• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Edinát régóta a kedvenceim között tartom számon, de eddig valamiért elmaradt a személyes bemutatkozás. A minap ránéztem az adatlapjára és új fényképeket láthattam róla, köztük arcos fotókat is, aminek a látványától elolvadtam, mint a napra tett fagyi. Írtam neki egy privát levelet, amiben kifejtettem a véleményem a látottakról, majd a levelemre egy kedves válasz érkezett. Talán 4-5 levélváltás után arra kért, hogy hívjam fel. Amikor a hangját meghallottam már tudtam jól, hogy nincs menekvés, még azon a napon meg kell ismernem. A beszélgetés során megemlítettem, hogy mostanában nem nagyon tudok előre tervezni, de amikor látom a szabadulásom belátható idejét, akkor mindenképpen keresni fogom. A dolgaim végeztével felhívtam és az általam javasolt időpont jó volt neki is, így bő másfél óra múlva már a kapuban álltam.
  • Megközelítés:

    A megadott címet ismertem annak ellenére, hogy még soha nem jártam ott vendégségben. Edina kérés nélkül elmondott mindent, még a parkolásra is adott ötletet. Gondolom a parkolóautomata pontos helyét csak azért nem adta meg, mert jelenleg díjmentes. Tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető az ingatlan, de egy rövid sétával számolni kell.
  • Helyszín:

    A lakás otthonosan berendezve. Egy percig sem érezhettem azt, hogy csak bizonyos célra van fenntartva az ingatlan. A szobában egy hatalmas franciaágy, a ruháknak kanapé és szobainas. Egyéb dolgaimat a dohányzó asztalra helyeztem. Romantikus félhomály a helyiségben és mobilról szólt a zene. A fürdőszoba világos és tágas. Volt minden amire szükségem lehetett volna, de mindig viszem magammal a sajátomat.
  • Lány külseje:

    Amikor megpillantottam az ajtóban fekete magassarkúban és piros fehérneműben, bociszemekkel faltam a látványt. Félhosszú fekete haja simogatta szolibarna, szálkásan izmos testét. Egy pillanattal később a szemembe nézett, majd mosolyogni kezdett és akkor eszembe jutott Valaki az ismerőseim közül....Tudtam jól és éreztem, hogy ha a tavaszi szellő rásegít, akkor egy tornádó sem szed le róla. Aki meglesheti az arcos fotókat, annak a „verdás” képeket ajánlom figyelmébe, mert hű képmásai a valóságnak, és az együttlét alatt gyakran úgy nézett a szemembe, ahogy azt a jelenlegi 32.-es fényképen teszi. Közvetlen, kommunikatív és cserfes nő. Fel kellett locsolnia a padlóról, mert azt hittem csak álmodom...
  • Action:

    Megérkezésem, majd a bemutatkozás után megkérdezte, hogy szeretnék-e maradni, vagy inkább elmegyek?! A látványtól majdnem elmentem, de őszintén szólva befalaztam volna az ajtót, hogy soha ne engedjen el! A szobájába invitált, ahol ledobáltam magamról a ruháimat, közben folyamatosan beszélt hozzám, de fel sem fogtam mit mond, mert csak élveztem a látványt. Persze ezt észre is vette, majd megjegyezte, hogy biztos máshol vagyok fejben... Végül a kezembe nyomott egy textilt, majd a fürdőbe kísért, ahol gyorsan letusoltam, mert már nagyon kíváncsi voltam a folytatásra.

    A szobájába visszatérve az ágyon feküdt és szerencsére minden rajta maradt. Gyilkos kombináció a fekete és piros, szóval tudtam jól, hogy végem van. Feltérdeltem az ágyra, közvetlenül mellé helyezkedtem, utána mélyen a szemembe nézett és nekem szegezett egy kérdést. Arra volt kíváncsi, hogy mikor szexeltem utoljára, majd amikor válaszként megkapta, hogy fejben akkor, amikor megpillantottam az ajtóban, talán mindkettőnknek lökést adott, hogy egymásnak essünk abban a pillanatban.

    Megcsókoltam és a kezdeményezésem viszonozta. Finoman csókolt, olyan első randis ismerkedős nyelvjátékkal ízlelgettük egymást, majd a nedves törölközőt eltávolította rólam, és kezével megismerkedett az új barátjával. Rövid kézimunka után melleit kiszabadítottuk a fogságból, s miután közelebbről megismerkedtem velük Edina a lábaim közé került.

    Ahogy kényelembe helyezte magát az ágyon a szemembe nézett, majd ajkai finom ölelésébe vette péniszem. Élvezettel nyalta és szívta a bájdorongom, amit nézni és élvezni nagy élmény volt. Kényeztetésem közben néha kitekintett a falon lévő tükörre, hogy lássa magát, ahogy a férfiasságom birtokolja és játszik vele.

    Ilyen felvezető játék után nagyon vágytam már arra, hogy helyet foglaljon rajtam. Gumit húzott ágaskodó hímvesszőmre és sokat nem váratott magára az élmény, hogy nemsokára mély benyomást tegyek rá. Szerencsére mesterséges nedvesítésre nem volt szüksége, ahogy megszabadult a bugyijától már ereszkedett rám.

    Vad lovaglásba kezdett, közben a kezeimmel erősen markoltam melleit, majd amikor begyorsított a vágtázásban, akkor a derekánál fogva megragadtam és besegítettem. Kedvemre van a vadabb együttlét és úgy láttam rajta, ő sem az a pamacsoló típus, szóval emberére akadt. Az orgazmusaiban nem vagyok biztos, de zihálva vette a levegőt és a zene is már csak háttérzaj volt mellette.

    Talán elfáradt a vad pacizásban, de arra utasított, hogy szeressem meg hátulról. Az ágy széléhez álltam Edina pedig rátolatott a kéjrudamra, majd a derekánál ismét megragadtam és vadul udvaroltam. Nagyon bírta a tempót, közben verbálisan folyamatosan ösztönzött, hogy keményebben szeressem. Nagyon izgató volt számomra, ahogy ki-be járt benne bájdorongom, közben hátrafordult és a szemembe nézett és úgy dicsérte állóképességem.

    Edina teste és amit művelt az ágyban potencianővelőként hatott rám. Minden mély benyomásom fantasztikus élményt nyújtott és azt éreztem végig, hogy én vagyok a kerület bikája. Pózt váltottunk és megint a gerincére vágódott, én pedig habozás nélkül behatoltam és vad tempóban udvaroltam tovább. Nevetett rajtam, mert ide-oda pakolgattam a lábait. Egyszerűen nem tudtam eldönteni hogyan szeressem, mert mindenhogy érezni akartam. Végül a lábai a nyakamban kötöttek ki és az ujjaim is bevetettem. Finoman izgattam a csiklót és közben néztem, ahogy élvezi a tevékenységem. Verbálisan is serkentett, de már érezni akartam ajkait odalent, így én kerültem terítékre.

    Ismét a lábaim közé került, majd egy röpke pillanat múlva érezhettem feltöltött ajkai érintését. Falta a varázsvesszömet és azt éreztem végig, hogy viszonozni akarja, amit műveltem vele. Még a telefonban említette, hogy a szájában csak akkor lehet elmenni, ha részéről megvan a szimpátia. Szerintem ezzel nem volt gond, talán hagyni akart valamit a következő alkalomra, ezért a kezébe vette az irányítást. A nyelve hegyével simogatta a makkomat, majd a szemembe nézett és azt mondta:- Látni akarom, ahogy elélvezel. -Sokat nem kellett várnia, mert nemsokára lőttem egy nagyot, ami a testemen landolt.

    Tisztálkodás után felajánlottam, hogy megmutatom milyen az, amikor a számat nem dumára használom. A hátára feküdt én pedig a testét puszilgatva eljutottam a vágyak kapujához. Kényelembe helyeztem magam, majd finoman nyalni kezdtem. Folyamatosan nézte ahogy kényeztetem és megállás nélkül hajtogatta, hogy szét szeretgetem...

    Az orgazmusaiban nem vagyok biztos, de azt végig láttam és éreztem rajta, hogy nincs ellenére a társaságom. Nagyon felhúzott és pár perces intenzív nyalakodás után ismét gumiért nyúltam. A báli ruha csomagolását a fogaimmal téptem szét, majd gyors beöltözés után behatoltam a bálterembe.

    Vadul szexeltünk és közben olyan hangos volt, hogy azt hittem a szomszédok dörömbölni fognak. Néha elcsattant egy csók, de sajnos az órámra pillantva észre kellett vennem, hogy a mókának lassan vége, így ismét a száját követeltem. Mellettem négykézlábon elhelyezkedett, majd a ruházat gyors eltávolítása után hímvesszőmet falni kezdte. A makkra rácsurgatta a nyálát, közben kezével finoman húzogatta, majd a lábam közé helyezkedett. Imádtam ahogy beszélte a francia nyelvet, de kérésemre lassabban csinálta, így rövid játszadozás után a nyelvére, majd a mellére élveztem.

    Gyorsan megtörölgettük magunkat, utána elkísért a fürdőbe, ahol a zuhany alatt állva magamhoz tértem és tudtam, hogy az átélt élményeket nem álmodtam. Tusolás után a szobájában beszélgettünk és képeket mutatott magáról. Pár perccel később a barátnője jelezte egy diszkrét kopogással, hogy szabad a terep és diszkréten távozhatok. Az ajtóban búcsúzáskor arra kértem, hogy ne tűnjön el, mert még jönnék hozzá vendégségbe. Kaptam egy csókot, majd utamra engedett.
  • Elszámolás:

    A fővárosi átlagnál nagyobb virágcsokorral érkeztem hozzá vendégségbe. A jelenlegi koronás helyzetre való tekintettel a naturális élmények extrának számítanak, ezért az ajándékomat a megszokott virágszálakkal kiegészítve tettem a szobában lévő asztalra. Minden perce megérte és talán említenem is felesleges, hogy nagyon várom a következő alkalmat.
  • Összkép:

    Sikerült nagyon belenyúlnom a tutiba és ez még csak az első alkalom volt vele. Az ismerkedő találkozás alkalmával nincs nagy elvárásom, csak kapjam meg amiért megyek, de Edina bőven túlszárnyalt minden képzeletet. Nálam a jó partner ismérve az, amikor annyira élvezem a társaságát, hogy le sem lehetne lőni közben, és ezt Edina esetében megtapasztaltam. Úgy érzem órákig bírtam volna még, és ilyen élményt kívánok mindenkinek. Szebben nem tudom kifejezni magam: Nagyon szét szerettük egymást az együtt töltött idő alatt.
Happy Massage