• Liza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drágám!
    A célt elértük, a vállad jobb lett ;)
    Minden mást folytatunk, egy hosszabb időtartamban ;)
    Persze azért ha nem bánod, a vállad még egy picit utókezelgetném.
    Van is egy ötletem...
    Meg sok mindenre van ötletem ;))))

    Csókollak addig is: Lizád ;)

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, mivel a közelben volt dolgom korai időpontban állapodtunk meg.
  • Megközelítés:

    A helyszín a Nyugatitól saroknyira található, a cím pontos, a ház eltéveszthetetlen. A GPS odavisz csak parkolni ott szinte lehetetlen, na jó nem lehetetlen csak horror. Ajánlott a bevásárlóközpont parkolója. A tömegközlekedés amely most tömegmentes minden irányból odavisz. A lakás a régi, a legutóbbi látogatásom óta nem változott, ami az állandóságot képviseli a rend és a tisztaság.
  • Helyszín:

    Az épület legfelső emeletén található a lakás, amely kétszintes és a szobák valamint a fürdő is fent van. A fürdőben kád, zuhanyfüggöny, kilépő, tusfürdő és szájvíz nagy választékban. Tisztaság és puha törölközők. A szobában masszázspad, tatami, szobainas, asztalka, székek hangulat félhomály, minden ami kell. Rend és tisztaság mindenütt akárhova nézek.
  • Lány külseje:

    Új friss képek kerültek fel adatlapjára amelyek a legfrissebb valóságot mutatják. Arca mint mindig, mosolygós.
    Alkata karcsúbb mit korábban bár akkor sem érhette kifogás alakját, nekem akkor is tetszett.
    Elmondása szerint most sokkal jobban érzi így magát. Nekem az egész Nő tetszik, a kedvencem!
  • Erotikus masszázs:

    Vállízületeim megfáztak ennek következtében a bal kezem szinte használhatatlanná vált, gyakorlatilag nem tudtam felemelni, hátranyúlni. A közpénzből - vagyis a pénzemből - finanszírozott egészségügy a súlyos esetek veszi előbbre így azt gondoltam azért kerülök majd csak később sorra, hogy addig elég súlyos legyen az esetem. A szomszédos utcák némelyikébe járok elég gyakran, ezért is kerestem fel Lizát. Csodás kezei biztos enyhülést tudnak nyújtani fájdalmas nyavalyámra. Egy korai időpontot és a legrövidebb időtartamot beszéltük meg. A koreográfia a korábbiaktól teljesen eltérő volt. A masszázspad helyett a széken foglaltam helyet, és Liza rendkívül kezdeményező ügyes keze a vállamat vette kezelésbe. Finom illatos krémet kent vállamra így masszírozta. Egy idő után kezdtem ellazulni és a nyugalmi helyzetben érzett enyhe sajgó fájdalom is csitult majd szűnni kezdet. Meglepetésemre a hosszabb masszázs végére már képes voltam fejem fölé emelni a kezem!
  • Levezetés:

    Mivel csak igen rövid időre mentem, és elsősorban a sajgó vállam rendbehozatalát kértem, így az idő nagy része masszázzsal telt. A rapid dolgokat az erotika terén nem kedvelem ezért nagyrészt passzív maradtam. A hátra maradt rövid időben néhány forró ölelés és csók közepette egy közeli utókezelésben és hiánypótlásban állapodtunk meg.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás annyi mint amennyi az adatlapon szerepel.
  • Összkép:

    Ez egy igen különleges alkalom volt, Liza kérésemre csak a vállammal foglalkozott, ennek eredményeként a masszázs végére már képes voltam fejem fölé emelni a kezem! A kezelés eredményes volt, így a kocsiban gond nélkül tudtam a biztonsági övért nyúlni!
    Ebbe a rövid félórába ennyi fért bele Liza alaposságával, de ez is volt előre megbeszélve.
    Azonban hamarosan megyek utókezelésre és hiánypótlásra!
Happy Massage