• Andi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyik nap probaltam hivni talan ket alkalommal is, de nem sikerult beszelnunk. Igy, itt az oldalon irtam ra, hogy idopontot szeretnek vele egyeztetni. Par oraval kesobb reagalt is es megadott egy ido intervallumot, amiben talaltam olyan idopontot, ami nekem is megfelelt. A tovabbiakat vtr-ben egyeztettuk. A helyszinre erkezeskor, a bebocsajtas elott tudtam beszelni vele.
  • Megközelítés:

    Buda egyik legszebb reszen talalalhato. Tomegkozlekedessel is egyszeru. Autoval a parkolas miatt kisse nehezkes, de megoldhato.
  • Helyszín:

    Egy helyes kis lakas, jonehany hangulat lampaval. Rend es Tisztasag mindenutt! A szobaban, a matrac mellet egy nagy tukor fokozza a latvanyt es az elmenyt.
  • Lány külseje:

    Csinos, magas barnahaju leanyzo csodas cickokkal es lenyugozoen kedves szemelyiseggel.
    Egy elegans talan egyreszes ruhaban nyitott ajtot.
  • Action:

    Igencsak elfoglalt leanyzo, de nem veletlenul. Korabban mar volt az oldalon, de nem ismertem fel a keprol. Aztan, ajtonyitaskor mar valami derengett. Ezt gyorsan atbeszeltuk es pillanatok alatt rajottem, ki is volt O.
    Innentol kezdve kepben voltam.
    Szoval a szep magas lany, magassarkuban nyitott ajtot es a magam 185 centijevel felfele neztem:) Kesobb meg fura volt, hogy felfele tartom a fejem, mikozben csokolXD Fura volt, de gyorsan kiugrott a magassarkubol es igy, mar egy hangyanyival alacsonyabb volt, mint en es innentol, nem volt fura a helyzet.:)
    Szoval a szobaban atbeszeltuk a reszleteket es gyorsan ledobaltam magamrol a ruhakat es megmutatta az utat a furdoig. Van aki kicsinek mondana a furdot, de ezzel nem volt semmi gondom. Az egyetlen dolog, ami feltunt, hogy a kadat behelyezni nem lehetett egyszeru es a burkolonak sem lehetett konnyu dolga.
    Na, de nem ezert jottem, szoval amint kesz voltam, siettem befele es Andi is kiszaladt a furdobe kb 10 masodpercre. Visszaert es rogton masszazst ajanlott, de nem tudhatta, hogy en total ellazulok a masszazstol es nagyon nem akarok olyankor megfordulni...csak relaxalok olyankor, de en nem ezert jottem:)
    Igy elkezdtem simizni a karcsu feszes testet es egy mozdulattal megszabadult a ruhajatol es itt alltunk egymassal szemben es csokolt (errol majd kesobb)
    Hamar ereztem, hogy itt gondom lesznek es a matracra heveredtunk es azonnal magahoz vette az iranyitast. Naggggyyyyon finoman es gyengeden inditott, de ahogy vigyazba vagtam magam, maris a torkaig engedett le. Aztan olyan kemenyen es vehemensen hasznalta a szajat, nyelvet, torkat, hogy azt hittem, ez mar kellemetlen neki, de nem....egyaltalan nem. Legalabb is semmi jelet nem mutatta.
    Ereztem, hogy barmikor pontot tudna tenni a dolog vegere, ezert inkabb szerettem volna kicsit a kedvere tenni. Finoman indultam a szajatol lefele es egy nagyon finom puncival talaltam szembe magam. Igyekeztem minel inkabb oromet szerezni neki, ezert nem sietve, minden millimetert bejartam a puncijan a maximalis lehetosegek betartasaval.
    Kisvartatva szep nagyot elvezett, en pedig nagyon orultem ennek.
    Kis pihit indtvanyozott, mert kicsit kifulladt. Addig en a ciciket probaltam lehellet finoman kenyeztetni, egyfajta levezetes keppen. Amint kifujta magat, maris tamadt es vert hadkent hajtottam fejet tudasa elott. Fantasztikus az oralis tecnikaja!!
    Az egyik rohamnal, mar nem tudtam tartani magam es hatalmasat elveztem ajkai fogsagaban. Minden eltunt, en pedig, kielegult vigyorral az arcomon pihentem.
    Kaptam egy pohar vizet es "csak" beszelgettunk.
    Aztan utalast tett ra, hogy ideje furdeni. Mar alltam is fel es kozolte, hogy, mig furdok, addig kiugrik a konyhaba valamiert, de ugorjak vissza az agyba, ha hamarabb erek vissza.
    Mire vegeztem addigra valami derengett es raneztem az orara es lam-lam, kb 5 percunk maradt. Gyorsan feloltoztem, kozben visszatert Andi.
    Az ajtoban bucsuzaskor nehany oleles es puszi es rohantam tovabb a dolgomra.
  • Elszámolás:

    Lehetett volna utolag, de en inkabb elore rendeztem
    Kis polcos szekrenyre letettem es tobbe szoba sem kerult
  • Összkép:

    A korabban emlitett csok:
    Annyira lagyan, finoman es erzekien csokol, hogy szinte zavarba ejto.
    Ehhez kepest a francia technikaja kimondottan pornosnak mondanam.
    Mindketto fantasztikus, csak erdekes volt ezt a ket "szoges ellentetet" egy azon holgynel megtapasztalni.
    Nagyon jol ereztem magam! Koszonom, kedves Andi!
    Sajnos a rangom miatt az ertekelesem merteke elegge szereny es nem tudok a jo-nal magasabb ertekelest adni. Elso talalkozasra, ez egy minimum NAGYON JO!!!! randi volt.
Happy Massage