• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Lking! ❤


    Nagyon köszönöm neked, hogy megemlékeztél a mi kis randinkról eme beszámolóban. Boldoggá tettél vele és teljesen elnyerte a tetszésem :)))

    Örülök neki, hogy újra fantasztikusan érezted magad velem/ nálam mint annó és teljesen el tudtalak varázsolni most is ;)
    Én is nagyon jól éreztem magam, hiszen egy ilyen kedves és figyelmes emberrel mint Te egyáltalán nem nehéz :))

    Remélem még foglak látni amíg itt leszek veletek és élvezhetjük újra egymás társaságát!

    Várlak vissza bármikor szeretettel ;)


    ÖLELLEK ÉS SOKSZOR CSÓKOLLAK :***


    Wanda Gold ❤



    Ui.: Ne aggódj Drágám, vigyázz itt rám mindenki. A parasztok nem jutnak el az ajtómig, ha pedig véletlenül mégis, akkor azzal a lendülettel rakom ki az ajtón, ahogy jött :DDD

  • Egyeztetés:

    Néhány éve voltam nála, gondoltam teszek ismételten egy látogatást. Felhívtam, és bő óra múlva már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Parkolás a környező utcákban ingyenes, helyet keresgélni kell, de viszonylag hamar lehet is találni.
  • Helyszín:

    A lakás új építésű, modern, szép, tiszta, rendezett. A fürdőben tusfürdők serege vár, a tetthely egy franciaágy, ahol az extra kényelemért még memóriahabos párnák is felenek. Wanda egyedül fogad a lakásban.
  • Lány külseje:

    Ahogy korábban már sokan leírták, alacsony "töltött galamb", nagy cicikkel és szép nagy formás popsival. Az arca miatt sem kell félni, csakis az anonimitás miatt van kitakarás.
  • Action:

    Érkezésemkom csókkal fogadott, majd bekísért a tetthelyre. Kaptam egy pohár ásványvizet (egyébként elég nagy választék volt, de nekem ez bőven tökéletes), majd a szobainasra lepakoltam a ruháim. Elkísért a fürdőbe, én gyorsan letusoltam, a szobába visszatérve elkérte a törcsimet és kiszaladt vele a szárítóhoz, közben én kényelembe helyeztem magam az ágyon. Visszatérve pikk-pakk megszabadult az eddig sem éppen sok textiltől, ami bájait fedte. Csókokkal kezdtünk, majd egyszer csak a lában között találta magát és szájára vette az ott már bőven ágaskodó testrészt. Változatosan csinálta, torkárai is vette nem egyszer. Közben én nem tudtam, hogy mit kezdjek a kezeimmel, hogy a cickóid fogdostam, fenekét markolásztam, kicsit ujjaztam is. Mindenesetre bármit is csináltam, ő mindig úgy fordult, hogy hozzáférjek. Ez jópár percig tartott, de én nem akartam még elélvezni, ezért cseréltünk. Először a melleket vettem kezelésbe, majd szép lefelé haladva egy szép csupasz punci fogadott. Neki is álltam a kényeztetésének. Rövidesen rángások jelezték, hogy valószínűleg jó, amit csinálok. Ezek egyre hevesebbek lett, idő után már nyomta a fejemet magára Wanda, majd el is élvezett. Ezután csak annyit mondott, hogy ezért most megkapod, majd ismét elkezdett franciázni, aminek elég hamar meg is lett az eredménye. Ezután hagyott lenyugodni, letörölgetett, hozott még inni, majd beszélgettünk néhány percig. Utána ismét szájába vett, de itt már többet akartam, ezért gumit húzott és beleült. Látványra nagyon betett, ahogy ott ringtak előttem hatalmas mellei, melyek egyébkén gyakran a számban kötöttek ki érthetetlen módon :) Ezután váltottunk kutyusra, ami szintén nem volt gyenge vizuális élmény. A popsiba is bekéredzkedtem, amit próbáltunk több pózban is, de nem akart összejönni, mert a gumitól nagyon ritkán, de persze pont most sikerült lekonyulnom. Azért nem kellett csüggednem, Wanda egy franciával megoldotta a problémámat, ismét a szájában landoltak az ebihalak. Noha 1,5 órára neveztem be, annyira sikerült leszívnia minden értelemben, hogy nem bírtam volna még egy menetet, ezért végül az egy órában maradtunk. Nagyon korrekt, tündéri a vendéglátónk, itt nincsen helye semmilyen átverésnek, mint a sajnos nagyon felhígult világban igen sok helyen. Letusoltam, megittam a maradék vizem, majd elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Korrekt pesti átlag, a bővebb infóban megtalálható. A pulton hagytam, fürdőszobába menet, végig ott volt nem esett róla szó. Az élmény amit kaptam többet is megérne ez nem kérdés.
  • Összkép:

    Szerintem a fentiek tükrében nem kell még egyszer leírnom, hogy itt csak jól járhatsz, maximálisan ajánlott Wandát meglátogatni. Aki szeretné az viszont húzzon bele, mert már csak idén lesz lehetősége! Szóval hajrá, és vigyázzatok rá!
Happy Massage