• Sisy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés telefonon történt és másnapra meg is beszéltünk egy időpontot. Mindent sikerült megbeszélni és készségesen tájékoztatott a lehetőségekről.
  • Megközelítés:

    A randi helye könnyen megközelíthető BKV-val és autóval is. Bár a parkolásra érdemes időt szánni, mert nem biztos, hogy közvetlenül a ház előtt található szabad parkoló. A környékbeli fizetős helyeken amúgy nagy valószínűséggel találunk üres parkolót. A cím könnyen megtalálható térképen is és a helyszínen is egyértelmű a számozás. Én egy kicsit késtem a forgalom miatt, amit még út közben jeleztem telefonon. Nem volt belőle probléma.
  • Helyszín:

    Új építésű ház. A lakásban minden korrekt, szépen, ízlésesen berendezett. A fürdővel is minden rendben volt. Bárcsak mindenütt ez az igényesség fogadna. A lakásban egyedül voltunk. Egy nagyobb nappali konyhával, fürdő és a hálószoba. Nem is kell több.
  • Lány külseje:

    A hirdetős oldalon feltett képeken ő van. Bár lehet, hogy a képek régebben készültek, így élőben kicsit idősebb, de mivel én az érettebb korosztályért rajongok, így ez nekem nem probléma. Ezen kívül aki a képeket látta, nem lesz meglepetés.
  • Action:

    Ajándékként egy doboz epret vittem neki, aminek nagyon örült. Az első perctől nagyon közvetlen volt, ami jól oldja az esetleges szorongást. Megérkezést követően röviden megbeszéltük a lehetőségeket. Prosztata masszázsban még nem volt részem, így ezt mindenképp ki szerettem volna próbálni, aminek nem volt akadálya. Elmentem fürdeni, majd ő is bement a fürdőbe egy kis időre. A fürdőből visszatérve az ágyra feküdtünk és egy kis simizés után én kezdtem a kényeztetést. Ez nagyon tetszett neki, így nem is hagytam abba vagy 20 percen keresztül, mivel én is élveztem hogy négyszer sikerült a csúcsra juttatni. Főleg a punciját kényeztettem, de néha az ánusza sem maradt ki a nyalakodásból. A hangokból ítélve ez is tetszett neki. Az élvezések egyáltalán nem megjátszósak voltak. Az végig egyértelmű volt és a beszélgetésünkből is kiderült, hogy nagyon szereti a szexet és szereti, ha őt is kényeztetik.
    Ezt követően én kerültem sorra. A hátamra feküdtem és Sisy elkezdett franciázni nagyon érzékien, majd előkerült a masszázsolaj és következett a lingam. A lábaim közé ült, egy kis olajat öntött a farkamra és a kezére, majd lassú mozdulatokkal, simogatásokkal elkezdte. Kezdetét vette egy csodálatos utazás. Ilyen szintű lingam masszázsban még nem volt részem. Teljesen rábíztam magam és Ő tudta mit kell csinálni, hogy nekem a legjobb legyen. Ha kellett a megfelelő helyen szorított és a megfelelő sebességgel végezte a masszázst. Néha lassan, néha gyorsabban. A bőrt teljesen hátrahúzta és az olajos tenyere dolgozott finoman a makkon. De volt hogy csak az ujjai dolgoztak rajta, miközben a másik kezével szorított. Ezt akár órákig is el tudtam volna viselni. Majd egyszer csak újból francia következett. Eközben az egyik ujjárra óvszert húzott amivel óvatosan belémhatolt. Farkam a szájában, az egyik kezével erőteljesen verte, a másik kezével meg bennem volt és a prosztatámat maszírozta. Hát ennél jobbat nehéz elképzelni. Csak nyögdécselni tudtam a gyönyörtől. Nagyon jó volt, de még messze voltam a csúcstól. Visszább vett a tempón, kicsit megpihent, majd újból gyors tempóra váltott. Franciázott és az ujjával dugott kitartóan. A szájában robbantam, ami a prosztataizgatás hatására fenomenális volt. Szépen levezetett. A farkammal finoman tovább játszott.
    Kis törölgetés, majd mellém feküdt, hozzám bújt. Ez jól esett. Így pihentünk egy kis ideig. Fürdés és öltözés következett, közben beszélgettünk. Nagyon kedves barátságos nő.
  • Elszámolás:

    Az egyeztetéskor megbeszéltek szerint történt minden. Semmilyen gond nem volt.
  • Összkép:

    Olyan élményben volt részem, amit korábban még nem tapasztaltam. Minden percét élveztem és a látogatásom 1 órája nagyon gyorsan elrepült. Természetesen ajánlom mindenkinek, aki még nem próbálta a lingam és prosztata masszázst. Egy jó szexélmény volt és feltöltődés is egyben. Sisy profi abban is amit csinál és ahogy bánik a vendéggel. Én biztosan megyek még hozzá.
Happy Massage