• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Gyors telefonhívás volt, elsőre felvette, hang alapján az igazi vagány csaj feelinget keltette bennem, ritkán hallok ilyen felszabadultan és lazán beszélni valakit. Mármint ebben az iparban. Könnyen egyeztettünk, egyáltalán nem úgy tűnt, hogy teljesen be lenne táblázva.
  • Megközelítés:

    Nos, bár megfogadtam, hogy többet nem utazom messzire, ezúttal megtettem. Mivel váltanom is kellett, a kis kertvárosban sétálva az volt az érzésem, hogy a világvége tábla után vagyunk már, pedig teljesen könnyen kiszúrható az említett lakóház.
    A diszkréció itt maximális, ha meztelenül szaladgáltam volna 2 percig az utcán, senki nem vett volna észre.
    Szinten ajánlatos a Bosnyák tér felőli megközelítés. Sokkal egyszerűbb, még ha gyalog kell is pár percet sétálni :)

    GPS odavisz, nincs gond, főleg ha autóval mész (javaslom). Ház előtt se kellett várnom.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, bár az én szememnek kicsit régimódi stílusú, ami persze a lokációnak és a lakóháznak köszönhető, meg ez amúgyis teljesen szubjektív.
    Szóval aki valami glamour LEDes modern lakást keres, nem itt fogja megtalálni. Fürdő egyből szemben, nem kell keresgélni a folyósókon és rögtön mellette a kisebb randiszoba is, jó hosszú ággyal, szűrt természetes fénnyel. A higiénia teljesen rendben van, hirtelen nem láttam kivetni valót.
  • Lány külseje:

    Ez egy érdekes rész, mert eleinte nem volt az esetem, utólag rájöttem mi volt más: teljesen természetes lány. Ha nem tévedek akkor nincsen smink. De körömlakkot se láttam, semmi különleges kencefice. Az arca teljesen karakteres, nem a plázacica arc, inkább a laza szomszédlány stílus. Teljesen meztelen volt már, a mellek aprók, apró kis punci, teljesen borotválva. A teste teljesen sportos, még ha genetikailag is, teljesen formás a fenék.
  • Action:

    Rövid randi volt, ugyanis csupán fél órát ugrottam fel. Igen, azért. A kényszerfrancia csomag. Itt nem kell a csók, a felvezetés, ahogy felpattantam az ágyra, egy hosszú nyelv körbe is fonta a makkom és el is nyelte a szája a farkam. Így dolgozott rajta pár percet, közben simogattam ahol értem, próbáltam irányítani is és élvezni, ahogy a nyelve játszik a szájában a szerszámommal. Koncentrálnom kellett, hogy ne menjek el, mert tudtam, a többiek beszámolói alapján, hogy mindjárt fordulás lesz: Már ajánlotta is, az ő szavaival: ''lelógatom a fejem és a számat...'' Nos ez meg is történt, az ágy mellé térdeltem, ő lelógatta a fejét és elkezdtem pumpálni. Itt ajánlatos néha kicsit igazítani a helyzeten ugyanis az ágy alacsony és egy rossz mozdulat fájdalmas lehet. Tudni kell, hogy a VSZ nincs az alapban, de volt annyira rugalmas, megegyeztünk, amennyiben így sikerül, extra. Jó pár percig lehetett így tolni, érzéseim szerint inkább szájba mint torokra, zokszó nélkül tűrte majd éreztem, hogy lassan vége lesz a dalnak, elkezdtem magamnak csinálni, ő megfordult és az arcán landolt a felgyűlt adag. Mondanom sem kell, ez teljesen pornós összetételű, egyáltalán nincs finomkodás, rá se kérdeztem :)
  • Elszámolás:

    Én a végén adtam oda, mert ugye extrafüggő is volt. Részemről teljesen korrekt, az tény, hogy az egy óra jobban megéri, elmondása szerint sokan hosszabbítanak, de nem mindig lehet.
  • Összkép:

    Érdekes érzés volt, nem kifejezetten a mélytorok része, hanem a helyzet mely bármit megenged egy szájnak. Kár, hogy nincs a belvárosban, szerintem sokan felugranának egy ilyen gyors élvezetre.
Happy Massage