• DÓRA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, elsőre sikerült közösen megfelelő időpontot találni, pontos információkat kaptam
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető helyen rendel, a környező mellékutcákban nem jelenthet gondot a parkolás. Tömegközlekedési eszközök is megállnak a közelben.
  • Helyszín:

    A lakás nagy belmagasságú, színvonalas hely. A fürdőszoba is makulátlan tisztaságban fogadott, a szükségesnél talán nagyobb tusfürdő szortimenttel. A szobában a történések színhelye a földön található erre a célra rendszeresített matrac. Összességében kifogástalan a hely.
  • Lány külseje:

    A képeknek és a hirdetésben megadott adatoknak megfelelő, csinos és szép hölgyről van szó. Láthatóan törődik a testével, erotikusan elegáns öltözetben fogadott. Már érkezéskor érezhető a szexuális kisugárzása, nekem külön tetszett a feneke.
  • Erotikus masszázs:

    Tisztálkodás után egy rövid ismerkedős beszélgetés után a tettek mezejére tért vendéglátóm. A masszázsa esszenciája a finom érintésekre építkezik, így aki erős átgyúrásra vágyik, az rossz helyen jár. Ennek ellenére mégis valódi masszázst kaptam, külön törődött és foglalkozott a letapadt izmokat tartalmazó testrészekre. Egy relatíve hosszabb programra neveztem be, ennek ellenére nagyon hosszan nem tudok róla beszámolni, teljesen átszellemülve élveztem Dóra lágy érintéseit, amit a fal menti tükörben is követhettem. Amint ennek a résznek a végéhez közeledtünk, átmenetet képezve finom puszikat is kaptam a hátamra, majd a nyakamra, közben érezhettem amint a mellei is hozzám érnek.
  • Levezetés:

    Már a masszás erősen ráhangolt erre a részre, így sok előjátékra nem volt szükség a kellő merevségem eléréséig. Hosszas kényeztetésben volt részem, ami a csúszkától az ágyékom különböző részeinek puszilgatásán áta szuper valódi mélytorkos francián át széles skálán váltakozott, ügyelve arra, hogy nehogy a kelleténél gyorsabban kivégezzen. A kölcsönösségre rákérdezve igenlő választ kaptam, elsőként fölén térdelve kényeztethettem a kifogástalan, illatos kelyhét. Majd ismét nála volt a labda, és a továbbiakban a golyókról sem megfeledkezve franciázott, puszilgatott. A mélytorkos franciáját nem győzöm kiemelni, hogy hogyan tudja az ember fiát az egekbe repíteni nagyon intenzív élvezeteket okozva, mégsem gyors eredményre törekedve. Ismét kértem lehetőséget a kényeztetésére, ezúttal a melleit is volt lehetőségem puszilgatni, nem csak a kelyhét. Majd Dóra az irányítást visszavéve szuper oráltechnikáját élvezve kitáraztam a szájába. A maradék rövid időben még a hátam kezelést igénylő pontjait megmasszírozta, majd a fürdő felé vettem az irányt. Öltözés közben még volt lehetőség pár szót váltani, amire a nem volt korábban mód, mert túlságosan elbűvölt a tevékenysége.
  • Elszámolás:

    A megbeszélésünknek megfelelő volt az elszámolás, teljesen korrekt, és számomra maximálisan meg is érte. Még az elején helyeztem el egy számára jól látható helyen, emlékeim szerint a távozásomig ott is maradt.
  • Összkép:

    Tíz centivel a föld felett járva jöttem el, mintha kicseréltek volna, akkora élménnyel jöttem el. Várom már az alkalmat, hogy ismét meglátogathassam Dórát. Minden szempontból elégedetten távoztam, végig rám és a kimondott / kimondatlan igényeimre figyelt.
Happy Massage