• Shila

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Shila régi kedvencem, sajnáltam amikor a járvány kitörésekor kényszerszabadságra ment, úgyhogy felcsillant a szemem ahogy újra megláttam hírdetését. Először sms-ben ajánlottam egy időpontot, ami neki is jó volt. Telón is rácsörögtem, hogy újra halljam sexi búgó hangját. Dumáltunk egyet, kivel,mikor, mi és aznap délutánra beszéltük meg a talit.
  • Megközelítés:

    Shila magánrendelője a Kondorosi Uszodáról elnevezett lakóparkban található. Megközelítése nem nagy kihívás, sem autóval, sem tömegközlekedéssel. Parkolóhelyet mindig találni, ingyenes rész is van, busz, villamos nagy választékban minden irányból. Személy szerint a villamost választottam, mert csak maszkban lehet utazni és kerülöm a feltünést.
  • Helyszín:

    Shila kis garzonja könnyen megközelíthető gyalog is, pontos instrukciót kapsz folamatosan, mire elmondja már ott is vagy. Akinek tériszonya van, különösen ajánlott. Szóval egy helyes kis garzon, amelynek egy terében kap helyet egy kis konyhai rész, vele szemben a fürdő. A helység ,,L" alakú előszoba résszel, kanapéval, szekrénnyel, asztalkával,stb. Jobbra egy méretes franciaágy, egyik oldalon végig tükőr, ha valaki még kócos lenne. A konyhai részen kávé, tea, víz, asztalon édességek, szóval nem szalon feeling. A fürdőszoba makulátlan tiszta, kabinos tusolóval(két jó ember is elfér), számtalan tusfürdő, mosdó ragyog, szájvizekkel, poharakkal. Nem túlzás, ragyogó tisztaság!
  • Lány külseje:

    Shila éltkora a honlapján, papíron annyi, de a teste egy harmincasé, saját mellei még mindig kamaszosak, bőre hamvas, alakja vékony, formás, puncija szép, ápolt. Gyönyörű tengerkék szemeivel hamar elvarázsol. Arca kedves, mosolygós, te vagy végig a figyelem középpontjában. Nem emlékszem miben fogadott, hamar lekerült róla, de valami sexi cucc, kesztyűvel.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a másfél óra utolsó harmadában történt, amolyan levezetésként. Hason fekve kaptam egy nagyon kellemes kényeztető masszázst Shilától. A fenekemre ült, ami alapból is erotikus volt és így simogatta, hol gyengébben, hol erősebben agg testemet. Megfelelő mennyiségű olajat használt, időnként végigcsúszott a nyakamig, ilyenkor mindig kaptam egy kéjes puszit. Ezt még sokáig el tudtam volna viselni, de hát az idő ugye........
  • Levezetés:

    Mivel már többször volt szerencsém Shilával együtt tölteni néhány randit, már belépésemkor átölelt , tényleg úgy tünt örül nekem. Megkérdezte, megpuszilhat-e, tök aranyos volt. Szóval a kényeztetés már a fürdéskor elkezdődött, bejött hozzám a zuhanykabinba és szépen alaposan bekent, semmit nem hagyott ki. Én is ezt tettem vele, mindkettőnk örömére. Még törölköztem, amikor Shila hirtelen térdre ereszkedett, előszőr azt hittem leejtett valamit. Csakhamar rájöttem, nem ez történt, Shila forró ajka már a férfiasságommal ismerkedett. Mindezt a mosdó tükre kiválóan közvetítette, szerencsére nem párásodott be. Ezután a kis előjáték után Shila kézenfogott, és a franciaágyhoz vezetett, ahol én megkértem, hogy feküdjön a hátára. Mellé gugoltam, párszor végigsimitottam párszor a kezeimet az egész testén. Olajat pumpáltam a tenyerembe, vékonyan bekentem a felső testét, majd egy újabb adagot végigcsurgattam a vagináján, hogy szép lassan lecsurogjon. Olajos ujjaimmal finoman stimuláltam lába közét, amit már széttárt, hogy jobban hozzáférjek. Szép lassan adagoltam a szeretetet, figyelvén reakcióit. Többször megremegett a csúcs közelében, de egy darabig még nem engedtem. Eközben a farkam a kezében volt, de még nem akartam elmenni. Vaginájának külső és belső egyidejű stimulálása elhozta Shila számára a gyönyört, aminek félreérthetetlen jelei voltak. Egy kicsit még simogattam, amit ő hálás mosolllyal nyugtázott. Ezután hátamra fektetett, többször végigcsókolgatta testemet, időnként elidőzve egy-egy erogén zónánál. Természetesen az oldalsó tükörben mindent láthatsz, ha akarod. Egy idő után már csak az ,,öreg" lett a célpont. Gondosan körbenyalogatta, majd eltüntette a szájában, nyelvével játszadozott vele. Oldalt érdelt, így én is elértem hátulról, finoman simogattam közben. Shila egyszercsak a lábam közé fordult szájában a csúnyámmal és gumikesztyűt húzott. Tudtam mi következik, Ő is tudta, hogy én szeretem. Nem részletezném, akivel megtörtént tudja, akivel nem, annak ajánlom, Shila mestere ennek. Az agyam a sztratoszférába repült, miután visszatért, Shila kedves, mosolygós arca tekintet le rám.
  • Elszámolás:

    Shila az alapban is széles repertoárral rendelkezik, nekem ez teljesen elég volt. Teljesen korrekt, amit nyújt, az elszámolásban is.
  • Összkép:

    Shila egy nagyon kedves, lelkiismeretes csajszi, több éves rutinnal, nagy hozzáértéssel, az egyik legjobb szolgáltatónak tartom. Remélem még sokáig velünk lessz!
Happy Massage