• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem. A másik oldalon látható a telszáma. Könnyen ment. Nemsokára fogadott is.
  • Megközelítés:

    Pofonegyszerű BKV-val , utána pár perc séta. Tökéletes. Kék metróval utaztam a Gyöngyösi megállóig.
  • Helyszín:

    A fürdő nagyon tetszett. Szobában nincsen tükör, de most nem hiányzott. Nekem kellemes otthon benyomását keltette, amit láttam a lakásból.
  • Lány külseje:

    Szerencsére jobban néz ki mint a képeken. Arckitakarástól évekig féltem... Ez hiba volt. Kellemes szépség.
  • Action:

    Leültünk az ágyra kicsit beszélgetni. Közvetlen volt, mesélt pár történetet. A virágcsokorról teljesen megfeledkeztem, csak a végén jutott eszembe.
    Először voltam nála, és mivel nem említette a virágokat, csak arra tudok következtetni, hogy fontosabb számára a vendég.

    Fürcsi után, ágy mellett folytattuk az ismerkedést nyelves csókkal, miközben igyekeztem minél többet játszani a cicikkel. Kicsit most vigyázni kell rá, az új piercing miatt.

    Némi franciázás után 69-ben folytattuk. Igyekeztem kedvére tenni, és kérése szerint csak a nyelvem hegyével kényesztetni, de szerintem kicsit béna voltam. Nehéz odafigyelni miközben folyamat mélytorkozzák az embert. Eközben többször rásegítettem, hogy a makkom átbukjon a garatján.

    Missziben is nagyon jó volt, mert közben lehet vele csókolózni, és ő is szorít, húz magába. Kutyust is kipróbáltuk, de azt annyira én nem szeretem, így maradtunk a francia, kényszerfrancia, misszi, váltogatásában, illetve oldalról is adagoltam neki párszor, miközben magamhoz szorítottam kellemesen izmos combját. Kedvencem a szép ajkainak a látványa volt, miközben finoman szorította farkamat a tövénél, és saját magát kényszerfranciáztatta. 17/4,5 cm nem sok gondot okoz neki. Nincs fogazás, és az sincs, hogy 2 húzás/lökés után öklendezni kezd. Ajkait is használja, és nemcsak tátja a száját.

    Tp nem volt egy pillanatra sem, és kicsit túl is léptük az időkeretet. Pihi nem volt közben, csak pár pillanatra, hogy kifújjam magam. A nyögések és más fincsi hanghatások teljesen hihetőek voltak számomra.
  • Elszámolás:

    A maximális korrektség nem fedi a valóságot, mert annál többet nyújt.
  • Összkép:

    Szerintem sok istennőnek minősített hölgy elbújhat mellette mind odaadásban, mind technikában.
Happy Massage