• AMY

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sziasztok,
    Az egyeztetés nagyon könnyen ment, bár épp telefonálni nem tudtam, akkor még dolgoztam, de VTR-ben ajánlottam egy időpontot, és biztos ami biztos alapon küldtem egy SMS-t is, tudva arra nem fog válaszolni, de a figyelmét minden esetre fel tudja kelteni.
    Nagyon rugalmasan ment az egyeztetés, sőt úgy alakult, hogy majdnem 1 órával végeztem hamarabb mint gondoltam, hogy fogok, de ehhez is tudott igazodni.
    A beszélgetés végig VTR-en belül ment és nagyon gyorsan válaszolt.
  • Megközelítés:

    Én tömegközlekedéssel mentem, de bőven akadt lehetőség parkolni a közelben, könnyen megközelíthető helyen lakik, és abszolút egyszerű oda találni.
    A cím totál egyértelmű, és az ajtó is egyedi módon meg van jelölve, hogy tuti ne tévedjen el senki (bár Amy elmesélése alapján még így is volt rá példa :D )
  • Helyszín:

    A lakás nekem nagyon tetszett, rettentő igényesen van felújítva, nagyon szép állapotban, az ember szinte azt hinné, hogy egy új-építésű lakás bemutató termében jár.
    Amy szobája tényleg egy profi masszázs szalon hangulatát idézi.
    Szép nagy tatami, apró hangulatfokozó dísztárgyak a szobában, kellemes zene, hangulatvilágítás, és egy szép nagy kanapé, lehet legközelebb annak is próbálok majd egy funkciót találni úgy, hogy ne lépjem át azt amit Amy megenged :D

    A fürdő szerintem az eddigi összes lakáshoz képest az egyik legjobb, nagyon szép nagy zuhanyzó, üveg fallal, hangulatos fényekkel, és kielégítő tusfürdő választékkal.
    Ami nagyon tetszett, hogy a fürdőn nem láttam semmi nyomát, hogy azt bárki használta volna előttem, teljesen friss és tiszta volt.
  • Lány külseje:

    Aki látta a fotókat azt nem fog csalódás érni, nagyon szép az alakja, finom a bőre, kedves a mosolya, és gyönyörűek a szemei, azok a szemek...

    Amy nálam kicsit magasabb, szerintem olyan 4 cm a különbség, éppen ezért örültem, hogy nem magassarkúban fogadott, nem volt rajta, csak egy szép fehérnemű és egy csábos fekete harisnya, ami nagyon jól kiemelte az alakját. Bár Amy egy beszélgetés során megjegyezte, hogy jelenleg a strandolós alakjára gyúr, határozottan kijelenthetem uraim, hogy már most az egyik legszebb bikini alakja van amit életemben láttam.

    Tudom sokan szoktak aggódni, ha arc nélküli képeket látnak, ebben az esetben mindenkit megtudok nyugtatni, hogy a kitakarások mögött egy nagyon kedves lány, szédítő mosolya, aranyos arca, és pajkosan csillogó szemei vannak, nem tudom másoknak mi volt a benyomása eddig, de a szavaimból szerintem ki lehet szűrni, hogy rám nagy benyomással volt.

    Olyat szerintem nem tudok jelenleg mondani ami nem tetszett, de tényleg :D
  • Erotikus masszázs:

    Ha valaki már olvasta esetleg egyéb beszámolómat, az talán tudja, hogy nem kifejezetten a Sport vagy Svéd masszázs az ami engem érdekel, hanem a Lingam.

    Annak akinek ez nem lenne ismerős a Lingam masszázs lényegében arról szól, hogy finom érintésekkel, cirógatásokkal, és a pénisz folyamatos de gyengéd kényeztetésével a partnered többször, és a lehető leghosszabban próbálod az orgazmus közelébe juttatni, nagyon figyelve arra, hogy a lehető legkésőbb menjen el, ezzel fokozva az élvezetet a végén.

    Kicsit ugorjunk vissza:

    Amikor megérkeztem Amy a gyönyörű valójában fogadott, mosollyal kedvesen és tényleg olyan hangulatban, mintha egy régi ismerősnél járnék először és az jó házigazdaként próbál körbevezetni (csak épp elfelejtett "rendesen" felöltözni :D ) az új lakásában. Felkísért az emeletre, be a szobájába, ahol már a kellemes zene fogadott, de nem ez a "Spa" zene, hanem kellemes nyugtató de mégis hagyományosabb stílusú számok, nekem üdítő volt inkább ilyen zenével lazulni.

    Kaptam tőle törölközőt, és elmentem felfrissíteni magam, a már említett hibátlan fürdőbe, rám is fért, mert őszinte leszek, valami miatt Amy mellett már az elejétől kicsit olyan érzésem volt mint amit az ember fiatal korában érez, "pillangók a gyomorban", amitől már a lány társaságában izgul. Nem vagyok izgulós fajta, de kellett egy kicsit hűvösebb zuhany, hogy megnyugodjak.
    Zuhany után, frissen, tértem vissza a szobába, még törölköztem amikor Amy is megjelent, hellyel kínált a tatamin, és egy percre kiugrott a masszázs olajért.

    Vissza érkezése után elmondtam neki a haditervet, ami lényegében egy kis felvezetés után egy hosszas kényeztetést jelentett, amire igazából ő csak egy kedves és szerintem egy kicsit pajkos mosollyal reagált, és a tatamira fektetett először hasra. Szépen tematikusan haladt a lábam újjátol a belső-combomig mindkét lábamon, majd a popsimra is figyelmet fordított, de a finom érintések és Amy erotikus kisugárzása miatt én nem tudtam tovább várni, nem hagytam, hogy a tervezett felvezetőn végig menjen :D

    Egy életem egy halálom, nekem ebben a pillanatban meg kellett fordulnom.
    Tudom uraim, itt mindannyian a "piszkos" részletekre vagytok kíváncsiak, de a mai napon azt tőlem nem fogtok kapni, lehet ez a döntésem sok negatív szavazatot fog hozni, de eddig ez az első beszámolóm ahol nem szeretném kiteregetni, a találka minden apró részletét.

    Amit elmondhatok az az, hogy nagyon jól éreztem vele magam, tudom az egész találkozó csak 1.5 óra volt, de eddig nem tapasztalt szintű szimpátiát, összhangot, és egy olyan erotikus élményt éltem át vele amitől még most is fel áll a szőr a karomon. Itt nem csak a technikára kell gondolni, nem az jelent mindent, nekem ebben az esetben Amy személyisége, mosolya, intellektusa volt az az extra ami az egyébként nagyon finom, technikás, profi masszázst egy olyan szintre emelte, amitől az egész másfél óra minden várakozásomat felülmúlta.

    Azoknak akik értékelik a komikumot, azért egy apró részletet megosztok:
    A masszázs végén, amikor az oly becses időből kezdtünk kifogyni, és fokozni kellett a tempót, mert ugye nem szerettük volna a találkozót egy "Füstbe ment terv" módjára befejezés nélkül abbahagyni. Szóval Amy itt már nem fogta vissza magát, én éreztem, hogy a "Vég Közeleg" és ebben a pillanatban szólt a HiFi-ben, Elton John-tól a Rocketman.

    Épp itt tartott a szám amikor végem lett:
    https:/youtu.be/DtVBCG6ThDk?t=58

    Nem tudom, hogy nektek volt-e már olyan, hogy orgazmus közben, nem hagynak lenyugodni, hanem tovább kényeztetnek, miközben szakadsz a nevetéstől, mert a zene tökéletesen passzol az eseményhez!
    IM THE ROCKETMAN!!!!

    Hát nekem most volt :D
  • Levezetés:

    Erre kifejezetten külön nem fogok ismét kitérni, mert a masszázs rész igazából majdnem végig erről szól.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kértem, sőt igazából nem is tudom, hogy milyen extrák érhetőek el.
    Az anyagi részét előre megbeszéltük, tisztességes áron kaptam, egy rendkívül minőségi szolgáltatást.
    A találka végén a kis-asztalon landolt, szerintem amíg távoztam ott is maradt, Amy inkább velem foglalkozott még az utosó pillanatokban is.
  • Összkép:

    Amy, köszönök mindent, a hangulatot, az élményt, a figyelmedet, és azt, hogy oly sokat meséltél magadról (bár tudom kb a felszínt karcoltad csak) de az egész így, valami nagyon egyedit alkotott a számomra. Nagyon örülök, hogy hozzád mentem, és garantálom nem ez volt az utolsó alkalom, hogy engem láttál, pedig nem vagyok visszajáró típus.

    Őszinte leszek, ha nem fogadtam volna meg, hogy mindig írok beszámolót, lehet ezt az estét meg tartottam volna magamnak, de Amy megérdemli, hogy tudjátok mennyire megéri őt meglátogatni.

    Köszönöm a figyelmet srácok, és sajnálom, de ha Any-t nem is, de a részleteket megtartom ez esetben magamnak!
  • Webi megjegyzése:

    Nyugodtan teregess a jövőben! Senki nem fog megvetni érte, sőt!!
Happy Massage