• Zsantill

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Szia Édesem!
    Nagyon köszönöm a bizalmat és az új soraidat!
    Úgy tűnik javuló tendenciát mutatok és ezt Te hoztad ki belőlem. Szuperűl éreztem magam! Remélem találkozunk még! Csókom ahova szeretnéd;))

  • Egyeztetés:

    Szerencsés embernek érzem magam abban a tekintetben, hogy Zsantill megtisztel azzal, hogy randiaink megbeszélése gördülékeny és egyszerű legyen. Így nem írhatok mást, mint, hogy rugalmasak vagyunk egymással szemben.
  • Megközelítés:

    Angyalföld. Azon belül is a virágpiachoz közel eső része. Parkolás nem okozhat problémát, mint ahogy a helyszín BKV-val való megközelítése. A cím nagyon pontos, a házat aki nem találja meg, az nem is akarja!
  • Helyszín:

    Új építésű sarokház, ikszedik emeletén található Zsantill lakása. Nem ecsetelném külön-külön a helységeket, mert a kor igényeinek tökéletesen megfelel! A higéniai eszközök maximális tárháza megtalálható.
  • Lány külseje:

    Zsantill. Hogy is írjam. Engem teljesen levett a lábamról! Nem érzem magam nyeretlen kétévesnek, ezért azt kell mondjam, egy gyönyörű Nő! Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami számomra a nőt NŐvé teszi. Nagyon szép, tökéletes alak, okos, tájékozott és művelt! Kell ennél több? Nekem nem.
  • Action:

    Megérkezésemkor újra leesett az állam. Egy fekete necc bodyban fogadott, két puszi is elcsattant, majd cipő le, és irány a szoba. Persze előre engedtem. Két okból is. Egyszer így illik, de a másik ok a szememnek volt kedves, mert csodálhattam gyönyörű popsiját, hosszú lábait, amin egy fekete magassarkú cipő volt. Átadtam amit át illik, majd levetkőztem és a fürdőbe mentem. A higéniai szokásaimat precízen elvégeztem, csak gyorsabban mint szoktam, mert már ölelni akartam. A szobába visszaérve várt rám a masszázspadra támaszkodva! Gyönyörűm! Oda léptem hozzá és elkezdtem csókolni arcát, nyakát, vállát. Talán jól esett neki is. Nekem biztos. A bodyt levettük és felültettem, majd finoman hátára felketettem és így kezdtem bejárni mind a számmal mind a kezemmel káprázatos testét. A melleit imádom, combját és szép vádliját nagyon szeretem. Ami még egy kis pluszt adott, hogy elegáns cipője még a lábán volt. Csipője alá nyultam, és gyengéden lesegítettem bugyiját, és el€m tárult kelyhe. Lábait a nyakamba vettem, majd végigcsókoltam és csak ekkor segítettem le cipőjét. Csípőjéhez visszaérve ágyékát kezdtem csókolni, majd megízleltem a mézédes csodát. Nagyon, de nagyon szeretem, ha nyelvemet elfogadja és befogadja puncija. Nem siettem sehova, így volt idő bőven, hogy kedvesem érezze, hogy nagyon jó nekem a lábai között. Az Ő érzéseiről nem nyilatkozom, remélem nem probléma. Egy kis? idő után kéz a kézben a matrachoz mentünk, majd hanyatt feküdtem, és Zsantill ajándékait tudhattam magaménak. Egyszerre volt névnapom, szülinapom, és karácsony! Fejemet felemeltem, hogy gyönyörködhessek ajándékaiban, majd rájöttem, hogy a mellettünk lévő tükör tökéletes erre a célra, így csak oldalra fordultam, és így néztem tovább a csodát. Elmerülve az erotika nyújtotta örömökben, talán azt a szót még ki tudtam nyögni, hogy gumi, majd felkerült a péniszemre, és Zsantill kecses és vágykeltő mozdulattal megajándékozott újra csodás kelyhével. Simogattam melleit, felültam egy lopott csókért, majd újra és újra. Egy kis? idő után megfordultunk, hátára feküdt, majd újra megkaptam tőle káprázatos testét. Az idő megállt, és csak Őt néztem, a mosolyát, csillogó szemeit, és hallgattam halk szavait ami kedves volt füleimnek. Szeretkeztünk egy csodálatosat. Mert szerintem ez az volt. Két ember együttléte olyan formában, hogy adjanak egymásnak az erotika világában annyit, amennyit lehetséges.
  • Elszámolás:

    Ahogy mondani szokták, úriember erről nem beszél! Igaz, én nem vagyok úriember, de attól még nem beszélek. Annyi, amennyi!
  • Összkép:

    Azt kell mondjam, kiváncsi lennék arra, hogy ki volt már olyan szerencsés, hogy a randevú ideje alatt csak ajándékokban, ünnepben, és szülinapi tüzijátékban volt része. Drága, köszönöm, hogy vagy nekem!
Happy Massage