• Andi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt a pontos időpont egyeztetése.
    Könnyen gyorsan ment hiszen régen ismerjük már egymást,így tudtuk könnyedén módosítani és egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Buda teteje kis túlzással :)
    Isten hegyi út felső része.Én autóval mentem parkoló hely több is volt a ház előtt ill. a környéken.
    Szél Kálmán térről autóbusszal könnyen megközelíthető ,valamint a fogas kerekű megálló is pár perc séta ha esetleg valaki a tájban is gyönyörködne.
  • Helyszín:

    Újabb építésű társasházban található a lakás.Tiszta kulturált célnak tökéletesen megfelelő.Több lány is rendel itt ,de nem találkoztam senkivel.
    Fürdőszoba aránylag kicsi,de szerintem minden adott a helyszínen.
    Tusfürdő és szájvíz is van természetesen több illatban és ízben.Szoba pici egy vastagabb szivacs van benne kis éjjeli szekrény stb.
    Ruháknak bőven van hely.
  • Lány külseje:

    Andi semmit sem változott, csinos fiatal vékony formás testű csajszi.Szexi fekete ruhában volt,szépen ki sminkelve várt.
  • Action:

    Egy órás időtartamra mentem.Francia minden mennyiségben:) Aki ismeri Andit nem kell bemutatni mélytorkos kényszer franciás tudását.Őrület amit csinál:) Sokan joggal mondták rá hogy orál királynő.
    Zuhany után gyorsan a szobában voltam ahol szinte azonnal egymásra tudtunk hangolódni. Összebújós simogatással és finom csókokkal indultunk,de ez hamar átment vad smárolásba. Andi nagyon jól tudja mi az amit imádok és maximálisan együttműkődő volt mindenben hiszen ő is szereti ha rendesen megszopa..ák:) Szinte azonnal délre indult és kezelésbe vette a farkamat. Ez valami igazán vadító volt.
    Tövig bekapva öklendezésig tolta rá magát.A kényszer francia itt szinte értelmét veszti,mert saját magát tolja rá a faxra folyamatos szemkontaktust tartva. Szeretem ha a lányok szopogatják az ujjaim,de Andi ezt is olyan vehemenciával tette hogy a csuklómat fogva egyszer csak saját magának tolta le a kezem a torkába. Itt elvesztettem a fonalat eltorzult arccal mondtam neki hogy most szét fogom kúrni a torkodat:) Nem kellett kétszer mondanom vagy kérnem,letérdelt elém és elkezdtem szopatni. Volt itt kérem olyan nyál mennyiség hogy mindketten csak úgy tocsogtunk benne,de kibaszott jó volt:)) Folyamatos szemkontaktus megvolt végig.Időnként sűrű habos nyálat köpött a farkamra vagy hosszan elnyújtotta a farkam és a szája között. Én teljesen kikészültem patakokban ömlött rólam a viz:)
    Miután már nem bírtam tovább a szájába lőttek a tárat. Soha többet nem láttam a kilőtt cuccot.Szépen szinte tisztára nyalogatott mindenhol. Remegő lábakkal csuklottam össze . Kis pihi, beszélgetés, tisztálkodási,majd go tovább.
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrát,nem is tudom hogy van-e.
    Bp.átlagos rózsa szál mennyiség egy átlagon felüli élményért.
  • Összkép:

    Mint mindig most is tökéletes volt minden.
    Sohasem jöttem el Anditól rossz érzéssel.
    Olyan élményt tud nyújtani mint szerintem senki más vagy csak nagyon kevesen.
Happy Massage