• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon megörültem,amikor egy hosszabb szünete után újra megláttam Enikő hirdetését és egyből telefont ragadtam.Elsőre sikerült is elérnem őt és néhány perc csevegés után le is fixáltuk a találkozót aznap estére.
  • Megközelítés:

    13.kerületben a Marina part új lakónegyedében található a cím,a Duna szinte csak egy kőhajításnyira.:)
    A parkolás még mindig ingyenes,bár az esti órákban már amúgy sem lenne fizetős,tehát szabadon tehettem le az autómat szerencsére a közeli szomszéd utca sarkán.
  • Helyszín:

    Rendkívül hangulatos,tip-top lakás,pedáns rend és patyolat tisztaság mindenhol. Egy hatalmas nappaliban találja magát a vendég a lakásba lépve.A jobb sarokban egy bárpult található,ahol Eni különféle üdítő italokkal kínál,melyből széles a választék.
    A bal sarokban a fürdő előtt egy kis ülő alkalmatosság a cipő levételéhez,valamint vállfák és szobainas a ruháknak.
    Innét tovább a fürdő melyben minden megtalálható,széles a paletta tusfürdőkből,szájvizekből egyaránt.
    A nappaliban egy nagy kanapé és egy üvegasztal,ahol közösen fogyasztjuk el mindig az italunkat,miközben egy picit beszélgetünk az együttlét előtt.
    A szoba a nappaliból nyílik melynek jelentős részét a hatalmas franciaágy tölti ki.Jobbra egy álló tükör van a falon,mellette egy komód,tetején hangulatfényekkel.
  • Lány külseje:

    Egy fekete,pántos koktélruhában fogadott,mely hátul merészen kivágott egészen le a derekáig.Amikor átöleltem már egyből mezítelen hátát simíthattam végig kezeimmel.Elegáns fekete magassarkú ékesítette kecses lábait.
    A nappaliban folytatott beszélgetés közben kedvesen érdeklődött,hogy milyen fehérneműt vegyen fel amíg én tusolni megyek.Szexibbnél szexibb fehérnemű kollekciójából a fehér csipkés melltartóra és tangára esett a választásom,melyhez egy testszínű combfixet kértem,hogy vegyen fel.
  • Action:

    Tisztálkodásom végeztével a szobába lépve Enikő már a fehérnemű szettben várt rám,s éppen hogy csak ledobtam a derekamról a törölközőt már ölelt is át és szenvedélyes csókolózásban egymásba gabalyodtunk.
    A popsijába markolva húztam őt szorosan magamhoz miközben smároltunk,s közben úgy fordultam vele,hogy mindezt a tükörből is szemügyre vehessem.Ezután nekem háttal fordítottam,kikapcsoltam a melltartóját és a ciciket markolásztam.A szerszámom ekkor már állt mint a cövek melyet finom kis gerezdjei közé helyeztem.
    Leguggoltam és egy pillanat alatt megszabadítottam a bugyogójától,majd lehelet finoman megharapdáltam a popsiját és hátulról belekóstoltam a puncijába.Enikőnek tetszett a hátulról támadás,melyet finom sóhajokkal díjazott.
    Kényelembe helyezve magunkat az ágyon folytattam Eni kényeztetését.Először finoman szájon csókoltam,majd a nyakát végig puszilva leértem a melleihez és birtokba,akarom mondani a számba vettem őket.Nyelvemmel körözve mellbimbóit izgattam melyek az ingerlés hatására úgy felkeményedtek,hogy szinte már majd szét pattantak,mint tavasszal a fákon a rügyek.
    Tovább haladva lefelé lapos,feszes hasán is végigfuttattam nyelvemet és végigcsókoltam mindkét lábát megszabadítva őt magassarkújától.
    Egy nagyobb méretű párnát helyeztem a dereka alá és befeküdtem szélesre tárt combjai közé,hogy finom kelyhét megízlelhessem.Először szinte épp hogy csak hozzáérintettem a nyelvemet és leheletfinoman körbenyaltam punciját,majd kicsit széthúzva már mélyebben is járt benne a nyelvem.Csiklója megduzzadt amit kezével elkezdett izgatni amíg én benne nyalakodtam.Két tenyeremmel popsija alá nyúltam és megemeltem miközben ő továbbra is a csiklóját izgatta,én pedig nyelvemmel nyaltam egyre szaporábban,mígnem csípőjét hirtelen megfeszítve elröpült.Hozzáhajolva megcsókoltam és láttam a szemében,hogy alig várja,hogy viszonozhassa ezt a csodás élményt.
    Csókolózás közben valahogy megfordultunk és Enikő fölém kerekedett.Masszázsolajért nyúlt,majd bekente a farkamat és a melleit.Közrefogta szerszámomat és kellemesen masszírozta azt,majd mellbimbóival dörzsölte a makkomat.
    Ezek után hozzálátott a franciázáshoz.Hosszában végignyalta falloszomat,nyelvével körözött a makkomon,szívogatta,szopogatta egy ideig,majd egyre jobban elnyelte.Dús hajába túrtam kezemmel és elveztem kellemes franciáját.Egyre jobban kezdett felhúzni és érezni akartam őt,ezért gumit kértem.
    A kezdő póz adott volt hiszen én voltam alul,így Eni óvatosan rám ereszkedett és beleült.Először lassan kezdett mozogni rajtam,majd ahogy egyre jobban tágult már ütemesebben lovagolt.Enyhén oldat helyezkedtünk az ágyon,így a tükörből jól látható volt minden.Két kezemmel popsiját picit megemeltem és alulról pumpálgattam őt.Volt amikor hozzám hajolt csókokért és volt amikor hátradőlve homorított rajtam.Ebben a pózban igencsak feszült benne a szerszámom ami nagyon kellemes érzés volt.Két kezével mellkasomra támaszkodott és egy intenzív vágtába kezdett,én dús haját túrva élveztem mindezt.
    Kezdett fáradni ezért pózt váltottunk és jött a misszi.Lábait a nyakamba vettem és mélyrehatóan szeretgettem őt,egy-egy pillanatra megállva csókért hozzáhajoltam.
    Talpait a mellkasomra helyeztem és egy kellemes behatolási szöget sikerült eltalálnom melyet mindketten élveztünk.Combfixes lábait a számba vettem és imádtam őket.
    Mindkettőnk nagy-nagy kedvence a kutyus póz,így befejezésnek arra váltottunk.Enyhén berogyasztva lábait elém pucsított és már toltam is vissza a kardomat hüvelyébe.Jól megjárattam benne,csattogtunk is alaposan.Térdelő helyzetből hasra feküdt és fekvő pózban néhány intenzív lökés után másodpercre pontosan egyszerre élveztünk el.Eni hangosan felkiáltott én pedig szinte beleremegtem amikor a csúcsra értünk,csodálatos volt.:)
    Még benne maradtam egy picit amíg lenyugodtam,kifújtuk magunkat,majd óvatosan kibújtam belőle.Levettem az óvszert,kaptam nedves törlőkendőt,s amíg letisztogattam magam Enikő kidobta a gumit.
    Az időmből már csak néhány perc maradt ami a tusoláshoz lett volna elég,de Enikő egyáltalán nem siettetett,sőt még egy lazító masszázst is felajánlott amit szívesen elfogadtam és nagyon jól esett.Masszázsolajjal bekente a vállaimat és a hátamat majd kellemesen megmasszírozott.
    Végezetül nem maradhatott el a közös tusolás sem miközben egy jót beszélgettünk,viccelődtünk.
    Öltözés közben ismét frissítő itallal és finom csokival vendégelt meg.
    Búcsúzáskor kétszer is átöleltem őt,mert már régebben találkoztunk és örültem,hogy újra élvezhettem a kegyeit.
  • Elszámolás:

    A csokor méretét az adatlapján is feltünteti,ami a szolgáltatás minőségét és színvonalát tekintve rendkívül korrekt.
    Vetkőzés közben egy kis ajándékkal együtt a nappaliban található üvegasztalra tettem,mely távozásomig ott is maradt.
  • Összkép:

    Nagyon örültem,hogy ismét találkozhattam Enikővel és újra élvezhettem a kegyeit egy hosszabb szünet után.Hónapokkal ezelőtt randevúztunk utoljára.Többször is szerettem volna eljutni hozzá,de volt amikor neki nem volt alkalmas és volt amikor nekem nem,de végül csak összejött.
    Kedves Enikő!Ezúton is köszönöm ezt a szombat esti randit,remekül éreztem magam veled!:)
Happy Massage