• Iza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elmagyarazta az opciokat es meg aznap meglatogattam. kedves volt a telefonban, mar ekkor tudtam hogy jo helyet valasztottam. eElmagyarazta a lehetosegeket, igy pedig konnyu volt dontest hoznom.
  • Megközelítés:

    Buszal konnyen megkozelitheto, kozponti helyen talalhato bkv metro villamos
    wazeval konyen oda talalni
  • Helyszín:

    Sokemeletes bérház, de már semmi sincs a múlt századi érából.
    lakás pedig, mint egy oázis, a külvilág minden zaja kizárva.
    bejárati ajtótól pár lépésre a szoba, a cipőt csak bent kellett levenni.
    Szobákban csak tatami van és egy szék, fogas amire lepakolod a dolgaidat.közepes méretű tatamis szobát kell elképzelni egy fekete kanapéval, amire a ruháimat tudtam letenni, kellemes félhomály, halk muzsika és a melegre való tekintettel egy álló ventilátor a tatami végében, ami azért jólesően mozgatta a levegőt a szobában.
  • Lány külseje:

    Ha bejön és elmész hozzá csalódás biztosan nem lesz a képeken látható szexis Nő fog fogadni. Retus szinte semmi, ugyan olyan, mint a képeken, de azért élőben sokkal jobb, mert a szexis, csábító kisugárzása, kedves modora, mosolygós csodás arca, bájossága azonnal arcul üt, amint meglátod.
    A teste tökéletes, ízig vérig Nő! Alkata izmos, de nőies, szerintem rendszeresen tornázik, csodálatos idomokkal megáldva. Csípője szép kerek, a derék csípő méret ideális, festőművészeknek is tudnám ajánlani. Az elkészült festményt meg magamnak a hálószobámba. A popsi méret is tökéletesen harmonizál az alakjához, imádom fogdosni, csapkodni, egyszóval huncutkodni vele
  • Erotikus masszázs:

    Svéd masszázs elemeket tartalmazott, kevesebb simogatással. Ettől függetlenül teljes mértékben meg voltam elégedve a munkájával. Telőtől-talpig átgyúrt szakszerű technikával, kellően erős masszázst kértem/kaptam amit szeretek és olykor simogatássokkal fűszerezte egészen a kényeztetésig. Órás programban kicsit gyorsabban tértünk át a kényeztetésre, így tuti legközelebb ha őt látogatom meg akkor másfél órás programra megyek hozzá. Ez sem az ő sara ennyi fért bele az időnkbe.
  • Levezetés:

    nagyon izgatóak voltak, néha annyira finoman csinálta, hogy akkor gyengéden szinte csak a körmeivel cirógatott az ágyékomban már kezdtem is érezni ennek jótékony hatását.
  • Elszámolás:

    A randi végén rendeztem, másfél óra, amit a csodálatos élményt tekintve picit megtoldottam. Normál másfél órás átlag, viszont a kapott élmények életre szólóak
  • Összkép:

    Összhatást tekintve, nagyon szexis, érzéki kisugárzással bír, nagy hatással van a férfiakra, nagyon ért a férfi nemhez. Mindez abból is érezhető, ahogy közelít, megérint, hozzád nyúl, kényezte
Happy Massage