• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyből felvette a telefont, el is tudtam menni hozzá a tervezett időben, illetve el tudtam volna, ha nem kerülök dugóba, késtem fél órát, de hála istennek így is tudtam maradni egy órát, nagyon rendes volt
  • Megközelítés:

    Egyszerű megközelíteni számtalan parkolási lehetőség van, érthetően magyarázta el hogy hova kell mennem, egyből oda találtam.
  • Helyszín:

    A Marina parton lakik, nagyon szép, tiszta új építésű kecó. Kényelmes francia ágy, nem puha, inkább keményebb, ami sokkal jobb baszáshoz. Fürdő is nagyon fel szerelt, sok tusfürdő van, szájvíz stb.
  • Lány külseje:

    Nagyon dögös milf, másodjára jártam nála, de semmit se változott. Kedvencem a segge. Nagyon formás, és kemény, feszes, legszívesebben bele harptam volna. Közte ott lapul a szép húsos puncija amit, amit szét nyaltam. Kicsit befeszülve, idegesen érkeztem a késésem miatt, de ő lelazított.
  • Action:

    Fekete szexi tangában, és melltartóban fogadott, a bugyi átlátszó volt, látni lehetett a puncit meg a piercinget. Mint mondtam késve értem oda, de nagyon rendes volt, maradhattam egy órát, amit túl is léptünk. Megérkeztem, beszélgettünk egy 10 percet az élet nagy dolgairól, nagyon értelmes nő. Igazi nő. Aztáb elmentem zuhanyozni, mire vissza értem már csupasz volt. Bele is vágtunk, rá vette magát a faszomra keményen. Sok lány abszólút nem tud szopni, de neki van olyan technikája hogy még a lábam is remegett. Használja a kezét is, amit én nagyon szeretek, el is szorította egyszer, jól össze gyűlt benne a vér. Közben moziztam. Igazi pornós élmény. Muszáj volt cserélni, én kezdtem el nyalni hátulról a popsit és a puncit felváltva, majd befeküdtem alá, úgy nyaltam és ujjazztam. El is élvezett, közben trágárul beszélt, amit viszonozta, nagyon szeretem az ilyen fajta sexet. Aztán felszopta a faszomat megint, gumi fel, és háttal ült bele,úgy hogy a lábam az a földön volt. Lovagolt mint a veszedelem, látni hogy a faszomat körül öleli az a segg..... Most is áll ha rá gondolok. Fuhhh. Aztán hátulról kezdtem el baszni, feszt olyan mondatok hangoztak el tőle hogy "ez az basszad a pinámat" stb igazi pornó feeling, majd szemből keféltem, előtte bele nyaltam még egyet. Egyik lába a nyakamban volt, néztem lefelé ahogy a farkam jár a pinájában, jött is a tüzérség, annyira hirtelen hogy se én se ő nem számítottam rá, letéptem a gumit, fejét rá húztam a faszomra, tele lőttem azonnal a száját, olyan hosszan élveztem hogy majdnem elájultam ???utána még szopogatta tovább, majszolta a gecit. Én azért szeretek elmmenni hozzá, mert minden férfi szeretne átélni pornós élményeket, na ő ebben nagy partner és élvezi is. Aztán egy kis pihi, dumáltunk megint a kialakukt helyzetéről stb. Nagyon okos nő, megint csak megjegyzem, a huszon éves korosztály elbújhat mellette. Minden tekintetben. Aztán kérdezte na hogyan tovább, menni fog e még egy.... Mondtam majd meglátjuk, erre ő felelte a vak is ezt mondta :D hát vak nem vagyok, de a séta pálcát fel állította megint, be fordult 69-be, megint el kezdtem nyalni azt a szép nagy pináját, jó lucskos volt, az eltöltött idő alatt szerintem többet volt benne a nyelvem mint a faszom, közben el kezdtem ujjazni a gyönyörű segglyukát... Ahhh csavart a faszomat mint a veszedelem, el szorította a nyakát, ráköp, veri, szopja, csoda hogy nem harapta le. Aztán megint a semmiből, tele lőttem az kis szopós száját....csak annyit tudtam mondani "édes jó istenem". Szerintem ezzel elmondtam mindent. Folyt a geci mindenhol. Tervek voltak a fejemben, szerettem volna ha bevonunk egy két játékszert is a menete, de ezt is elfelejtettem, annyira elvette az agyam. Aztán még beszéltünk egy kicsit, de itt már jócskán átléptük az egy órát. Majd gyors zuhi, öltözés, ajtóban puszi a nyuszinak, végig néztem a meztelen testén még az ajtóban, de nem utoljára, az tuti fix, aztán az első helyen megittam egy hideg sört, ami feltette a tejszínre a cseresznyét.
  • Elszámolás:

    Nagyon beválalós nő, nincsenek extrái, egyedül az anál, majd azt legközelebb... Mindenképp megéri az árát. Szexistennő
  • Összkép:

    Nagyon pozitívan mentem el, biztos hogy vissza fogok menni hozzá, imádom ezt a nőt, nagyon izgató, mellette értelmes, aki ismeri az tudja hogy milyen ő. Tudja hogy kell kezelni egy Férfi állatot.
Happy Massage