• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-en egyeztettem, mert már nem először járok nála, könnyen elérhető hamar megkaptam a választ, hogy az időpontot elfogadta és mehetek bátran. Amira kedveli, ha találkozó előtt fel is hivom és élő szóban is megerősítem nála a randinkat, amit minden alkalommal izgatottan várok.
  • Megközelítés:

    Az Árpád híd a fő tájékozódási pont, attól öt perc séta, ha valaki tömeg közlekedéssel érkezik.A 3-as metró, villamos és busz is jár arra bőven. Aki autóval érkezik az is talál parkoló helyet, sőt míg a kerékpárom lakatoltam le, úgy láttam őrzött parkoló is van annak, aki fél egy kósza bírságtól, esetleg egy kocsirongálástól, bár meg kell jegyezzem, elég nyugodt és tiszta környék, nem egy tipikus belváros.Amint fentebb kiderült már én a kerékpáromat részesítettem előnyben és azzal érkeztem (minő meglepetés tőlem :D) még ebben a zivataros időszakban is... csak reméltem, h nem kap el vmi extrém zuhatag.
  • Helyszín:

    A lakás egy annyira új építésű társas házban található, hogy mikor először jártam nála, még a térképen sem volt rajta. Azt hittem át akar verni ez a lány, de szerencsére le tudtam csekkolni még a randi előtt a tömböt! Igazan exkluzív a tarsashaz külseje, odabent pedig ragyogó tisztaság várt mindenhol rend, Amira nagyon megadja a módját ügyel mindenre, nagyon ízlésesen van berendezve. Kellemes, baratsagos és otthonos hangulat fogad mindig ahányszor csak Amirám ajtót nyit.A babaszobában egy masszív franciaágy található ami nem recseg, nem süpped, erre a célra van kitalálva, teszi a dolgát.Található még egy fésülködő asztal is meg persze a szobainas, ahova kényelmesen le tudunk pakolni. A fürdőben modern tágas, jól szigetelt zuhany kabin, nyugodtan lehet pancsolni akár ketten is.Bőven van tus fürdő választék, szájvíz eldobható poharakkal, száraz kilépő. De nezzük inkabb Amira enteriőrjét!
  • Lány külseje:

    Amira semmit sem változott utolsó találkozásunk óta, talán csak annyit, hogy még szebb lett, még ez a csúnya járvány sem fogott ki raja. Mint ahogy már sokan megírták gyönyörű, formás, csodaszép lány, egy csepp felesleg sincs rajta. Arckitakarás csak a diszkréció miatt van! Abszolut gyönyörű és arányos, szimmetrikus arca, nagy cica szemei és elbűvölő mosolya van. Nagyon hosszú fekete haja mindig illatozik es mikor megfordul az ajtóban éppen mindig csak meg villan alola a feneke. Bár az már látszik a képeken is, feszes kis popsi, nem fogok ódákat zengeni róla, a képek mindent elmondanak! Egy fekete bugyi melltartó szett volt rajta ma, bár kommersz, de nekem mindig az igényességét és szolidságát sugallja! Amira ma is ilyen szolid szépség!
  • Action:

    Pontosan érkeztem, ahogy illik és már hívtam is Amirát, aki azonnal felvette és már mondta is a bejutáshoz szükséges instrukciókat.Lifttel célszerű megérkezni, mert nem túl magas,de nem is a félemeleten van. Az ajtó mögött várt megbújva, mikor beengedett, puszikkal üdvözöltük egymást és váltottunk pár szót kivel mi történt ezalatt a fura időszak alatt, közben lepakoltam kaptam egy törölközőt és elvonultam a fürdőszobába, hogy a higiéniai elvárásoknak is eleget tegyek. visszaérkezve a fürdöből kényelembe helyeztem magam az ágyon ahova Amira is hamarosan csatlakozott. Nekem sem kellett több először megszabadítottam a melltartójától, hogy mielőbb láthassam az ikreket, itt egy kicsit elidőztem simogattam puszilgattam őket, majd haladtam egyre lejjebb mig lekerült a bugyi és megérkeztem csodaszép puncijához, melynek a látványa teljessen magával ragadott.
    Nem győztem betelni vele, lassan finoman elkezdtem kényeztetni próbáltam a hangokból kiszűrni, hogy milyen teknikával haladjak tovább, de Amira azt javasolta, hogy inkább ő szeretne engem kényeztetni, így hát nem erőltettem tovább a dolgot és engedelmeskedtem neki. Zseniális a francia tudása először a zacsit és a golyókat vette kezelésbe ami nagyon jó volt majd a rúdon játszott jó szokásához hiven és jött a nyelvpörgetés a makkomon én már kéjmámorban úsztam, mikor kitalálva a gondolatomat megkérdezte, hogy húzzunk gumit, valahogy sikerült kinyögnöm, hogy naná még jó hogy és következett a már szinte védjegyévé vált póz amivel nem lehet betelni, az a hátulról oldalról beleülős.
    Itt már megvoltak számlálva a perceim, nem sokáig bírtam hamar telelőttem a gumit. Amira ügyesen letisztogatott és még beszélgettünk egy darabig, de az idő gyorsan letelt és már csak egy gyors tusolásra volt időm, Bucsút vettem a viszonlátás reményében Amirától.
  • Elszámolás:

    A bővebb infó nyújt tájékoztatást az éppen aktuális elszámolás mértékéről.Én előre szoktam rendezni, odatettem a fésülködő asztalra.
  • Összkép:

    Amira egy kincs! Egy nagyon kedves leanyzó, akinél mindig öröm megpihenni egy órácskára ebben a rohanó világban. Személye mindig feltölt pozitivitással és energiakkal, és az élmény amivel gazdagabbá tesz minden alkalommal, az maradandó és izgalmas diafilmet hagy a fejemben a szürke pl a mostani esos hétköznapokon. Igazan korrekt szolgáltató, mindig a vendég óhaját tartja szem előtt. Becsületre méltó! Én biztos, hogy visszamegyek még hozzá!
Happy Massage