• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon lettem figyelmes a hirdetésére, telefonon hívtam és barátnője vette fel, akivel az időpontot és időtartamot azonnal meg is beszéltük. A barátnő nagyon rugalmasnak tűnt, bár velem könnyű dolga volt, mert egy jó pár nappal későbbi időpontot kértem.
  • Megközelítés:

    Az Amfiteátrumhoz nagyon közeli a helyszín a Lajos utcából nyíló csendes kis utcában. Ebből a tömegközlekedés mindenkinek nyilvánvaló. A GPS a megadott címre visz, a ház előtt ugyan nem találtam szabad parkolót, de rövid utca végében a nagyon közeli kis téren bőven volt parkoló a délelőtti órán.
  • Helyszín:

    Egy több emeletes nemrégiben épült sorházban találkozhatunk Pannával a megadott szintre korszerű, csendes lifttel mehetünk. A lakásban két szoba legalább van, de lehet, hogy három is van, amit nem tudtam megfigyelni, mert Panna elvonta a figyelmemet, továbbá nagyon diszkrét a lakás kialakítása olyan szempontból, hogy nincs panoráma a többi helyiségre. A mi szobánkkal éppen szemben volt a fürdő, ami mindent igényt kielégítő felszereltségű mind technikai, mind drogéria szempontból. A baszoba nincsen túltolva a szalonfeeling irányába, normál világítás, masszív masszázspad, továbbá a levetett ruhák gyűrődésmentes tárolása megoldott.
  • Lány külseje:

    Na, igen a külső az, amely Pannában már régen megfogott, mert a képei alapján már korábban elnyerte a tetszésemet. Elzarándokoltam a másik portálra is, de ott többlet információt, semmit nem találtam. Az itt feltüntetett adottságainak és arcos képeinek teljes mértékben megfelelt a valóság is, amit a személyes találkozásunk alkalmával tapasztaltam.
    Mezítláb fogadott egy fekete tanga és melltartó szettben mindenféle hatásvadász külsőséget mellőzve. Az együttes megjelenése is nagyon lenyűgöző, de a részleteket külön-külön egyenként végig mérve is azt tapasztaljuk, hogy minden hibátlan. Az arca nem zsákba macska és foto shop okozta csalódástól sem kell tartanunk, mert mindig mosolygó bűbájos, számomra szép az arca. A fotói a más testrészei esetében sem igényelték a foto shopot és nem is nyúltak bele Panna formavilágába. A fotókon magassarkúban látható hibátlan formájú lábai mezítláb semmivel sem mutatnak rosszabb formát. A popsijának formája a képek alapján csak sejthető, a valóság azonban letaglózó formájú, és amit a fotók nem tudhatnak megmutatni az a tapintása, amely a cerkámat igen csak megkeményítette. A cerkám akkor kezdett végképp egyenessé válni, amikor a mellét pillantottam, majd kézbe vettem. Na, ezek után nem csoda, hogy hamar a fürdő felé vettem az irányt.
  • Erotikus masszázs:

    Tulajdonképp vakrandi volt a miénk, amit én a magam részéről nagyon nem szeretek, de most nem volt más megoldás, mivel a telefont barátnője vette fel. Ilyen esetekben én nem szeretem a program részleteit szóba hozni, mert számomra csak az a hiteles, amit a vendéglátómmal tudok megbeszélni. A beszélés is lényeges, mert az is sok mindent feltár, abból mi várhat ránk, hogy a telefonban már milyen módon tudunk egymásra hatással lenni. A fotói, jó néhány beszámolója alapján mégsem fordult meg bennem, hogy letegyek a randiról. A hangját a kaputelefonban hallottam először, és nagyon megnyugodtam, mert a fotói alapján elképzelt kedves és bájos hangot hallottam. Immár élőben hallottam, de még mindig nem láttam, amikor a liftből kiszállva, bénázva, mászkálva a szinten nem találtam az ajtót és egy kellemes mennyei hang hívott a megfelelő irányba. Nem a nyitott ajtó mögött elbújva várt, hanem amennyire a fogadó fekete neműje engedte az ajtó elé kihajolva. Na, ekkor úgy éreztem, mintha a fotóiról lépett volna elém a széles mosolyú pici lány. Belépve az ajtón a Helyszínnél már ismertetett környezetben a Külső fejezetben leírt lánnyal volt módom most már a vakrandinak induló szeánszot immár kedvünk felé vinni. Szinte azonnal oldódott, sőt nem is kellett oldódnia, mert egyikünkben sem volt semmiféle tartás a másikkal szemben.
    A fürdőből visszatérve még mielőtt elhelyezkedtünk volna a szeánsz első történéseinek megfelelően mondta, „mostanában nem bújócskázok” amit hallva tágra nyílt szemmel és értetlen tekintettel adtam tudtára, hogy nem értem, amit mond. Nem ölelkezem, és nem csókolózok válaszolta. Ezt azért mondod, mert nem vagyok szimpatikus kérdésemre azt mondta nagy nyugalommal és természetességgel, széles mosollyal, dehogyis az alapján nyugodjak meg, hogy a jelenlegi fullos programját kapom, ha szeretném. Csak korábban volt olyan, felelte, ha jött egy szimpatikus vendég, akkor megtettem. Hozzá hasonló nyugalommal, szintén mosolyogva mondtam, hogy „így is maradok” és persze, hogy a fullos programját szeretném. Magamban azt is megállapítottam, ha előre tudom, hogy nincs „bújócska” akkor is eljövök. Egy kényeztetést választva helyezkedtem el a masszázspadon és különböző helyzetekben ugyan, de végig ott maradtam.
    A masszázsa számomra olyan volt, mint amit akkor kapok ha „rendes” masszázson „rendes” masszőz kezel. Nyilván hosszan tudnám írni a kellemes valóságot, amint a bokámtól indulva a nyakamig mindent alaposan megkezelt és már akkor ott is, de még napok is múlva milyen jó érzéseket adott a masszázsa. Viszont azt gondolom, könnyen elfogadja az olvasó, ha ennél többet a masszázs szakszerűségéről nem írok, mert ennél többre itt szerintem a kutya sem kíváncsi.
    Azt viszont megosztom az olvasókkal, miszerint mégsem „rendes” masszázson éreztem magam, mert a kezelés felső rész nélkül és úgy történt, hogy közben a melleivel érintési távolságon belülre került, amiből következik, hogy én kezem is bőven simogatási távolságon belül került. Ezt érezhetően igyekezett is fenntartani, mert rendre úgy helyezkedett, hogy könnyen el tudjam érni. Az érzéki benyúlások szaporodásával forrósodó hangulatban hason fekvésből átfordultam, anélkül, hogy mondta volna, mert szinte átfordított, amivel jelezte, hogy innen már a mélyebb erotika felé megyünk. Folyt. köv. a másik fejezetben.
  • Levezetés:

    A mélyebb erotika felé való tartásunkkal nem a gyors biológiai ürítésszerű kielégítésemre törekedett, hanem sokkal inkább egy hosszan tartó és nagy orgazmussal végződő kivégzésre. Háton fekve nem kifejezetten szoktak masszírozni, azonban ez Pannánál másképp van, mert ebben a helyzetben is ugyancsak bokától tokáig végig „masszírozott” azaz, hogy nagyon kellemesen és erotikusan cirógatott, és amikor már közben majdnem könyörögni kezdtem, hogy a farkamtól most már ne távolodjon el, szinte megérezte, mit szeretnék. Ez biztos, hogy nem véletlen, hanem a nagyszerű rám hangolódásának az eredménye. Ekkor kérdeztem, hogy miként, mivel fog kivégezni. Mit szeretnél? Kézzel vagy ajakkal? Kérdésére, az ajkadat mindenképpen szeretném, volt a válaszom. Nem is volt az ajakhasználattal semmi baj, mert lágy és forró ajkai között a kis Grizzlyt, előbb teljesen eltüntette, majd érzékien csúszkált ajkaival a makkomtól a rudam tövéig. Ajkai mellett a nyelvét sem hagyta tétlenül, mert azt szintén a makkomtól a rudam teljes hosszában különböző tempókban pörgetve járatta. Bólogató mozgását kézzel úgy követtem, hogy a fejét a hajánál éppen csak érintettem, ezzel éreztetve Pannával a jelenlétemet. Ez volt a mi „kényszer franciánk” amit egyébként mindketten élveztünk. A fejbólogatását nem is akarta gyorsítani, nekem pedig nagyon bejött, ahogy nagyon lassú fejbólogatással szopott és nagyon lassan mozgatta a kezét. Ahogy húzta kezét a zacsimon és a rudamon, úgy éreztem szinte vele mozdul ugyanabban az ütemben a testem is. A kezével amilyen ütemben pulzálta a golyszlikat és a rudamat, éppen abban az ütemben pulzálta az ajkaival a makkomat, az előbb említett nagyon lassú fejbólogatásokkal kombinálva. Én ugyanolyan ütemben összehangolva simogattam és pulzáltam a melleit és a popsiját. Ezzel aztán pillanatok alatt ki tudta volna csalogatni az örökítő cseppjeimet, azonban ez előtt nagyon sokszor a legjobb időben és ütemben visszafogott, ami közben mindannyiszor összemosolyogtunk. Egyszer azonban a mosolyom már kezdett megfagyni és nem őszinte lenni, amit Panna is megérzett és ajkai közé kirobbantotta belőlem a gyerkőcöket. Nagyszerű érzést okozott vele, hogy amilyen ütemben adtam át a gyerkőcöket, ugyanolyan ütemben vette át azokat. A gyerkőcök távozása után még szépen levezette az orgazmusomat és csak akkor engedett el, amikor már kimúltam és nem rángatóztam. Az utódokkal ellibbent és Szilviába temette azokat.
  • Elszámolás:

    A végén került rá sor, kevesebb időbe telt, mint amíg ezt most ide leírtam.
  • Összkép:

    Amint az fentebb írtam, amikor a randi legelején mondta, hogy nincs bújócska, akkor azt mondtam, mégis maradok, sőt ha előre tudtam volna, akkor is eljöttem volna a randira. Ezt a randi után is ugyanígy gondolom, mert amit kaptam Pannától azt maximális odafigyeléssel és adta és nem volt a legyünk már túl rajta érzésem egy pillanatig sem.
    Nem a vad erotika, amit nyújt, de mindezt kárpótolta számomra a nagyon különleges masszázsa, a kényeztetés pedig valóban kényeztetés, amiről férfiember csak álmodni mer, ha az orális örömöket keresi.
    Ajánlom a Pannával való mindazon úriemberek számára akik relaxálni, megnyugodni szeretnének egy cserfes, csinos és nagyon érzéki lány társaságában, aki igazán érti, hogy miként kell egy férfit erotikusan elvinni a legnagyobb élvezetek felé.
Happy Massage