• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A telefont elsőre felvette.Nincs telefonos kisasszony. Készségesen korrektül tájékoztatott a lehetőségekről, árakról stb. Lefixáltuk az időpontot illetve hogy milyen extrát kérek. Ezután megkaptam a címet is.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam. A gps pontosan odatalál. Mivel a környéken építkezések folynak és van pár egyirányú utca is a parkolás kissé nehézkes volt, de relatív hamar találtam szabad parkolóhelyet.A helyszínen mégegyszer pontosítottunk hova fordulok, hányadik emelet stb.
  • Helyszín:

    A lakásnak csak kis részét láttam,de ott minden rendben volt. Felismerhető volt a fotókról a hely.Korrektül kitakarítva minden a fürdő és a szoba is.Az ágyon tiszta lepedő.Friss puha törölközőt kaptam amivel mehettem a fürdőszobába.Zuhanykabin van /külön kedvesen felhívta a figyelmemet hogy nehogy elcsússzak/többféle tusfürdő is megtalálható illetve szájvíz,fogkefe,fogkrém!!!
  • Lány külseje:

    Egy szexi fekete cuccban fogadott ami engedte láttatni sőt kiemelte bájait.Ez később csak részben került le róla.Nagyon kedvesen fogadott,elsőre szimpatikusak voltunk egymásnak.Mintha magassarkú is lett volna rajta mert elsőre elég magasnak tűnt bár én sem vagyok alacsony.Sugárzik belőle az ápoltság és az hogy odafigyel magára,az öltözködésére és az apró részletekre.
  • Action:

    Az elején volt egy kis beszélgetés hogy egymásra hangolódjunk.A felkínált italok közül az ásványvizet választottam.Nehéz vele úgy beszélgetni hogy egy olyan ruhában van amiből mihamarabb ki akarja csomagolni az ember hogy rátérjetek a találkozó lényegi részére,de megéri.Mindent megbeszéltünk hogy az ágyban már már más tevékenységre használjuk a nyelvünket illetve szánkat.Ezután elmentem tisztálkodni.mikor visszatértem a szobába már csökkent a ruhamennyiség a hölgyön de ez előnyére vált.Hamar elhelyezkedtem az ágyon és elkezdte a francia leckét. Volt minden amit ezen a téren elő lehet adni. Bőnyálas,mélytorkos,kényszerfrancia,zacsinyali,hangos gagging stb a teljes repertoár!Kérésemre átfordultunk kölcsönös franciába.Finom puncija van,szerintem tetszett a ténykedésem.Kérdeztem hogy mehet-e az ujjazás és mivel engedélyt kaptam bevetettem azt is,mindkét lyukat kényeztetve.Mikor szóltam hogy hamarosan el fogok menni nem engedett ki a szájából hanem rákapcsolt és gyakorlatilag kiszívott mindent az utolsó cseppig.Utána hagyott lenyugodni, a végterméket nem tudom lenyelte vagy hova lett mert nem láttam.Gyakorlatilag alig tértem magamhoz olyan vehemenciával végzett ki.Kis pihenő illetve simi után újra harcra készen állva gumit kértem és bekéredzkedtem a popsijába.Ez még kérdéses volt a találkozó elején a méretem miatt de nem volt gond,kellő kenést kapott a nyílás és bent voltam.Nem az ágyra térdelt fel hanem megállt mögötte és csak támaszkodott rá.Hozzáteszem kellett is mert nemcsak lehet hanem egyenesen igényli hogy told meg rendesen kihasználva a méreteket hogy ő is élvezze.Így lett volna végem ám ez most valamiért nem sikerült.Próbálkozott még további franciával is de most ez sem segített. Mindketten elnevettük magunkat amikor mondtam hogy:Kivetted a rugót az elején!Mindkettőnk legnagyobb sajnálatára így lett vége az aktusnak.Mivel először voltam a hölgynél gondolom számomra nem volt még meg a kellő összhang,vagy én lettem egylövéves.De ez nem az ő hibája!!!!Mindent megtett hogy meglegyen a második lövés is de ez sajna ma elmaradt!
  • Elszámolás:

    Extraként egyedül a popsit vettem igénybe mert olyan sokminden van alapból benne hogy tényleg széles a lehetőségek tárháza.Ezzel együtt is korrekt volt az apanázs.Nem kérte előre.Távozás előtt elhelyeztem az asztalra.
  • Összkép:

    Nagyon ajánlott profi szolgáltató korrekt árakkal.Tiszta rendezett minden.Nincs kamu.Az van amit leír,amit látsz a képeken!Biztosan visszamegyek még hoozá.Csak ajánlani tudom!Illetve ezúton neki is mégegyszer megköszönni!
Happy Massage