• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en foglaltam időpontot Nikihez,, már hetekkel ezelőtt így egy biztos időpontot tudtam leszervezni randi ügyben. Hamar elfogadta és utána csak várni kellett az időpont eljöveteléig.
  • Megközelítés:

    Busz, metró, villamos, vonat és Volán. Lehet választani ez ügyben. Autóval is lehet jönni és a parkolás nem okozhat gondot. Viszont aki nem személy-gépjárművel közelíti meg a helyet akkor egy kicsit ügyelnie kell, mert a járdát felbontották egy helyen.
  • Helyszín:

    Maga a lakás nem változott utolsó ottjártam óta, ami azért elég régen volt. Talán 1 éve voltam itt utoljára, mert a párosokat, se mindig itt rendeztük.Viszont a fürdő rendbe lett hozva legnagyobb örömömre, ezért ezt rögtön ki is próbáltuk. Félreértés ne essék, nem csaptuk szét a berendezést, csak a közös zuhanyt abszolváltuk.
  • Lány külseje:

    Niki egy igazi bombanő. Helyes arcú és méretesek a halmok a másik oldalon XXL méretben hirdeti magát és hangsúlyozza a természetességet. Feszes has és szintén méretes popsi alkotja őzt. Lábai kecsesek és teljese egészében ő egy igazán kívánatos hölgy. Egy szexi fekete ruciban várt engem, de ezt a ruhadarabot még sose láttam rajta.
    Az action után utcai ruhába öltözött fel és ezt is szeretem, amikor egy lány egy köznapi ruhában is látható.
  • Action:

    Megérkezésemkor még maszkban voltam, ezért az üdvözlő csókra nem került azonnal sor. Miután ez megtörtént bementünk a szobába kicsit csevegtünk és egy kevés tapizással és csókokkal bemelegítettünk.Ledobtam a gönceimet és elindultunk egy közös zuhanyzásra. A zuhanykabinban elfértünk és itt Niki bekent tusfürdővel s gondosan megfürdetett.Itt már elkezdte a kezével izgatni a velem egykorút. Én is megfürdettem őt és visszamentünk a szobába.Én az ágyra térdeltem ő pedig elém helyezkedett négykézláb és elkezdett franciázni. Ütemesen bólogatott rajta és közben a fejét valamint a haját simogattam. Csinálta egy darabig majd váltottunk egy csókot és hátrafektettem az ágyon. Fölé helyezkedve csókolózni kezdtünk utána elindultam lefelé és kezelésbe vettem az ikreket. Szopogattam és nyalogattam őket, valamint egy kevés masszírozó mozdulat is belefért. Tovább haladta és a köldökébe belenyaltam, de mivel az neki csikis így itt nem sok időt töltöttem el. Elértem a puncihoz és elkezdtem nyalogatni őt utána pedig 1 és bégül 2 ujjal ujjaztam őt. Eltartott egy darabig utána franciázott még egy kicsit és gumit húztunk. Szemből kezdtünk missziben és elég lassú tempóban merültem el benne. Egy ideig így csináltuk, majd váltottunk és Niki hasra feküdt én pedig hátulról vettem birtokba őt. Ütemesen mozogtam benne és simogattam őt ahol értem. Nem tartott sokáig így elfeküdtem az ágyon és ő pedig nyeregbe pattant. Simogattam csókolgattam a melleit miközben ő vágtázott rajtam. Egy idő után besegített én is emelgettem a csípőmet, viszont egy kicsit nagyobb lendülettel emeltem meg őt. Hevesebbnél hevesebb tempót diktáltunk majd gumi le és újabb francia amikor én ültem és ő volt négykézláb, utána ő ült és én álltam és egy idő utána a cicikre élveztem. Még csevegtünk így meztelenül egy darabig. Meg is jegyezte, hogy jobb egy ilyen randi, mint egy hardcore változat; ami időnként megesik. Hardcore= hevesebb és kevésbé szenvedélyes

    Utána visszavettem a ruháimat és ő is felöltözött. Rendeztem csokrot, végül búcsúcsókok és tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és igazából szó se esett róla. Annyi amennyit leírt az egyeztetés során. Teljesen baráti, de a közös zuhany miatt egy picit magasabb mint az átlag.
  • Összkép:

    Ismét egy nagyon jó randin vagyunk túl és mivel régen találkoztunk ezért, volt mit bepótolnunk, de még mindig van olyan, amit nem tudtunk most megejteni; viszont legközelebb erre is sort kerítünk.
Happy Massage