• Liza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága Tündérkém!

    Tudod, most már irígy vagyok magunkra, annyi szép élményben van részünk ;)
    Furcsa lehet "másoknak", de összeszoktunk, és érezzük egymás rezdülését.
    Köszönöm szépen a beszámolót!

    Csókollak -így virtuálisan: a mihamarabbi találkozóig.

    Lizád ;)

  • Egyeztetés:

    Még mindig könnyen sikerül kapcsolatot teremtenem az üzenet váltások során. A beszélgetések és csevegés végül egy egyeztetésben végződötek, amelyet VTR-en rögzítettünk.
  • Megközelítés:

    A megközelítést még mindig tömegközlekedéssel ajánlom, a vírushelyzet alakulása okán már kevesebb bátorság is elég a tömeget szerencsére még nélkülöző járművek használatához.
    Ajánlásom ellenére, és szabadon közlekedő vidéki lévén gépkocsival közelítettem a helyszínt. Mivel napi szinten kell más okok miatt a környező utcák némelyikébe látogatnom komoly tapasztalatom van az ingyenes parkolás lehetetlenségéről. A fizetős időkben sem volt egyszerű parkolóhelyet találni a közelben ez most csak még nehezebb lett.
    Ezért az autóval érkezőknek bőven kell még időt szánniuk a parkolásra. Egy kis öröm azért párosul a hátrányokkal parkolási díjat fizetni nem kell. És ha a szerencse folytán jó messze sikerült megállni még a sétával töltött időt is pluszba be kell számolni.
    A cím pontos, a házat eltéveszteni csak különleges tehetséggel lehetne, GPS kapuig visz.
  • Helyszín:

    A helyszín számomra már ismerős, könnyen megtalálható.
    Lift visz fel a felső emeletre majd újabb ajtón átjutva érkezünk a bejárat elé ahol betoppanhatunk a szalonba. Ezen a szinten fogadnak, majd a fogas és a cipőtartó használata után lépcsőn jutunk fel a felső szintre. A lépcső melletti fal immár Liza saját kezű alkotásaival van díszítve.
    A lépcső tetejénél mint legutóbb is egy tigris tekintete szegeződik ránk. Talán figyelmeztet hogy az "oroszlán" barlangja előtt állunk.
    Fürdőben kád, zuhanyfüggöny, kilépő, tusfürdő, dezodor és szájvíz nagy választékban. Tisztaság és puha törölközők.
    A szobában változás történt, új kép a falon asztal és szék cserélődött a sarokban új kis szekrényke, ettől még hangulatosabbá vált az egész.
    Ami változatlan masszázspad, tatami, szobainas, hangulat félhomály, minden ami kell. Rend és tisztaság mindenütt akárhova nézek.
  • Lány külseje:

    Liza magas, szőkésbarna hajú, csillogó kék szemű, vidám mosolyú formás nő.
    Mint nemrég látott ismerőst széles mosollyal és vidám öleléssel fogadott egy könnyű fekete kombinéban. Úgy tapasztalom alakja változik, amit meg is említettem. Észrevételemet Liza megerősítette, aktívan figyel megjelenésére.
    Felérve a maszobába beszélgettünk és eközben intenzíven tanulmányoztam Liza megjelenését. Hosszú formás combjai, méretes arányos mellei, amelyek egyik kedvenceim, selymes bőre, finom puha dereka és hasa a pozitív változások mellett továbbra is rendkívül kívánatos.
    Mindeközben a programot is egyeztettük.
    Sajnálatos módon korábban félreléptem. Nem oly módon ami most az olvasók nagy többségében felötlik, hanem valóságosan.
    Fél talpammal egy betonszegélyről lecsúszva lábfejem megrándult. Emiatt járásom hosszabb ideje aszimmetrikussá vált, sántítok.
    Ennek következtében gerincem is egyenlőtlenül terhelődött mint azt Liza megállapította.
    Én most elsősorban ennek a kezelését kértem a szokásos ápolás mellett.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőből visszatérve a masszázságyon elfoglaltam pozíciómat, és Liza megkezdte masszírozásomat de ez alatt tovább folytatódott beszélgetésünk.
    Szó esett megint tanulmányairól amely a mai szokásoknak megfelelően on-line zajlik. Rendkívül érdekes az így zajló gyakorlati oktatás.
    Némi tapasztalat birtokában elmondtam, az amit ma oktatás címszó alatt folytatnak a köznevelésben azt feladatkiadásnak hívják másfelé.
    Ő még szerencsés mert ugyan gyakorolni nem tudnak de demonstrációt azért látnak.
    Már korábban is említettem hogy igen sok masszőr keze alatt megfordultam, de még az általam vélt legjobbak sem mérhetők Liza masszázsához, masszázsa alapos és határozott, érintése simogató de erőteljes és kifejezetten gyógyító.
    Végighaladt gerincem mentén, deréktájt, majd nyakamtól kezdve a neuralgikus részek kezelésével foglalkozott. Elmondta határozottan érzékeli az aszimmetrikus terhelés hatását és erőteljesen is dolgozott a megszüntetésén. Nem forgolódtam, mozgolódtam, hanem élveztem a gyengéd de határozott érintések ellazító mámorát.
    Gyógyító kezelésem végén kis pihenő után könnyedebben mozogva helyeztem el magam a tatamin.
  • Levezetés:

    Újból nekiláttam Liza alakjának feltérképezéshez, de most már teljesen naturálisan és manuálisan. Végigsimítottam testét nyakától lábujjáig le és fel, elidőzve a kedvenc ciciknél. Úgy tapasztaltam Liza is kedveli ebbéli tevékenységem, ezért nyelvemmel is megízleltem bimbóit és környezetét amelyek kedvezően reagáltak ebbéli tevékenységemre. Kezem sem maradt tétlen combjain haladt eközben kívül-belül, rátévedt Vénusz dombjára majd völgyeit kezdte bejárni.
    Mindezek közben kedvező visszajelzések érkeztek ezért folyamatos lefelé haladással áthelyeztem kényeztetésem centrumát lábai közé. Domborodó vénuszdombját csókolva jutottam kelyhéig, ahol hosszasan elidőztem. Nyelvi nehézségeim nem lévén végigjártam kelyhének minden részét, elidőzve a számára legkellemesebb élményt nyújtó helyeken mindaddig míg Liza visszajelzései ezt megkívánták.
    Kis összebújós pihenő következett némi csevegéssel vegyítve, majd Liza vette át a kezdeményezést.
    Olaj került testemre amin aztán Liza olajos teste kezdett el csúszni. Altestemen kezdve siklott végig egészen a felsőtestemig ott a cicijeivel elidőzött kissé, lehetőséget biztosítva hogy kicsit én is meg masszírozzam hiszen különösen kedvelem őket, majd indult vissza. Lent is elidőzött kicsit most ott masszírozott cicijeivel hogy utána újból vissza induljon.
    A csúszkálás ingerei kezdték átjárni testem, és egyre inkább növekedett a vérbőség altestemben. Ezt tapasztalva a csúszka át helyeződött lentebbre. Egyre inkább vérrel telítődött alsó testtájékom, ezt észlelvén Liza a lábaim közé helyezkedett és szerszámomra újabb adag olajat juttatott és kezdetét vette lokális masszázsa. A masszázsban a kezecskék, a cicik és a puha szájacska felváltva vettek részt. Testemet egyre jobban kezdte elönteni a mámor, majd a kéj egészen addig míg nem a tetőpontra el nem jutottam.
    A finom puha száj nem engedett míg a teljes megnyugvásom el nem érkezett. Néhány papírtörlő használata után csókos simogatós összebújással pihentünk a tatamin, miközben még jól elbeszélgettünk.
    A pihengetés után a fürdő felé vettem az irányt. Olajmentesítés, tisztálkodást követve már felöltözve vettem ideiglenes búcsút legjobb masszőrömtől.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás annyi mint amennyi az adatlapon szerepel.
    Liza messzemenően korrekt, az idővel is bőkezűen bánik. Maga az élmény az érték!
  • Összkép:

    Nem tudok és nem is akarok mást írni mint eddig, a szavak cifrázása nem lenne több mint szócséplés:
    Liza a masszázs mestere a szó valódi értelmében, szakmájának kiemelkedő művelője.
    Újfent le kell írnom: nem ma kezdtem masszázsra járni, sajnos van évtizedre visszanyúló tapasztalatom, Ilyen minőségben eddig sehol nem volt még részem.
    Az extra mint eddig most is maga Liza személye és az általa keltett hangulat.
    Masszázsa és személyes varázsa visszavonz!
Happy Massage