• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetben és utána telefonon beszéltem meg vele a találkozó időpontját.
  • Megközelítés:

    Parkolás úgy tudom ingyenes én tömegközlekedéssel megyek hozzá.
    Könnyen megtalálható a lakópark Duna pláza mögött egy kicsivel.
    GPS valószínű odavisz :D
  • Helyszín:

    Nagyon szép lakás. Fürdőben zuhanykabin és fürdőkád is található és a fürdőben sok tusfürdő közül lehet választani, tiszta friss illatos törölköző, szájvíz is található a frissítésre. A szobában egy nagy franciaágy található és egy kis szekrény mellette egy fotel amire a ruhát lehet elhelyezni.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljes mértékben megfelel. Nagyon dögös szexi teste van az arca is nagyon szép. Mivel már többször voltam nála mindíg ellenálhatatlan a külseje :)
  • Action:

    Megérkezésemkor mivel már ismerjük egymást két puszi kiséretében átadtam a virágot amit vettem neki :)
    Bevolt csomagolva a szobában bontotta ki nagyon meglepődött a virág láttán és megköszönte és sajnos én csók helyett két puszit adtam neki :D mindegy :) kis beszélgetés után fürdőbe mentem zuhanyozni mire végeztem Noya már kint várt. Állva kezdtünk el csókolózni nagyon finoman csókol utána egy kicsit a fenekét a farkamhoz dörzsölte és már álltam is! :)
    Utána Noya elkezdte a pornós franciáját izgató hangokkal megspékelve fel is izgultam rendesen kértem hogy 69ben folytassuk tovább. Itt dolgoztunk egymáson én nyaltam a finom punciját ő pedig párszor eltüntette tövig a farkamat. Noyának nem kellett sok elélvezett utána franciázott még rajtam kicsit. Köpködte mélytorkozott rajta utána kérdezte hogy húzzunk gumit?
    Mondtam hogy igen. Lovagló pozícióval kezdtünk ami hihetetlen jó volt. Guggolva ült bele lovagolt kicsit közben gyakran mosolygott rám nézve ez nagyon tetszett nekem :)
    Utána pózváltás missziben folytattuk itt is nagyon jó volt itt elidőztem egy kicsit utána oldalról és a végén hátulról szexeltünk. Noya közben mondta nekem hogy ő már négyszer elélvezett, mosolyogtam kicsit :D
    Nekem nehezen jött össze az első élvezés amit franciával sikerült elérnem! Utána egy kis pihenés beszélgettünk közben, jó beszélgetőpartner is. Következett a folytatás Noya ismét a szájába vett hamar kemény lettem és kérdeztem az análszexet hogy még belefér az időbe. Következett az anál, nagy jó volt hátulról dugni análba is itt is egy ideig szexeltünk utána mondta hogy franciázik tovább rajtam. Rövid idő után kérte hogy maszturbáljak mert ő azt is szereti. Megtettem, kb 10 percig vertem a farkamat közben Noya a finom nyelvével a makkot kényeztette és éreztem a szája meleg lehelletét is nagyon jó érzés volt :) így élveztem el a szájában. Utána zuhanyzás még egy kis beszélgetés és utána távoztam. Nagyon jól éreztem magam a másfél órás program alatt most volt a legjobb én úgy éreztem!
    De lesz ez még jobb is megyek még hozzá nemsokára! :)
  • Elszámolás:

    Mindenben nagyon korrekt! Ezért járok hozzá! :)
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Noyánál. Eddig mindíg jó volt vele minden találkozóm. Még egy két dolgot szeretnék kipróbálni vele :D Egy szexi dögös milf a Noya ezért járok hozzá nekem ez jön be.
Happy Massage