• Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Akkor kerestem mikor az oldalon is látszott, hogy elérhető, így előre felvette és gyorsan hatékonyan egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    Teljesen egyértelmű címet ad, könnyű is megtalálni. Kocsival mentem, a parkolás a környéken sztem egyszerű, ráadásul most még ingyenes is volt
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás, a bejutás picit vicces volt, de erre előre fel is készített. A kecó maga is szép, a célnak tökéletesen megfelel. Az ággyal kapcsolatban ő hívta fel a figyelmemet, hogy a belső része kényelmesebb, így inkább oda orientálódjunk, de hogy őszinte legyek nem vettem észre, hogy bármelyik része kényelmetlenebb lenne a többinél. A fürdő is tök korrket, minden szépen bekészítve, de úgyse itt tölti az ember az idejét.
  • Lány külseje:

    Tökéletesen megfelel a képeknek. Az arctól picit tartottam, de nagyon kellemesen szép. A testéről pedig a képek sztem elmondanak mindent, nagyon tuti a csaj.
  • Action:

    Nos....alapvetően több okból is feszülten érkeztem, és erre aztán fel is hívtam a figyelmét, de nagyon jól kezelte és sikerült kikapcsolnia egy picit. Már alapból egy kis semmike köntösben fogadott, így azonnal végig csodálhattam a testét. Aztán gyors zuhi után irány a szoba. Hamar neki is estünk állva a csók játéknak. Aminek folyományaként sikerült felébrednie a kis barátomnak is. Így letelepedtünk az ágyra. Ahol egész gyorsan átcsapott a dolog francia nyelven történő kényeztetésembe. Piszok jó volt, én csak hátradöltem és néztem élveztem, ahogy csinálja. Nagyon finoman bő nyállal, sok nyelvvel, kevés kézzel, a gojszlikat se hagyta magányosan...nagyon eltalálta, mintha csak gondolataimban olvasott volna. Annyira bejött, hogy inkább hagytam is, hogy így végezzen ki.
    Ezután összebújva dumáltunk és ő hamar el is kezdte volna újra élesztgetni kis barátomat, de mint mondtam fejben nagyon nem voltam 100% így sajnos nem jött össze a második menet, de helyette egy kiadósat dumáltunk. Nagyon nyitott, csevegős és sztem könnyű vele bármiről beszélni.
  • Elszámolás:

    Minden az előzetesen elhangzottak szerint, előre az asztalra.
  • Összkép:

    Alapvetően király élmény volt, így is hogy csak egyszer sikerült elmennem. Ki is tudott kapcsolni picit arra az egy órára, amit nála töltöttem. És az is pozitív volt, hogy nem nézegette az órát sem, és túl is lógtunk egy picivel, ha jól emlékszem. Úgyhogy összességében én elégedetten távoztam.
Happy Massage