• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Drágám! Nagyon köszönöm az istennő beszámolót! Egyszerűen szuperül éreztem magam veled, de szerintem ezt észre vetted, alig várom hogy újra találkozzunk, a sok finomságot megettem :) fInom volt minden:)))) köszönöm szépen mégegyszer!
    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, a VTR nekem elsőre túl idegen, szerettem volna szóban beszélni Nancyy-vel. Kedvesen csilingel a hangja, mosolygós, természetes.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a cím egyértelmű, nem lehet eltéveszteni. Új építésű lakás a XIII-ban, elég jó parkolóhelyet is tudtam találni 100-200 méterre.
  • Helyszín:

    Minden tiszta, rendezett, otthonos. Több fogadóhelyiség is van, de nem zavaró egyáltalán, diszkrét. Fürdőszoba is csillog, tusfürdő rengeteg.
  • Lány külseje:

    MInt a képeken: mosolygós, gyönyörű arc, csillogó, okos tekintet. Nancyy egy telt, nőies nő, finom bőrrel, puha szájjal. Megmondom őszintén, nem emlékszem, miben fogadott, szerintem fekete, lágy köntösben. Nagyon kedves, természetes, beszélgetős, és bár elég zaklatott körülmények között éreztem, oldott, otthonos hangulatot teremtett gyorsan.
  • Action:

    Elég széles skálán mozgok, Nancyyhez egy nyugodt, kellemes, finom órára mentem, ennek megfelelő elvárásokkal. Kértem, hogy masszírozzon meg, mert szükségem van kis nyugira, ráhangolódásra, bár valójában csak az érintés, az intimitás volt fontos, nem vártam csontkovácsolást, és Nancyy kellemesen rá is hangolt a találkozóra. Közben beszélgettünk, ő masszírozott, simogatott, leginkább térd és derék között, nekem pont így volt kellemes, finom benyúlós simogatásokkal. Közben megbeszéltük, hogy én szeretem a popsikényeztetést, hál istennek ő is - kapni, és megfelelő higiénia mellett adni is, de ennek megfeleltem, nem bírom a dzsumbujt sehol - magamon sem.

    Az érintésétől már simán harcra kész voltam, de abban maradtunk, hogy először én kényeztetem a popsiját, így cseréltünk. Kis masszázsos felvezetővel indultunk, nekem elég erős kezem van, szoktam masszírozni, de ezzel óvatosan kell bánni, mert Nancyy inkább a lágyabb mozdulatokat szeretni, ezt gyorsan meg is beszéltük. A masszázsból érintés és simogatás lett, majd szép lassan, majd mohóbban kényeztettem nyelvvel a fenekét. Finom volt, izgalmas, intim, punciját is kényeztettem kicsit. Neki is jól esett, szívesen folytattam volna tovább, de egy pont után váltottunk, és én is hasonló élvezetekről számolhatok be, kellemesen csinálta, érzéssel, semmi gépies "tudjukleeztis", de ettől már nagyon kemény voltam, és szerettem volna a száját is érezni, szóval megfordultam.

    Franciája nekem tökéletes volt, nem túl erős, nem túl lágy, nem mélytorok, de azért bőven a szájában, kézzel, szájjal, felváltva, egyszerre, én pont így szeretem. Egy pont után már csak a szex járt a fejemben, így doggyba fordultunk, ő is, én is ezt szeretem legjobban. Sajnos a nagy méret kategóriába estem, így a felvezetésnek megfelelően finoman csináltuk, figyeltem Nancyyre, és bár nagyon finom puncikája van, mielőtt elvitt volna a hév, és esetleg kellemetlen lett volna neki, szenvedélyes, kellemesen, izgatóan nyálas franciával zártuk. Nekem ez így tökéletes volt, semmi negatív gondolat nem volt a fejemben. Nancyy egyébként nagyon szép, természetes szépség, de francia közben a lágy, kedves arca izgatóan erotikussá válik, imádtam.

    Két dolog: 1) a nagyobb intim érettel rendelkező versenyzők ezt kombinálják bele a találkozóba, világosan ott van az adatlapon. 2) Én néha sajnos dohányzom, ma is így történt, Nancyy viszont ezt nem nagyon szereti, amit százszázalékosan megértek, és legközelebb tiszteletben tartok, tegyen más is így.
  • Elszámolás:

    A bővebb infót érdemes nézni, ha valami nem egyértelmű, egyeztessetek. Én mindig előre átadom az ajándékkal együtt, így szeretem.
  • Összkép:

    Azt kaptam, amiért mentem, Nanyy szuper csaj. Szép, intelligens, ápolt, kedves, isteni francia, mindennel a kedvemben járt. Közvetlen, de nem tolakodó, olyan volt, mintha már jó ideje ismernénk egymást. Pont ezt szerettem volna, izgalmas, erotikus randi volt, nem vad, nem pornós, az érzékiség áll hozzá közel. Tudd, hogy kihez mész, ha ilyen kalandot keresel, Nancyy szuper partner hozzá - még biztosan látjuk egymást!
Happy Massage