• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam ,azonnal felvette tájékoztatott a vállalásokról ,bár már voltam nála , hagytam hogy tájékoztasson,cimet megmondta egy órán belül szerencsémre volt szabad időpontja.
    Mondtam ,az M1 felől érkezem ,tehát épitkezések dugó lehetőség ,de megnyugtatott nem gond ha esetleg picit késnék is.(de nem késtem)
  • Megközelítés:

    A 14 ker ,mondhatni könnyen megközelithető ,részén rendel,Stefánia, Hungária krt közelében. A cim pontos volt, sőt még parkoló is volt néhány méterre a bejárattól.
    BKV is jár a közelben.
  • Helyszín:

    Újabb épitésü ,ingatlanban az 1 emeleten,gyalogosan elérhető,rend s tisztaság mindenfele,bár legalább ketten rendelnek,nem észlelhető semmi ebből,jó a logisztika, mindössze másik férfi cipő jelenléte ,ennek a jele.Nagy tágas fürdőszoba zuhanyfülkével tiszta száraz kilépővel ,millió tusfürdő,szájviz és pohár illetve nagy türcsi,pontosabban 2 darab is a végső tisztálkodáshoz még egy.
    maximális vendégcentrikus fogadás ,a szoba szintén tágas tatamival illetve a földön matraccal .
  • Lány külseje:

    Zsófi külseje teljesen megfelel a képeknek egy pici kivétellel a hajszine most szőke ,minden egyéb stimmel ,nem nézné ki emberfia milyen erő van kezeiben a vékony testben,ezért nem javallott ellenkezni vele, mert bizonz könnyen megtorolja,szinte észrevétlenül a masszázs alatt a rosszalkodást.Kemény popsija és hetyke helyes mellei vannak.
  • Erotikus masszázs:

    Erotikus masszázsra neveztem be, de tudtam mivel nem először jártam nála,hogy abszolút profi a testmasszázsban is ,kijelenthetem ebben a műfajban verhetetlen,szakszerű ,többféle erősségű masszázs van repertoárjában.Képzettségéből adódóan pontosan tudja mit és hogyan kell csinálni anatómiailag ,ezért ez a része a programnak is nagyon fontos és egyben hasznos is lehet bárkinek.tehát megérkezvén egy puszival üdvözölt,cipő le majd beinvitált a szobába ahol csakhamar levetkőzvén türcsivel elvonultam az út porát lemosni magamról.
    Visszaérvén ,fel lettem parancsolva a tatamira, hasra fekve és elkezdődött a profi ,megfelelő erősségű (általam jóváhagyott) testmasszázs,ez nem egy gyors maszatolás hanem legalább 40 perces hát ,váll, kéz,nyak illetve láb szakszerű átmasszirozása.Közben el lehet traccsolni vele,nagyon kellemes vele a beszélgetés igazi munkahelyéről is mesél.
    A fenék maszzirozás közben erotikusan érinti a következő műveleti területet is,majd elhangzik a várva várt ,fordulj meg "parancsszó" .
  • Levezetés:

    Sajnos mostanság Zsófi ,csak 1 órás programot vállal igy hát 2 kényeztetés nemigen férne bele a szakszerű programjába,bár ki tudja-
    Megkértem mutassa be a nagyon sokat megénekelt profi prosztatamasszázsát, amit természetesen jóváhagyott ,előbb elmagyarázta mikor kerül rá sor és hogyan is történik majd ez.
    Utána belekezdett egy szuperfincsi francia leckébe ami szájával illetve kezecskéjével végzett ,sokáig tudja húzni az embert robbanásközeli helyzetbe,majd lassit és minden előlről kezdődik,
    Az idő ilyenkor megszűnik létezni számomra, csak Zsófi tartja számon az időt,ekkor jelezte ,hogy indul a prosztatamasszázs ,amit olyan profin kezdett el hogy nem is éreztem amikor behatolt ujjával a popsimba (ez a profizmus),persze azelőtt gumit húzott rá,nagyon profin masszirozta prosztatámat ,kéjes érzéseket produkálva miközben szájacskájában voltam érezvén hogy közeledik a vég kézzel is rásegitett majd teljesen kipréselte a prosztatámból a maradék ondót is,ami egy nagyon nagy orgazmussal járt egyszerre.Soha ilyen érzést nem éltem még át.Érdemes kipróbálni mindenkinek.
    Tisztogatás majd friis türcsivel elvonultam, de Zsófi lecsekkolta a fürdőt hogy szabad-e.
  • Elszámolás:

    Ez egy érdekes szitu ,mert szerintem egy ilyen profi óráért nevetségesen kicsi a csokor ,abszolút megéri.Miután felöltöztem adtam át egy nagy köszönöm elhangzása közben.
    remélem mihamarabb tudom újra érezni vendégszeretetét .
  • Összkép:

    Végkonklúzióként ,elmondhatom hogy a nagyon ajánlott kategória ,nagyon kedves ügyfél centrikus ,és bár a tudása megkérdőjelezhetetlen ennek ellenére nem felvágós,hanem igazán szerény teremtés,remélem még sokáig köztünk lessz. Nekem mindenesetre nagyon bejött profizmusa és hozza állása miatt egyaránt.
Happy Massage