• LARA38

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Végre ...... Három hónap kihagyás után végre elérhetővé vált ! Komolyan vette a helyzet, legnagyobb sajnálatomra .
    Többször írtam is rá az elmúlt időszakban,reménykedve visszatértében.Ami nagy örömömre végre eljött !
    Telefonon is megerősítettem látogatásom időpontját , "rábólintott" .....
  • Megközelítés:

    A szokott helyén könnyen megközelíthető,akár BKV, akár autó. Parkolás ingyenes mindig. GPS is megtalálja.Nem kell várni rá,mindig pontos,kiszámítható a Hölgy.
  • Helyszín:

    Panel, újabban épült, csendes környék,maga a lakás rendbe tett, tiszta,ideális fekvésű egy röpke légyottra...
    A fürdő tiszta, fürdőkád a szokásos függönnyel, tusfürdők széles választékban,tiszta nagy törölköző.
    A "pásztoróra" a nagyszobába,egy nagy franciaágyon zajlott le,kis párnácskákkal,kellő félhomályba,kellemes háttérzene mellett....
  • Lány külseje:

    Lara egy Hölgy . S mint ilyen ,leírása inkább sejtetést kíván,mintsem vásári bemutatást ! Mosolya,megjelenése,adott termetéből kifolyólag előkelő. Három hónap kihagyás után is vágykeltő ( sőt !) még kívánatosabb lett ! Finom bőre,kecses arca, fekete hajkoronája, csinos,(annál azért több) alakja ,egy piros fekete egybe részes fehérneműben (?) már az ajtóban megfogott..Sejtette,hogy itt most jó dolgok várnak rám !
  • Action:

    Képzelhető,milyen *éhesen *tekintettem kedvenc Hölgyemre....ezt ő is látván,érezvén, hasonló beleéléssel simult hozzám ! Nehéz lenne percről percre az "action" -t leírni.
    Nem teszem, mert nem lévén költő az érzésekre nehezen találnák szavakat. Aki ismeri Larát tudhatja ,Ő a szelídebb légyottok kedvelője. Ám e szelídség mögött ott a Nő ,aki kíván,elvár,és viszont ad ... Ezt tudván,finom előjáték után egy finom,(számomra)fergeteges kölcsönös franca következett... Kedvenc pozitúrámban, fordított 6/9 - ben !
    Azonos ritmusban nyaltam -faltam *gyümölcsömet* és ugyanezt éreztem ott lenn...Nem takarékoskodott,minden megkapta a kellő törődést,nem sorolom...Kényeztetésem csúcspontja mikor a Drága is elröppent kéjes hangokkal,mivel közben velem volt elfoglalva. Ezt nem lehet megjátszani ! Ritka ajándék, arról nem beszélve milyen vágyfokozó is.... Csodás punciját otthagytam a tényleges bekívánkozónak,Lara nagy örömére ! Együttlétünk folytonos simogatások picinyke harapdálások,valódi csókokból állt,testének minden kívánatos része sorra került, így próbálván bepótolni a sok-sok kihagyott találka izgalmát ! Lassan de biztosan közeledtünk az együttlét eszenciájához, a"behatoláshoz " ! Missziónáriús mindkettőnk kedvence, élvezkedtünk is kedvünkre... Csodás beteljesüléssel egyszerre "koronáztuk"(?!) meg a találkánk végét ! Röpke 10 perc maradt kis beszélgetésre összebújásra. A végére tartogatta a legnagyobb és legjobb hírt. Visszatérte első vendége lehettem :)))
  • Elszámolás:

    A szokásos bővebb infóban megtalálható. Belépésem után kis édességgel kiegészítve. Alapból egy remek * szolgáltató*, akkor minek az extra ?
  • Összkép:

    Nehéz elfogultság nélkül írni, remek találkák sora van mögöttünk,talán ezért is voltam kiéhezve egy Larás légyottra a hosszú karantén miatt. Ha Nőként ,érzékeny Nőként közelítenek hozzá,biztosan hasonlóban részesül a szerencsés férfi....
    Megjegyzem a besorolásom magasabb lenne,de nincs több lilára lehetőségem . Számomra ott van a helye !
    Köszönöm az új lehetőséget Lara Drága,és az elsőbbséget :)
Happy Massage