• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló, helló!

    Mostanában kicsit zaklatottabb időszakomat élem. Próbálok lavírozni benne, több-kevesebb sikerrel. A munkám sokat segít. Tudok másokat megismerni, tudok másokra koncentrálni, rájuk hangolódni, sikeresnek lenni, pozitív visszajelzéseket kapni, és még sorolhatnám. Ha egyszer leteszem a lantot hiányozni fog ez a közvetlenség ez a spontaneitás.
    A múltkori reagálásomban elmeséltem milyen csajozási tippekkel láttam el gyerekkoromban öcsémet. Ki is nevettek egy páran, hogy mit tudhatok én arról hogyan kell meghódítani egy nőt. Egyrészt nő vagyok, másrészt pedig néha szeretem ha meg akarnak hódítani. Na nem mindig, csak néha. És van amikor én akarok hódítani, én akarom levenni a másikat a lábáról. Az évek alatt úgy megnőtt az eszköztáram, hogy egész sok “trükk” összegyűlt a tarsolyomban. Hódítani és hódítva lenni...nincs is annál izgalmasabb játék. Őszintén meghat a mai napig amikor látom a vendég igyekezetét és izgulását ahogy egy velem való randira készül. Ha engem valaki kiemelten kezel akkor én azt igyekszem meghálálni. Nem mindig sikerül, de azért tényleg igyekszem. Volt egy vendégem aki évekig járt hozzám. Néha arra kértem, hogy pihentessük a kapcsolatot, aztán egy kis idő után újra tudtam fogadni. Ha valaki nem kifejezetten szimpatikus vagy úgy érzem nincs meg az összhang vagy untat vagy idegesít vagy van rajta sapka (vagy éppen nincs)...tehát valamiért nem érzem jól magam a társaságában, akkor nyugodt szívvel nemet mondok a következő talira. Ebből nem csinálok lelkiismereti problémát. Az én jókedvű munkavégzésem titka pont ebben rejlik: nem csinálok olyat amihez nincs kedvem. Szóval volt ez a vendég akivel nagyon nem passzoltunk. Annyira más stílus volt mint én, és nehezemre esett néha még fogadni is. Akkor miért nem küldtem el? Mert olyan kiemelt helyen kezelt, hogy azt nem tudtam nem értékelni. Minden találkozást velem egy ünnepnapként élt meg. Mindig elment virágot és valami finom gyümölcsöt venni, valamint még csokit is hozott. Hiába mondtam neki többször, hogy erre tényleg semmi szükség, egyszerűen hajthatatlan volt. Azt mondta nem tudna üres kézzel megjelenni. Pedig viszonylag véges anyagi kapacitásokkal rendelkezett ezért a találkozások finanszírozását nála komoly tervezés előzte meg. Próbáltam nem éreztetni vele, hogy inkább szolidáris hangulat mint szimpátia uralkodik el rajtam mikor vele találkozom, semmiképpen nem akartam megbántani. Még az én kőszívemet is meglágyította az a lelkesedés és kultúrált rajongás ahogy hozzám viszonyult. Mostanában megint pihentetjük a kapcsolatot, és azt hiszem a döntésem végleges. De remélem megtalálja azt a hölgyet aki kellő módon tudja értékelni a társaságát, és tudnak egy húron pendülni.
    Mikor Anfield Road felhívott bevallom nem tudtam kivel beszélek. Pár éve találkoztunk utoljára és a telefonszáma az idő homályába veszett. Ha valaki úgy hív fel, hogy ismer engem és már találkoztunk akkor rögtönözni szoktam. Próbálok úgy improvizálni, hogy ne derüljön ki, fogalmam sincs kivel beszélek. Az ajtónyitásnál úgyis megismerem a másikat és akkor minden a helyére kerül. Tehát elkezdtünk beszélgetni a telefonban és társalgás közben esett le, hogy kivel is van dolgom. Vegyes érzéseim voltak. Volt mögöttünk két jól sikerült randi három évvel azelőttről és volt egy pár hónapos tapasztalatom egy online rendkívül idegesítő fickóról. Mivel amikor a felismerés jött akkor már körvonalaztuk a randi időpontját, gondoltam jöjjön aminek jönnie kell.
    Anfield Road! Neked nem lenne szabad fórumoznod túl sokat, inkább a személyes kapcsolattartást kellene erőltetned. Írásban ugyanis egy öntelt, arrogáns, nagyképű, meggyőzhetetlen, mindenről tudod a tutit típusú fickónak tűnsz, ellenben személyesen sokkal kedvesebb és simulékonyabb, szimpatikusabb vagy. Nem tudom miért jöttél el hozzám. Az erotika vagy a kihívás miatt, ki tudja? De még mielőtt emlékművet állítanánk Anfield Road kolléga bátor tettének, közlöm veletek, hogy ebben a másfél órában minden volt csak mártír nem. A részletekbe nem menő fogalmazása pedig nekem külön tetszik. Ez csak az én nimbuszomat öregbíti és kicsit hozzátesz az engem övező rejtélyhez, misztikumhoz. És még egy igazi bókot is elkönyvelhetek: miszerint minden férfi megfordul utánam. A férfi akit itt megismertem szimpatikus. Anfield Road pedig a mindig hőbörgő, az állandóan okoskodó, néha talán szórakoztató figura. Hogy hol áll a mérleg nyelve, a fene se tudja. Aki ki tud igazodni rajtam az talán meg tudja mondani.
    Örülök, hogy te jól érezted magad és hogy tudd: én is jól szórakoztam. A találkozás elérte a célját.
    Hogy lesz-e folytatás? Szerintem ezt most egyikőnk sem tudja megmondani.

    Köszönöm a beszámolót és a méltató szavakat!
    Ja, meg a sütiket és az epret is. Fini volt.
    (Látjátok milyen egyszerű vagyok? Ilyen könnyen le lehet kenyerezni: csak egy kis süti kell hozzá.)


    Aliz a könnyen megvehető...

  • Egyeztetés:

    Alizzal az ismerrettségünk nem új keletü. Az utóbbi időben sokat voltam jelen csevegésében, sokszor nem igazán megértő és barátságos bejegyzéseimmel, ami természetesen nem az oldal háziasszonyának szólt, hanem a csevegőben felmerülő aktuális témáknak. Sokszor maradtam a véleményemmel egyedül, kaptam hideget-meleget, sokszor nem érdemtelenül. Így egyszer gondoltam egy merészet, és felhívtam telefonon, de nem értem el. Viszont egy pár perc múlva visszacsengetett, és így tudtunk beszélni, majd leegyeztettük a randevúnk időpontját. Úgy is írhatnám, házhoz mentem a pofonért. De számomra a kihívás mindig is fontos volt az életemben, bízva " sármomban" és fellépésemben, gondoltam hátha személyesen egy kicsit más kép alakul ki rólam számára. Az, hogy ez végül sikerült-e, ezt Aliztól kell megkérdezni.
  • Megközelítés:

    Xll. kerület elegáns része. Alatta terül el fővárosunk, a megközelítés nem okozhat problémát. BKV a közelben, talán 30 méter, egy pár buszjárattal könnyen elérhető a helyszin. Én autóval érkeztem, hátha menekülni kell. A parkolás egyszerű, hisz sok parkoló van a ház előtt, és mint anno tanultuk, szabályosan leállítjuk gépjárművünket és kész. A GPS persze, hogy odavisz, hisz ha nem vinne oda, nem lenne GPS.
  • Helyszín:

    A lakás állapota szerintem nem hagyhat kívánalmakat maga után, rend és tisztaság mindenhol. A hangulatfények kifejezetten tetszettek, a fürdő minden igényt kielégít, tusfürdőből 18-at számoltam, a türcsi puha és illatos. A baszoba még mindig nem tudom melyik helység, így véleményt nem tudok róla mondani. A szobának a hangulata viszont hivogató, amire szükség van megtalálható benne..
  • Lány külseje:

    Mint már leírtam, nem vagyok lókupec, hogy taglaljak valakit. Aliz az a hölgy, aki az évek múlásával nemesedik, hisz vannak emlékeim róla 3 évvel ezelőttről. Az a Nő, aki tisztában van magával, egy dekoratív, bájos, elragadó teremtés. Esetleges szóhasználata senkit ne zavarjon meg, Ő azért ilyen, mert mindenből a leget akarja kihozni mind önmaga, mind vendége számára. Egyébként az utcán minden férfi megfordul utána. Szerintem!
  • Erotikus masszázs:

    A szokásos higéniai köröket letudva beléptem a szobába, ahol már várt rám. Beszélgetésbe elegyedtünk, mert volt miről beszélnünk, majd közben elhelyezkedtem a matracon hasonfekve, és elkezdett maszírozni a lábaimnál, ami nagyon jól esett. Majd haladt egyre feljebb, a hátam került terítékre, majd a csuklyás izmomnál egy kicsit elidőzve fejezte be megfáradt öreg testem regenerálását. Nagyon kellemes és jó érzés volt, minden egyes mozdulatán érződött a szakértelem. A keze érintése nagyon hatásos volt számomra, a mondhatni folyamatos kommunikációnkkal egyetemben. Felüdülés volt számomra minden perc, amit így töltöttünk el. Majd beolajozta selymes bőrét és hátamon kezdetét vette a csúszkamasszázs. Nem hízelegni szeretnék, mert az nem én lennék, de azt kell mondanom, urak, ez az érzés nem semmi. Éreztem magamon egy gyönyörű Nő testétének minden pontját, hallottam lágy szuszogását, nem kell ennél több!
  • Levezetés:

    És elérkezett az idő, megkért, hogy forduljak meg. Ha eddig jól éreztem magam, akkor mit írhatnék? Hogy ezek után nagyon jól? Az sablonos lenne. A sablonokat pedig nem szeretjük, mert a pikantéria adja meg az életünkben azt a pluszt, amire mindig emlékezni fogunk. És én azt hiszem emlékezni fogok arra az erotikától túlfűtött időre, ami ezek után következett. Élveztem minden percet amit Tőled kaptam kedves Aliz, szeretek elveszni a tested adta örömökben, szeretem azt, ahogy érezted mikor és mire van szükségem, örültem annak, hogy bizalmat szavaztál nekem abban, hogy egy kicsit átadtad a tested nekem. Amit karjaidban átéltem, nem minden napos, nekem elhiheted. Köszönöm. Tisztelt urak. A részletek ugyan kimaradtak, de, ha mindent leírtam volna percről percre akkor most venném el a randevúm különlegességét magamtól. És én szeretem magamat. Aliz nevében nem nyilatkozhatok, hisz nem hatalmazott fel rá. Konklúzió. Egy tökéletes randevú, aminek minden perce Karinthyért kiált, hogy illőn legyen megfogalmazva.
  • Elszámolás:

    Ez a rublika a halálom. Elszámolás? Nincs elszámolás. A telefon beszélgetéskor elhangzott egyszer egy erre utaló szó és ennyi. Szóra sem érdemes.
  • Összkép:

    Mikor megérkeztem, kedvesen azt mondta egy kis idő után, hogy minusz 10-ről indulok nála, köszönhetően annak, amilyen hozzászólásaim voltak a csevegőjében. Remélem, mikor távoztam tőle már minusz 8-on álltam. Bennem viszont semmi rosszérzés nem volt emiatt. Mert szeretem az egyenes embereket. És Aliz ami a szívén a száján elvet képviseli, ami számomra sokat ér! Na ez az összbenyomásom.
Happy Massage