• Zaya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Szia Tybo

    Köszi a beszit , így utólag is 🙉🙈🙊
    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, rögtön felvette, és gördülékenyen ment az egyeztetés. Már a telefonban barátságos, közvetlen. 14.00 órára szerettem volna menni, de mivel csomagot várt, megkért, hogy lehet-e délután 16.00, ami számomra nem volt probléma. A telefonban kifejezetten tetszett, hogy kedves, nem gépies, nem magas lóról beszél, mintha ő "sz*rta" volna a világot. Nem tudok rosszat mondani.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, a IX. kerület Haller környékén új lakóépület, jó környék, ha nem is full belváros, de a körúttól sincs messze.,Parkolásról nem tudok nyilatkozni. GPS kb pontosan belövi, max 10 métert téved a bejárattól.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház, kifogástalan tisztaság, lifttel lehet feljutni. A lakás is totál patyolat, kényelmes légkondis tetthely, csecse fürdő, igényes az egész, na. És ami legfontosabb, hogy full privát, full diszkrét! Nem tudok rosszat mondani erre és nem is akarok.
  • Lány külseje:

    Külsőre? Alak pont, amilyen a képeken. Feszes, sportos. Tetkókkal teli, amiket a diszkréció kegyes homálya miatt utómunkákkal kellett "gyéríteni", meg is állapítottuk, hogy a photoshoppos ember remek munkát végzett :D Arc relatív. Nekem bejött, még ha kicsit más is az ízlésem, de csalódni tuti nem fogsz. Szép ajkak, cserfes tekintet, igényes, tiszta megjelenés, csókos ajkak, vonzó teremtés úgy ahogy van.
  • Action:

    Első alkalommal voltam nála, és eleve nem vagyok nagyon gyakori látogató hölgyeknél. Érkezésem után megkérdezte, mit kérek inni, majd elmentünk együtt fürdeni. Ez remekül oldotta a bennem levő zavartságot. Kicsit elsőre túlságosan is közvetlen volt. Ezzel egyértelműen az is volt a célja, hogy oldjon, de ismeritek az érzést, amikor még meg sem érkeztek valahova lélekben, de már rajtad tapad :D Ezt nem negatívként írom le, szerintem a legtöbb embernek ez nem probléma, nekem a nyugisabb kezdés jobban bejön. Úgy fogadott, mintha már régi barátok lennénk, de ha az ember tudja, hogy most először van ott, kicsit hülyén jön ki. De ez nem kritika akar lenni! Nagyon kedves, valószínűleg ebben én működöm másképp :) Ha másodjára lett volna ez, hitelesebb lett volna. Viszont a fürdés már 5* volt, és ami az után jött, az is. Remekül megadta az egészhez az alaphangot, és a végére már teljesen feloldódtam! Utána a hálóba mentünk (Innen nyílik a fürdő is hála az égnek :D ). ott kényelmes franciaágy, tisztaság. Simogatós ismerkedéssel kezdtünk, csókokkal folytatva. Bevallom, inkább én voltam a kedvezményezett, nem annyira a kölcsönösség elvét követtük :) Jeleztem neki előre, hogy mivel eléggé be vagyok "töltve" és rég voltam így, lehet, hogy nem fogom sokáig bírni, de kedvesen csak annyit reagált, hogy nem baj, úgyis lesz még egy kör :) Ez a hozzáállás rendkívül tetszett. Francia natúr, majd lovaglás, és misszivel zártuk a "ceremóniát". Utána némi beszélgetés (Értelmes nő, nagyon sok témában lehet vele beszélgetni, nekem ez kifejezetten szexi, hogy gondolkodó, intelligens, nem csak egy "dugóautómata"... Utána masszázs, majd kértem még egy natúr franciát a mellei közé végezve, melyet kifejezetten vadító módon, lelkesen, és profin kivitelezett! Ami kifejezetten tetszett, hogy kicsivel előbb érkeztem, és már 5-10 perccel lejárt az 1 óra, amikor végeztünk, de abszolút egy percig nem siettetett, sőt, az egésznek a végén már nekem kellett indulnom, de ha rajta múlt volna, még fél órát dumáltunk volna simán. Ezek azok a dolgok, amiért az ember visszamegy! A kezdeti dolgok után tehát hamar oldódtam, és tuti, hogy az az 1-2 dolog, amit most nem éreztem tökéletesnek, legközelebb jobb lesz sokkal.
  • Elszámolás:

    Minden az alapban van nála, semmi extrát nem kértem, de elég bőven az "alapcsomag" is ;) Az elszámolás korrekt volt, minimálisan átlag feletti rózsaszál, de megéri. Nem olyan, mint a rossz kaja drágán, hanem, mint a nagyon jó kaja, de nem olcsón :) Szóval, nem az a villámrandis csaj, inkább egy órát minimum ott kell tölteni, de megéri az árat. Megvan a bizalom a részéről, az egésznek csak a végén számoltunk el, persze ehhez az is kell, hogy az illető megbízhatónak tűnjön, és szimpatikusnak, mint én :P :D :D
  • Összkép:

    Összességében véve egy intelligens, közvetlen (kicsit túlságosan is, de ez nem baj), profi hölgy, nagyon jó alakkal, kellemes arccal, szexi finom bőrrel, és maximálisan a Te kéréseidet szem előtt tartva. Nincs szájhúzás, nincs óranézés, nincs flegmázás (mint a szolgáltatók kb 80 százalékánál). Tehát tipikus olyan nő, akiről ha kialakul egy benyomás a lapja alapján és meglátogatod, azt fogod kapni, amire számítasz. És szerintem ez a legfontosabb!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2020-06-17 11:53:55
Happy Massage