• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetését itt az oldalon láttam meg, már nagyon régen és az óta rendszeresen randizunk. Az egyeztetések során rendkívül rugalmas volt a kezdetekben is. Ma már pedig szinte szavakból értjük egymást. Rendszeresen szoktunk trécselni az egyes randik között is.
  • Megközelítés:

    A megközelíthetőségről mindent elmond, hogy a Király utca és Nagymező utca környékére kell menni ha Evelint fel kívánjuk keresni. A parkolás is nyilvánvaló a környékből kiindulva. A GPS pontosan a címre visz, aminek nagy előnye, hogy látjuk hova kell vissza sétálni miután kaptunk szabad parkolót. A közelben található parkolóház is, de azt még nem használtam.
  • Helyszín:

    Számomra nem a hely, hanem Evelin a lényeg, így hamar túltettem magam azon, hogy az új hely ahol Evelinnel jelenleg randizhatok nyilván szokatlan számomra a korábbi jól megszokotthoz képest.
    Ezen a helyen is minden adott, hogy egy jó hangulatú randit tudjunk megejteni. A bejárattól egy hosszú folyosón jutunk egy nagy előtérbe, ahonnan nyílik a franciaágyas nagyszoba és a fürdőszoba. Ugyaninnen van lehetőség egy galériára feljutni, ahol egy kisebb hancurszoba található. A fürdőszoba jól felszerelt és igazán kényelmes felfrissülésre ad lehetőséget.
  • Lány külseje:

    Nem szokásom azzal elütni a külső leírását, hogy meg lehet nézni a fotókat. Evelin esetében ez nem is lenne lehetséges, mert a külső bemutatásánál nagyon nehezen és információ szegényen tudok hivatkozni az oldalon látható fotóira.

    Nem csak azért, mert nagyon kévés fotója van fenn az oldalon. A problémám a fotókkal, hogy nem felelnek meg az ilyen témájú és funkciójú fotókkal kapcsolatos elvárásaimnak.
    Nekem az ilyen témájú és funkciójú fotókkal kapcsolatosan az a véleményem, hogy a jó fotókról kiderül a fotóalanynak a formavilága, sőt ezen túl még az illető személyiségére vonatkozó lényeges infók is.

    Evelin fotói messze nem fejezik ki a lenyűgöző formavilágát, de a habitusára vonatkozóan végképp semmi utalást nem adnak. A képek nem fejezik ki azt a humorral fűszerezett egyéniségét, amely egyébként sokkal vadabb annál amit a fotók sejtetnek.

    A másik portálon van egy nagyon jó fotó, amelyen a cickói teljes valóságukban megtekinthetők.
    Azonban ez még kevés a számomra nagyon szimpatikus formáinak az érzékeltetéséhez, így az alábbiakban ezt leírom:
    Evelin már nem tini, de még messze nem milf, attól még nagyon messze van. Az összképet tekintve számomra az a típus, amely minden vonatkozásban megfelel az ízlésemnek. Rendkívül csinos és nem véletlen a saját szlogenje: „Kerek popsi, feszes cickók" mely minden tekintetben teli találat. Azzal kiegészítve, hogy a popsi nem csak kerek, hanem ideális méretű és acélkeménységű. A feszes cickókról még az Összképben is írok. A sebészi beavatkozásnak csak az eredménye látszik, de semmiféle visszamaradt nyoma nincs. Ideális keménységűek és egyszerűen imádom, ha kézbe vehetem. Közben szeretem nézni az igézően szép szemeit, amelyekkel úgy tud visszanézni, hogy beleolvadok a lepedőbe. Nem a magas lányok táborába tartozik, ugyanakkor nagyon arányos a teljes alkata és hibátlan formájú lábai is hozzátartoznak ahhoz, hogy bombanőnek nevezzem.
  • Erotikus masszázs:

    Időrendben vannak leírva az események és így keveredik a Masszázs és Kényeztetés.

    Evelin úgy várt rám, hogy nem sokat bízott a véletlenre, mert felül semmiben várt egy combközépig érő fekete neccharisnyában és egy tangában. Mezítláb volt, ami számomra még felkavaróbb volt mintha tűsarkúban várt volna. Ugyanis a lábai így mezítláb is tökéletes formát mutattak. Erre szoktam azt mondani, hogy annak a nőnek van jó lába, akinek mezítláb is jó a formája. Akinek csak a tűsarkúban mutat jól a lába az már visszafogottabb élményvilágot okoz számomra. Evelinnél nincs ezzel probléma, olyannyira, hogy ahogy haladt előttem a tetthely felé és ballagtam mögötte egyrészt nem bántam volna, ha az út minél hosszabb. Ugyanakkor minél előbb szerettem volna már kezdeni a szeánszot. Nem volt ez egy hosszú út, de előbb csak magamban határoztam el, de mire a szobába értünk már hangosan kijelentettem, hogy semmiféle olyan mutatványt nem szeretnék amihez hasra kellene feküdnöm. A miért kérdésére válaszoltam, hogy azért mert a farkam miatt már ez nem lenne lehetséges. A helyzetem semmit nem változott a fürdés során sem, mert a nyitott ajtó előtt „véletlenül” folyamatosan úgy helyezkedett, hogy ne tévesszem a szemem elől. A háton csúszkáról azonban egyikünk sem akart lemondani, így a farkamnak a hason fekvéstől való kímélése érdekében állva prezentálta a háton csúszkát. A fülembe suttogta: de jó, hogy újra a keze közé kerültem, majd egy puszi kíséretében a bimbóival párhuzamos karcolatokat helyezett el rajtam. Közben, hogy el ne essen kapaszkodott belém, ami leginkább a farkamnál fogva történt nem kis örömömre. Úgy bele jöttünk ebbe az álló csúszkába, hogy megkívántuk elölről is. Miközben érzékien lihegett a nyakamba, most elölről karcolt engem úgy a mellbimbóival, hogy komolyan odanéztem, nem látszik – e meg a nyoma. Nehogy elessünk, kölcsönös védelmünk érdekében a farkamat a combjai közzé kapta és jól erősen szorította, de csak annyira, hogy mozogni azért tudjon a farkam a jó helyen. Szerencse, hogy a tanga rajta volt, így nem jött létre a sötétebb oldalon természetes helyzet. Ettől függetlenül kapitulációhoz nagyon közeli helyzetbe kerültem és „könyörögtem” ne végezzen így ki, mert olyat esünk, mint a gyalogbéka. Kérésem teljesítéseként hanyatt döntve levitt a francia ágyra, ahol nem sokat teketóriázott, mert háttal nekem lingam királylányként úgy ült rám, hogy trónként az ágyékomat használta.

    Folytatás a következő fejezetben.
  • Levezetés:

    Be akarta mutatni a teljes lingam repertoárját, így előbb a farkam mellet érintett a kezeivel, majd miután így visszahozott a fent írt kapituláció közeli állapotból akkor tért rá a varázslatra. A golyszlikat, a rudat és a makkomat a lehető legváltozatosabb érintésekkel és mozdulatokkal stimulálta, váltakoztatva az érintések erősségét is. Én eközben hátulról a melleit vettem birtokba és masszíroztam azokat, miközben ezzel kapcsolatos elégedettségét határozottan tudtomra adta. Sőt figyelmessége jeléül mondta, úgy helyezkedik el, hogy el tudjam érni mindenhol és ennek megfelelően elhagyta királynői trónjául szolgáló ágyékomat és mellém helyezkedve lingamozott tovább. Én viszont immár a két kezemmel felváltva jártam az utamat tokától bokáig. Miután méltatlankodtam, hogy a tanga számomra most útban van, nevetve közölte, hogy félre tudod te azt húzni. Félre tudtam. Így már mindkettőnk mindkét keze a lehető legjobb helyeken járt, Evelin egyre hangosabban sóhajtozott, én pedig kicsit üvöltve lőttem szét az utódokat.

    Tisztogatás és tusolás után ott folytattuk ahol abbahagytuk. Eközben én felvetettem, hogy ugyan a tangában is elbűvölő a látványa, de a nélkül is el tudnám viselni. Erre azt mondta, hogy annak az a jelentősége, hogy a popsiját jobban kiemeli és hangsúlyozza. Én viszont „csupán” az összehasonlítás kedvéért ragaszkodtam a tangától történő megszabadulásához. Hát a különbség egyáltalán nem volt szignifikáns, mert így is és úgy is szuper Evelin megjelenése. Hanyatt fekvő helyzetemben egyeztünk meg a folytatást illetően. Kebelszexet bemutatva járatta kebleit a farkamon, miközben a létező össze irányban elhelyezkedett rajtam. Mindegyik irány más élményt nyújtott, de mindegyik egyformán olyan jó volt, hogy nem tudtunk ebben különbséget tenni még a második kör után sem. Csodás lett volna, ha így végez ki a kebleivel, de mást talált ki, ami nem is volt ellenemre. Ugyanis oldalt fekvésbe parancsolt, majd így olyan szorosan simultunk egymáshoz, hogy közöttünk semmi légrés nem maradt. Ezen annyit lazított, hogy a farkamat a kezébe tudja venni és aktust imitálva mozogtunk. Eközben az ujjait egy helyben tartva stimulálta a farkamat, miközben én gyakorlatilag megdugtam a marokban tartott kezét, melyben mindketten egyaránt örömünket leltük. Az ilyen formában történő kivégzésem következtében én az ágy felett lebegve éreztem magam, ahonnan Evelin szépen visszacsalogatott maga mellé. Majd nem fadarabokként, és nem némaságba burkolódzva lestük egymás szavait és többek között egybehangzóan konstatáltuk: ezt a randit is sikerült alaposan kimaxolnunk.
  • Elszámolás:

    A szeánsz után történt és kevesebb időt vett igénybe, mint ahogy ezt ide leírtam.
  • Összkép:

    Tisztában vagyok vele, hogy Evelin a cickóit nem hiúságból csináltatta meg. Csupán szerette volna visszakapni azt a mit a természettől korábban megkapott, ám akkor a természet vissza is vette, amikor a NŐI hivatását komolyan véve és lelkiismeretesen a lehető legtovább teljesítette. Ezt és más hasonló vele megtörténteket is olyan emberin lehet vele megbeszélni, hogy egyszer csak azt vettem észre mintha gyónnánk egymásnak. Ja és, hogy a gyónások közben az előző fejezetekben leírtak szerint kivételesen nagyon-nagyon jó vele az erotika? Nyilván így együtt az, ami számomra Evelin, és amiért visszajárok hozzá.

    Én sem vagyok egy ártatlan bárány, aki ráadásul annyira kísérletező kedvű, hogy gyakoriak az olyan randijaim, amikor megmérettetem magam, hogy tudok – e számomra olyan szimpatikus lányt választani, akinek én is vagyok annyira szimpatikus, hogy az első találka alkalmával szinte már a bemutatkozásként olyan heves csókcsata alakuljon ki, amely felér egy kölcsönös gégevizsgálattal. Ezt követően pedig azonnal még kívánja is a lány, hogy a makkomat a garatjára engedjem.

    Evelinnel a történetünk nem így indult és bár törzsvendégként a kezdeti portfólió bővült, azonban amint fentebb olvasható még manapság sem fullos programokkal kedveskedünk egymásnak. Azonban Evelinnel a nem fullos program során történtek is jelentenek olyan erotikusan magas fokon izzó élménycunamit, ami mindig visszahúz hozzá.

    Jó szívvel ajánlom a vele randizást minden olyan úriembernek, akit nem az egy bekezdéssel fentebb írt kísérletező kedvemhez hasonló élmények utáni vágyaik vezetnek hozzá. Ugyanakkor vevők rá, hogy Evelin elvarázsolja őket a maga sajátos erotikus kisugárzásával, érintéseivel, stb. Ez által pedig gazdagodjanak egy nagyszerű erotikus élménnyel.
Happy Massage