• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Zsuzskát könnyen elértem. Már a telefonban is kellemes hangja van, sokat mosolygott, nevetett.
    Az időpont-egyeztetés kapcsán maximálisan rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Bár erről korábban nem tudtam, Zsuzska egy olyan házban/lakásban fogad, ahol már volt szerencsém megfordulni. A Westendtől 1 sarok, nem lehet eltéveszteni. A parkolással sem volt semmi gond - bár valószínű, hogy ehhez a (lecsengő) karanténnak is köze van.
  • Helyszín:

    Nem régi az épület, de nem is új építésű. A lakás kiváló állapotú, kétszintes polgári lakás, sok szobával és fürdővel. A fürdőszoba tágas és jól felszerelt, többféle tusfürdő és szájvíz közül lehetett választani.
    Ahol a masszázs történt egy kisebb, de tágas szoba volt, fotellel, asztallal, szobainassal, masszázsággyal és egy tatamival egy hatalmas tükör előtt.
  • Lány külseje:

    Zsuzska hirdetése mutatja az arcát és az alakját is, nem volt semmi zsákbamacska. Igazán vonzó nő, nem csak a korához képest tartja jól karban magát.
    Egy bugyi-melltartó-combfix kombinációban fogadott (bár ezt csak akkor vettem észre, amikor becsukódott az ajtó, mert addig a kíváncsi szemek elől az ajtó takarásában várakozott). Az utóbbi kettőtől megszabadult, amíg én fürödtem.
    A keblek - az adatlapon leírtaknak megfelelően - szilikonosak, de az ízléses, nem hivalkodó fajtából; Zsuzska alkatához tökéletesen passzolnak.
  • Erotikus masszázs:

    Valószínűleg ciki, de erről nem tudok írni. Nem a szokásos modoros titkolózás végett, de be kell vallanom, hogy masszázsra ezúttal nem került sor. A kölcsönös vetkőztetés és csókolózás annyira elvonta a figyelmemet (és talán nem csak az enyémet), hogy rögtön egy erotikus program mellett döntöttünk, amelyet egyikünk sem kapkodott el. Utána egymást átölelve pihentünk, beszélgettünk. A koronavírus mellett megtárgyaltuk a masszázspiac aktuális trendjeit, a szimpatikus és kerülendő vendégek és masszőrlányok ismertetőjegyeit. Olyan kellemesen és természetesen zajlott ez a blokk, hogy mire feleszméltem, már a másfél óra végéhez közeledtünk. Mivel VTR-en keresztül jelentkezve volt egy kis bónuszom (és mivel a következő vendég időközben lemondta a látogatását), egy gyors második fordulóra is sort tudtunk keríteni, de már csak szűkített terjedelem mellett.
  • Levezetés:

    Nem is emlékszem, mikor fordítottunk utoljára valakivel ennyi időt (50+ perc) egymás felfedezésére, kényeztetésére (masszőz-vendég környezetben).
    Már a vetkőztetést is megelőzték a csókok, simogatások, nyak- és hátpuszik, amiknek a tatamira való áttelepülés sem vetett véget. Nem volt előre megbeszélt forgatókönyv, bár egymás erogén zónáinak kérdése szóba (és kipróbálásra) került. A hüvely-csikló-mellek-száj kényeztetésnek talán összes kombinációját érintettük, és ahol nem volt elég a két kezem és a nyelvem, ott Zsuzska besegített. Az egyik legintimebb élmény az volt, amikor ő a hátán fekve a csiklóját simogatta, miközben én a hüvelybemenetét izgattam, és csókolózás közben Zsuzska a számba sóhajtotta gyönyörét.
    Fordított felállásban (?) én feküdtem a hátamon, és egyeztetés helyett a spontaneitás nevében Zsuzska dolgozott rajtam a kezel és az ajkai összjátékával. Hosszú és intenzív orgazmusom volt, amihez az is hozzájárult, hogy a combjaim közötti látványt kiegészítette a tükör perspektívája is.

    A második erotikus program hasonlóképpen zajlott, csak Zsuzska kényeztetésére már nem maradt idő. Viszont a gát környékének izgatása is szerepet kapott, így ez a forduló is igazán kellemes körülmények között ért véget.
  • Elszámolás:

    Nem tudom pontosan, mi az, amit Zsuzska csak szimpátia alapján vállal, de extrája nincs, a program mindent tartalmaz, ami a vendéggel szóba jöhet.
    Jól elbeszélgettünk az extrák természetéről is, érdekes anekdotákat hallottam egyes (név nélküli) makktársak természetéről, retorikájáról.
    Az elszámolás a végén történt, felkerekítettem a legközelebbi négyzetszámhoz a rózsákat.
  • Összkép:

    Kicsit talán szokatlan, hogy teljesen lineáris (a 60 perces programnak a 90 perces a másfélszeresébe, a 2 órás a duplájába kerül), de a másfél órás rózsaszám a budapesti átlag tartományban található. Miközben a lakás és Zsuzska személyisége is a budapesti átlag fölé emeli a szolgáltatást. Örülök, hogy megismertem.
Happy Massage