• Lara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon,mivel tavaly már voltam a vendége kétszer,így ismerjük egymást,először sms-ben puhatolóztam,aztán persze hívtam is az pontosítás végett.
  • Megközelítés:

    A második kerület pici utcácskája,aki ismeri Budát,annak nem nehéz odatalálni,többféle képpen is megközelíthető bkk-val is,szerintem azon a környéken nehéz parkolni,bár én gyalog mentem,ugyanis pár utcával lakom Tőle.
  • Helyszín:

    Új építésű,modern ,minimalista kégli,tiszta és igényes(mint a gazdája),én speciel ellaknék ott. Fürdő is szépen berendezett,rend és tisztaság mindenhol.
    Mi a nappaliban ejtettük meg a légyottot,a nagy és kényelmes ágyikójában.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelel teljes mértékben,bár élőben sokkal erotikusabb és izgatóbb,engem a piros bodyjában fogadott,tűsarkúban. Mivel teste nagyon is vonzó,szerintem bármiben fogadhatott volna. Én a korát nagyjából 44re saccolom,de ez Nála nem mérvadó,szép hölgyemény,és remek formában tartja magát(látszik a külalakon hogy van foglalkoztatva),én speciel cicifan vagyok,de mindene úgy szép és jó,ahogy egy szexi cougarhoz való.
  • Action:

    Én zuhanyoztam otthon,de egy alaptisztálkodásra kértem engedélyt,kilépve a fürdőböl,ő ott várt az ágy szélénál állva,ott helyben lesmárolt,a cicijét kibontotta a melltartóból,számba adta,aztán már az ágaskodót markolászva tovább smároltunk.
    Majd leült,és rávetette magát a hímvesszőmre,falta....ette...mélyen...imádom ahogy csinálta illetve csinálja!
    Szóltam neki kemény 6 perc után,hogy el fogok sülni,ha nagyon belelendül,,így lefektetett az ágyra,gumihúzás előtt azért még bekapta 1 percig,és aztán olyat pacikázott,hogy szégyen-nem szégyen de kb negyed óra után már nem bírtam tovább,és akkorát élveztem,hogy majdnem elordítottam magam. Közben engedte,hogy a cicijét és a gyönyörű popsiját felváltva markolásszam.
    Mivel dohányzom,beinvitált ezután a kis szobába,ahol beszélgettünk,közben cigarettával kínált,és pár perc alatt kicigiztük a testünkből a remegést.
    Megkérdeztem,hogy belefér-e még egy gyors francia....azt mondta,persze!
    Így kézmosás után megint az ágyhoz sétáltunk,most már leheveredtünk,és rögtön rábukott a félkeményre.ez alatt simogattam a fejét,haját,néha rá is húztam keményebben a keményedőre,,hanghatásokkal nyugtázta hogy nem fog ellenkezni.
    Persze hogy nem bírtam sokáig ,,ugyhogy telelőttem a nyelvét illetve a torkocskáját. Mivel fél óra alatt kétszer sültem el miatta,így valóságos remegés lett rajatm úrrá,teljes mértékben kifacsarta belőlem a szaporítóanyagot.
    A végén nagy mosollyal távoztam,és azzal,hogy örültem hogy tudott fogadni....két búcsúpuszi után lelifteztem,és még mindig egész testes remegésben indultam haza
  • Elszámolás:

    Szerintem fővárosi átlag,azt én mindig előre lerakom.
  • Összkép:

    Nem tudok rosszat mondani róla, a teljesítményéről pláne ....
    Nekem Ő az egyik befutóm . Nagyon jó vele mindig.
Happy Massage