• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Drága Kiki!
    Köszönöm az édes szavakat :) nagyon jól éreztem magam veled utoljára is mint mindig :))
    Csodás napot neked és millió csók: Jazmin

  • Egyeztetés:

    Szeretném előre jelezni, hogy Istennő kategóriát ítéltem volna meg Jázmin részére, de rangomtól fogva nem adhatom neki ezt sajnos.
    Régi ismerősként az időpont egyeztetés csak formalitás. A telefont elsőre felvette és amit ajánlottam időpontot, számára is megfelelő volt. A hangja kedves, ugyanakkor határozottságot sugall.
  • Megközelítés:

    A lakás a második kerületben a Mechwart liget közelében található. Körúton villamos, közelben busz és a metró sincs messze. Parkolás környező mellékutcákban lehetséges, de én tömegközlekedéssel mentem, erről nem tudok többet nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Kívülről átlagosnak kinéző többlakásos épület x emelete, melyhez lift visz fel. A lakás felújításon esett át, modern szalon jelleggel, ízléses berendezéssel, a fürdőben káddal és többféle tusfürdővel. Hangulatvilágítás, gyertyák az egész lakásban. Jó logisztika, senkivel nem találkoztam. Három szoba áll rendelkezésre, kettő nagyobb és egy kisebb, mi ebben voltunk. Itt most csak egy sötétítő függöny volt. Jázmin szerint reluxa kellene, de számomra így jobb volt, mert így több a fény és ezáltal kedvesem még jobban láthatom, mert Jázmint LÁTNI KELL! A szobában két tükör, így a 2D-3D IMAX élmény koncentráltan érvényesül. A masszázs ebben a szobában tatamin zajlik, a ruhák letétele fotelre lehetséges és egy kisebb asztal is van a szobában. Kellemes lágy zene szólt, egy idő után erotikus töltettel, tökéletes választás.
  • Lány külseje:

    Egy tündéri, fiatal, csupa mosoly hölgy, kellem és báj harmonikus egyensúlya a nagybetűs NŐ minden pozitív tulajdonságával és jelentős erotikus kisugárzással. Csodás alak, sehol felesleg, bár ő ezzel szerintem nem értene egyet. Tenyérbe illő formás természetes cicik, lapos has, gyönyörű kerek POPSI, izmos lábak, frissen borotvált punci. Arca bájos, még ha nem is mosolyog (ilyen ritkán van) akkor is a kedvességét prezentálja. Haja barnás árnyalatú, vállig érő. A képeken látható body-k szinte mindegyikében megcsodálhattam már. Mindre jellemző, hogy alakját tökéletesen kiadják, sokat sejtetően csak annyit takarnak, hogy viselőjét még kívánatosabbnak mutassák. Képei között vannak olyanok, amely rucikban még nem láthattam, remélem lesz még alkalmam, amikor élőben a virágos fehérneműjében, vagy combfix, esetleg neccharisnya variációkban is láthatom. Legutóbb a piros, testére simuló body-ban fogadott egy kis fekete áttetsző köntös kíséretében, szemet gyönyörködtető volt az összhatás.
  • Erotikus masszázs:

    Mostani találkozónk alkalmával ez csak egy kis részt ölelt fel a másfél órában, a fel- és levezetés közé ékelődött be. Számomra pont a megfelelő erővel masszíroz, nem lágyan és nem túl erősen. Lábaknál kezdi, így halad fel teljesen a vállakig. A masszázs vége felé kezei lágyan elkalandoznak, cirógatással korbácsolják fel a vendég vágyait. Tatamin masszírozott, a felvezetésnek köszönhetően teljesen meztelenül külön örömömre. Amikor a hátamra került a sor, ráült a hátsómra. Ahogy csupasz puncija érintette, hirtelen meg sem tudtam szólalni az átélt élmények hatására, pedig már nem először élek át feledhetetlen pillanatokat vele.
  • Levezetés:

    Mivel a vírus miatt sokáig nem mehettem hozzá, az elmúlt három hónap hiányérzete miatt már alig vártam a találkozót, elvonási tünetekkel érkeztem. Belépéskor nyakamba ugrott átölelt, melyet utcáról jőve óvatosan viszonoztam, majd átadtam ajándékom. Erre újabb ölelés puszik kíséretében. Cipő levétele után a szobába indultunk, innen kis beszélgetés után irány a tisztasági kör. Szobába visszatérve már önfeledt ölelésben forrtunk össze puszik és csókok kíséretében. Kérdezte, hogy hogyan szeretném, most azt választottam, hogy én kényeztetem először. A body levételében segítségemre volt, majd immár a legtermészetesebb állapotában öleltem, csókoltam, csodás fenekét markolásztam. Az átélt élmények hatására még inkább kívántam, megfordítottam, kezemmel kebleit kényeztetem, szeméremdombját, punciját simogattam, nyakát pusziltam. Férfiasságom még inkább életre kelt, melyet észrevéve hátranyúlt és a csodálatos félgömbök közé helyezte, majd csípőjével aktust imitálva szédített még inkább magába. Ez így tartott még egy kis ideig, majd a tatamim hasra feküdt és ekkor az ő percei következtek. A magam legjobb tudásával masszíroztam szinte mindenét mit értem, láthatóan jólesett neki, imádom csodás popsiját gyömöszölni. Fordulást követően kis masszírozás részére elölről is, melyet követően szájától indulok, csókoltam, pusziltam, ahol értem, szépen, lassan. Keblei táján elidőztem, nyelvemmel főleg a csúcsokat támadtam, de érzékien, semmiképp sem durván. Kezem is segítségül hívtam, lágy érintések és sóhajok, úgy láttam jól esik neki. Ezután dél felé vettem az irányt, csókok a pocira, a combok belső oldalára. Combok még jobban tárultak, mígnem eljuttam a csupasz mennyországig. Itt hosszasan elidőztem, nyalakodtam, mint kisiskolás a fagyizóban. Élvezte, csípőjét meg-megemelte, hogy jobban hozzáférjek, közben kezével melleit markolászta. Mellkasa és egyben gyönyörű keblei le föl jártak, szaporábban vette a levegőt, szemei lehunyva, majd egyszer csak átadta magát az élvezeteknek.
    De nekem nem elég. Óvatosan, szépen újra izgatni kezdtem, biztatott, hogy ne hagyjam abba, majd jóleső remegés közben kis idő múlva újra elrepült.
    Ezt követően ő vett kezelésbe és szájába. Csodálatosan csinálja, először szólón, majd észrevette, hogy továbbra is kívánom őt felajánlva a 69-es utat. Az átélt élmények hatására szinte felrobbantam. Tisztogatáshoz barátnőjét Szilviát hívtuk segítségül és áttértünk az én masszírozásomra, mielőtt újra adtunk az élvezeteknek az előzőeket megismételve. Ekkor már az ő kényeztetése volt fontos a számomra, mivel tudom a határaimat, másfél órán belül nekem még ő általa sem sikerül újra elmennem. Miután sikerült újra elrepítenem egymás karjaiban kötöttünk ki és a maradék időben öleltem, csókoltam, élveztem e csodás NŐ társaságát.
  • Elszámolás:

    Az átlagnak teljesen megfelelő. A vele átélt élmények azonban átlagon felüliek.
  • Összkép:

    Áldom azt a péntek 13-át, amikor tavaly több, mint száz kilométeres távolságból nekiindulva úgy döntöttem, hogy Jázmint választom erotikus masszázs partneremnek. A találkáink után elmondhatom, hogy személyében egy fantasztikus hölgyet ismerhettem meg. Az a NŐ, aki mellett érdemes férfinak lenni. Barátnő feeling maximális, de ehhez két ember és kölcsönös szimpátia kell. Okos és nagyon jó beszélgetőpartner. Nem tudom mennyi ideig élvezhetem még a társaságát, de minden egyes másodperc, amit vele töltöttem feledhetetlen élményt nyújtott számomra és alig várom, hogy még nagyon sokat töltsek el vele.

    Kedves Jázmin! Köszönöm Neked mindazt, amit ezidáig kaptam Tőled! Kezeid között mindig feltöltődöm és búcsúzáskor már a következő alkalmat várom, mert Tőled ez a legnehezebb, eljönni…
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2020-06-14 11:38:48
Happy Massage