• FRUZSI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Váratlanul lett némi szabadidőm,így aztán gyorsan gondolkozni kezdtem, hogyan is töltsem el kellemesen.
    Ekkor jutott eszembe Fruzsi, akivel volt már egy kellemes debütáló randink. Úgy éreztem,jó lenne ismételni,ezért, mikor megláttam,hogy most elérhető, már tárcsáztam is a számát.
    Szinte azonnal felvette,és meglepetésemre régi ismerősként üdvözölt.
    Gyorsan rákérdeztem a táncrendjére, és a kedvező válasz hatására már készültem is, hogy,hogy rég látott Kedvesemet mielőbb a karjaimban tarthassam.
  • Megközelítés:

    Fruzsi a telefonban jelezte,hogy ne lepődjek meg,de az előző randinkhoz képest másik helyen találom.
    Az új búvóhely a zuglói körút közelében található, GPS ismeri,bkk-val étkező lovagok számára piros metrótól minimális egészségügyi séta szükséges.
    Parkolást nem néztem,de valószínű, hogy a ,,békeidőben'' fizetős.
  • Helyszín:

    Közepes magasságú társasház nem túl magas emeleti szintjén találjuk Kedvesünk búvóhelyét,hova lifttel is mehetünk,de gyalogszerrel sem kíván alpinista előképzést.
    Lakás láthatólag szalonként funkcionál,több foglalkoztató helyiség is található benne.
    Massz szobában kényelmes kanapé, szobainas a levetett ruháknak, kellemes hangulatvilágítás,tatami,és masszázs pad áll rendelkezêsre.
    Fürdőben tágas zuhanykabin,kis állványon tömérdek tusfürdő,dezodorok,szájvíz pohárkákkal,tiszta, száraz kilépő található.
    Törülköző megfelelő nagy méretű,puha,jól szívja a vizet,minden feltétel adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.
  • Lány külseje:

    Fruzsi egy, a húszas évei elején járó,csinos leányzó. Adatlapján bőséges portfólió könnyíti meg a választást.
    Festett szőkésbarna hajkorona keretezi bájos arcát, csillogó kék szemét,érzéki ajkát.
    Kb százhatvan centi magas,vékony, arányos testalkatú. Tinisen kemény,tenyérbe illő keblecskéi,hívogatva ágaskodó bimbói vonzzák a falánk tekintetet,és ajkakat.
    Karcsú dereka,ruganyos,formás popsija,szép ívű lábai,frissen borotvált, zárt, illatos kincse láttán gyorsan eszét veszti a gyarló férfiember,és csak arra vágyik, hogy ezt a hamvas, fiatal lánykát miharabb a karjaiba zárja,és jól megölelgesse :-)
  • Erotikus masszázs:

    Érkezéskor a már szokásosnak mondható telefonos beléptetés,majd felsétáltam a megadott szintre.
    Ajtó mögött megpillantottam rég látott Tündérkémet,aki most tangában,és áttetsző felsőben,kíváncsian kikandikáló keblecskékkel próbálta eszemet elvenni,jelentem teljes sikerrel.

    Cipő levétel,kézfertőtlenítés után átadtam Fruzsinak a hozott apróságokat, majd ruháimat a szobainas gondjaira bízva elrobogtam letudni a szokásos fürdőszobai protokollt.

    Foglalkoztató helyiségbe visszatérve Kedvesem már csak egy szál tangában borzolta feljebb a kedélyemet, s mosolyogva megkérdezte,mi az elképzelésem a továbbiakban.

    Szerettem volna most kicsit én kedveskedni bájos vendéglátómnak,ezért megkértem, hogy helyezze kényelembe magát a masszpadon.
    Fruzsi szó nélkül ledobta az édes kincsét rejtő kis textíliát,és máris felhasalt a padra, igencsak igéző látványt tárva kíváncsi szemeim elé.

    A tenyerembe bőven adagoltam a kikészített krémből,és elkezdtem Kedvesemet szakszerű masszázsnak álcázott simogatással feltérképezni.

    Lágyan végigsimítottam kecses hátát,kezem mozgását sok puszival kísérve, majd formás popsijához érkezve kedvemre elidőztem,gyúrogatva,puszilgatva az igéző félgömböket.

    Időnként besimítottam a belsőcombokhoz,és a hívogató kelyhecskéhez is, mire Kedvesem széjjelebb tárta combjait,mintegy felkínálva tinisen zárt kincsét...
  • Levezetés:

    ... ezért élve a felkínált lehetőséggel,lágyan végigsimogattam Fruzsi csuprocskáját,melyre halk sóhajokkal reagált.

    Kérésemre megfordult,én pedig puszilgatni kezdtem szemeit,arcát,szájacskáját,melyet Ő is lelkesen viszonzott.
    Szépen elhaladtam tenyérbeillő cickóihoz,ahol bimbócskái már élénken nyújtózkodva várták az őket megillető törődést.

    Óvatosan körbe simogattam a két halmot,majd röpke csókok után felváltva ajkaim közé vettem a hegyes, kemény bimbókat,mire Kedvesem hangosan sóhajtozni kezdett,és egyik kezével az épp szabadon lévő keblét ,a másikkal pedig a már félöntudatnál levő cerkámat simogatta.

    Erre tovább haladtam dél felé,és megérkezve célomhoz ,óvatosan körbe csókolgattam a vágytól remegő csuprocskát.
    Végig nyalogatva a finom szerelemrést lassan az elevenen lüktető nyílásba süllyesztettem kutakodó nyelvemet,érezve a mohó fogadtatást,és az egyre sűrűbb nedvességet.

    Finoman kitapogattam nyelvemmel a rejtekéből előbújó legérzékenyebb pontját, majd lassan körözni kezdtem a duzzadó kristályon.
    Szorgalmasan kényeztettem Tündérkémet,érezve a válaszul kapott mézízű nektárt,mikor teste hevesen megremegett, eltolta fejemet,és kezét óvatosan szemérme elé helyezve elröppent.

    Mikor picit lenyugodott,sóhajtva megköszönte az élményt,és kérte,hogy feküdjek a tatamira, mert szeretné viszonozni a kapott kedvességet.

    Engedelmesen hanyatt feküdtem ,és átengedtem bájos házigazdámnak a terepet.

    Ő először adott néhány szájrapuszit, majd elindult dél felé,ahol Kispajti már türelmetlenül várta . Először is lágyan megszopogatta mellbimbóimat, majd útját csókocskákkal kísérve megérkezett izgága játékszeréhez.

    Bekrémezett tenyerével végigsimította rudam kupoláját, majd a száron végighúzva kezét,
    a zsákos családot is üdvözölte. Lassan húzigálta rudamat, majd észrevetten,hogy nedves ajkai rátapadnak alul a szárra,és elindul felfelé,mintha csak egy cső kukoricát majszolgatna.

    Kíváncsi nyelvével lágyan körözött a makkon, sűrűn rámpillantva, majd lassan eltűntem mohó ajkai közt. Szép gyengéden játszott vezéremmel,hol kieresztve,hol bekapva, időnként a kezével izgatva a rudat,és a zacsit is.

    Érezhetően nem a gyors kivégzésre, hanem az élvezet elnyújtására törekedett. Bár nem vett be túl mélyre,de fantasztikus kényeztetést kaptam . Mikor közeledett az igazság pillanata, jeleztem neki a közelgő kitörést,erre Ő szépen marokra fogta bűntársamat, a makkon táncoltatva nyelvét, szépen ajkai közé vezette örömöm bizonyítékát, miközben én úgy éreztem magam, mint akit kilőttek a világűrbe.

    Mire észhez tértem, már le voltam tisztogatva, és kedvesem mellém bújva lágyan simogatott.
    Pár percet még így dumcsiztunk, majd lassan elvonultam tusolni,és egy kellemes élménnyel a tarsolyomban távoztam.
  • Elszámolás:

    Virágcsokor mérete nyilvános,adatlapon megtekinthető, vagy telefonon, illetve bővebb infóból is megtudható. Nagysága a helyszínen sem változik.
    Személy szerint én érkezéskor szeretem vázába helyezni a bokrétámat, hogy ne törjem meg vele a varázst.
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes órácskát tölthettem a bájos Fruzsi társaságában. A randi minden pillanatában a kedvemet kereste,fontosnak érezte az elégedettségemet. Az első találkozásunkhoz képest sokkal oldottabb, lazább hangulatban telt a randi.
    Úgy érzem, nagyon jó döntés volt ismét meglátogatnom Őt.

    Kedves Fruzsi!
    Örülök,hogy ilyen jól sikerült a mi kis pásztoróránk,kellemesen éreztem magam, azt hiszem, egyre jobban összecsiszolódunk. A folytatás sem várat sokáig magára.
    KÖSZÖNÖM SZÉPEN! :-)
Happy Massage