• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon felhívtam, azonnal felvette és tudott is időpontot adni.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel is el lehet érni ezt a régi jól bevált helyszínt, de autóval a legegyszerűbb és parkolni sem olyan nehéz mint a kerület más helyein.
  • Helyszín:

    A lakás, több év óta működik. A fürdő kifogástalan állapotban van, nagyon sok tusfürdő, tisztaság, a szoba ahol a fellépés történik szépen és Izlésesen be van rendezve, van TATAMI is és matrac ahol a vendégek kellemesen tudják magukat érezni.
  • Lány külseje:

    Blanka,Magas, vékony, szép arcú egzotikus hölgy. Hosszú évek óta, letette a névjegyét, azzal hogy masszás tudása csillagos 5 ös.Állandóan képzi magát, kiválóan ért a vendégek nyelvén, valamint az Erotika terén is a nagy ágyúk közé tartozik.
  • Erotikus masszázs:

    Amikor megérkeztem, nem először járok ezen a helyen, Azonnal megbeszéli velem ,hogy hogyan szeretném eltölteni ezt a kellemes órát. Egyedi igényekhez alkalmazkodik, közben van egy saját programja amiből nem enged és magas színvonalú masszás tudása miatt erre nekem mindig szükségem is van. Most a tatamin kezdte a lábaimat masszírozni,majd később a hátamra koncentrált.Mindig nagyon udvarias, egy picit kimért, de ha valaki szereti a maximális profizmust akkor azt itt megtalálja.Őszintén megmondom, hogy a kedvenc masszőröm akinél nincs lehetetlen.Nálam, nem fontos az erotika azért is járok hozzá hogy felfrissüljenek, ilyen masszás tudása megkockáztatom, hogy kevés embernek van.
  • Levezetés:

    A vége felé megszokta kérdezni, hogy szeretnék-e ott lejjebb is egy kicsit felfrissülni. Ezek után kimegy, megmossa a kezét és visszaérkezése után, neki kezd a kényesztetésnek. A szemedbe néz hosszan izgat a nyelvével, váltogatja a technikákat és ha kéred, akkor a kezét nem is használja. Képes, tövig bekapni, és a zacskot is izgatni.Hozzá kell tegyem, hogy aki már régóta és sokszor jár hozzá azzal, véleményem szerint könnyebb kialakítani egy feelinget, mint azzal aki először jár nála.A befejezés nála szintén toppos kategória.Kevés lány nyeli le az utódokat úgy ahogy azt ő teszi és közben pedig a szemedbe néz.Nála nincs olyan hogy valami nem sikerül, kitartó és az egyik legprofibb szolgáltato a városban.Amikor bele élveztem a szájába hagyja hogy lenyugodjak hosszan benttart és figyel arra,hogy a végtermék a pocakjában maradjon.Ezutan frissítővel kínál és a beszélgetés folytatodik.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt harmadik kerületi átlag, véleményem szerint az 1 órás és a másfél órás szeánsz is megéri.
  • Összkép:

    Szuper csajszi,kevés ilyen élmény van a városban,hogy mindkét kategóriában tehát az Erotika és a masszás terén is a legkiválóbbak közé tartozik. Mindig nagyon megvagyok vele elégedve és nagyon szeretek hozzá járni.
Happy Massage