• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Teljesen véletlenül üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot. Pár üzent váltás után jött a telefonos egyeztetés, majd VTR. Bármelyik platformon hamar jön a válasz. Szóval könnyű felvenni vele a kapcsolatot:)
  • Megközelítés:

    Nagy bevásárló központ melletti kis utca. Sok minden jár a közelben (busz, villamos, metró). A megallp
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház, de nem az elmúlt tíz évben épült. A lakás erre a célra van berendezve, szerencsére a kialakítása olyan, hogy nem lehet barátnőkkel összefutni. Fürdő állapota teljesen megfelelő. Van szájvíz és rengeteg tusfürdő. Bárki megtalálhatja a számára megfelelő tusfürdőt. Törülköző normál méretű és jó nedvszívó képességű. Az illata is nagyon jó.
    A szobában van masszázs pad és tatami. Érdemes a tatamit, mert a mellette lévő tükörben lehet mozizni:)
  • Lány külseje:

    Zsuzska ugy nez ki mint a képeken. Nem éri csalódást az embert. Véleményem szerint az oldalon hirdető sok 20 éves lány irigyelné Zs. testét. Formás és feszes popsi. A cicik is nagyon szép. Markolni való:) A képeken látható csizmában fogadott. Vaa, még most is oda vagyok a látvány miatt. A belső lépcsőn magam elé engedtem a lábáról és a fenekéről le se vettem a szemem:)
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon rég voltam masszázs lánynál. Zuhanyzás után átbeszéltük, hogy mit lehet és mit nem. A tatamit választottam. Hasra vágtam magam, majdnem a szó szoros értelmében mert a tatami széle csúszik az olajtól :) Először kis olaj és a kezével nyomkodot meg majd csizma elvétele után jött a térdével. 2 csomót úgy eltalált a hátamon, hogy csillagokat láttam. Kínos csönd nem volt, mert folyamatosan beszélgettünk mindenről. Néha a kezével benyújt a lábam közé és finoman megérintette a megérinteni valót. Ez a hasaló pozíció nem volt a legkényelmesebb, mert az elejétől állt a cerka, de a tükörben látottak kompenzáltak. Egy idő után egyszerre jött a gondolat, hogy ideje fordulni.
  • Levezetés:

    Fordulás közben loptam csókot. Igazi rendes, nyelves csókot. Nagyon tetszett. Közben a ciciket és a fenekét simogattam:) Mikor a hátamra feküdtem beolajozta a cicijet és jött a csúszka. A farkamat a cicik közé és betette és neha szopogatta is. Mikor az arca az arcom felé volt akkor csokoloztunk. Nagyon élveztem. Egyszer jobban elkezdett szopni és éreztem, hogy közeleg a beteljesülés. A szájában ért a vég. Hagyott lenyugodni. Tisztálkodás után beszélgettünk. Szerencsére nagyon sok mindenről lehet vele beszélni.
    Végén fürdés és irány haza.
  • Elszámolás:

    A bővebb info mindet tartalmaz és ez a helyszínen sem változott.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Valószínűleg máskor is megyek majd hozzá. Elnézést kérek az MT-tól a beszámoló rövidsége miatt, de nem tudok többet írni. Aki egy jó csúszka masszázst szeret bátran menjetek hozzá
Happy Massage