• Nelli

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre felvette. Mivel a beszámolók és a képek alapján bejött, a kérdésem inkább más dolgok felé irányult. Ezekből megtudtam, hogy jelen helyzetben a csók nem lehetőség, és hogy a korom (kicsit vagyok csak idősebb, mint ő) nem zavarja. Rákérdeztem, mert pórul jártam pár helyen, hogy a lány zavarban volt miatta és így a szolgáltatás sem tudott a részéről maximális lenni. De ez itt okés, ha esetleg más is ilyen cipőben járna, mint én.
    VTR-t a barátnője intézte, ezért ebben volt egy kis meg nem értés, de hamar orvosoltuk, szóval semmi gáz.
  • Megközelítés:

    A híres szórakozóhely után (vagy előtt) kicsit. Amúgy az oldalon található térkép tökéletesen megmutatja, hogy hol található. Sima pesti bérház, kívülről régies, de a tett helyszíne teljesen rendben van. 1-es villamossal mentem, 10 perc séta onnan. Parkolóhelyt az előttem írók talán jobban tudják, én nem néztem sajnos.
  • Helyszín:

    A bejutás egyszerű, én mondjuk bénáztam vele, de a vége siker. Szépen kialakított kecó, van asszem két szoba a masszázsnak, mi a nagyobbikba mentünk. Fürdőszoba sarokkádas, nagyon jó belefeküdni egy jó menet után, éltem is vele. Tusfürdőből rengeteg van.
    A szobában tatami, lepedővel lefedve, jobb oldalon nagy tükör. Van bent egy kis asztal, és fotel szerűség a ruháknak. Hangulatfények, és halk zene... helyett Nellihez illő punk zenék szóltak, de egyáltalán nem zavart, sőt jó volt egy kis változatosság, főleg, hogy nem trash zene volt, és nem volt túl hangos sem.
  • Lány külseje:

    Hát azt már a képek alapján is sejti az ember, hogy mire számíthat, és a valóság sem okoz csalódást. Ha azt mondom, hogy nem voltam még szebb lánnyal, nem túlzok. Csodás alak, és szép arc. Nem szeretem a sminket, de neki valahogy másmilyen, olyan Nellis stílusú, de azt a képeken is látni. Lapos has, feszes, kemény fenék, ami se nem kicsi, se nem nagy, olyan ideális, markolni való. Na és a mellei... mikor először kézbe vettem őket, azt mondtam, hogy meg sem érdemlem, és majdnem hogy így is éreztem tényleg. Nagyobb, jó tartású, amolyan jó kis keményebb természetes mell, amit nem tudsz abbahagyni, hogy ne markolgasd. Szép természetes formája van, bimbik előrefelé néznek, és pont jó méretűek. Csodálatos, azt hiszem a legszebb, amivel találkoztam idáig. Egyrészes (vagy kettő) ruhában fogadott, fekete bugyi, piros-fekete melltartóban. Haja most sem szokásos színekben pompázott, de nem tudom már, hogy milyen színek voltak benne. Szemei gyönyörűek, mint a képeken pont.
    Belsőre? Inkább hallgatag, csendes, bár biztos van olyan, aki kihozza belőle a beszédes típust, én nem tudtam, mert én is ilyesmi vagyok. Nem játssza meg magát, nem cukiskodik, nem akarja elhitetni, hogy te vagy neki az ideális férfi, de nem is hideg, vagy hasonló. Inkább csak az a nem beszédes típus.
  • Erotikus masszázs:

    Vádlinál kezdi fehérneműben, meleg olajjal csinálja. Nem igazán erősen, inkább csak simogatás szerű, a comboknál már kezdi erősebben is, öklét és a testsúlyát is használva. Egyik oldal vádli, aztán a másik, comboknál ugyanez. Tükörben közben örömködni lehet a látványban. Oldalra kerül, hátat veszi kezelésbe, az sem túl erős, de nem is simogatás, kellemesnek mondanám, de ennél sok helyen kaptam erősebb masszázst is. Habár a csuklyás izom felső részén már tényleg erősen nyomkodta, az nagyon bejött, meg az is amikor előtte a jó meleg olajat végigfolyatta a gerincem mentén. Nagyon kellemes volt. A combom közé helyezkedett hátulról, onnan masszírozta még a hátamat, aztán lekerült a melltartó. Muszáj voltam megdicsérni őket, amit ő kedvesen és halkan meg is köszönt.
  • Levezetés:

    A masszázs vége felé megkérdezte (amit eddig máshol még nem vetett fel nekem lány), hogy akarok-e masszírozni. Nem is kérdés, egyből rábólintottam. Én jobban szeretek masszírozni, mint amennyire tudok, de hát ezt a lehetőséget bűn kihagyni.
    Helyet cseréltünk, félmeztelen lefeküdt a tatamira hasra, olajat vettem a kezemre és masszázst imitáltam. Hát a comboknál kezdtem, de hamar eljutottam a fenekéig és ott letáboroztam. Én ugyan inkább mell-párti vagyok, de jó kis kemény, formás feneke van, amit öröm volt kézbe venni, alig tudtam megválni tőle. Haladtam feljebb, hátát masszírozgattam, oldalt egyre lejjebb a melleihez, aztán vissza a fenekéhez. Óvatosan bedugtam a kezem a kis fekete bugyija alá, lassan lehúztam, és a most már fedetlen, olajos (bocs) seggén siklottak a kezeim, be-be nyúlva a puncijához és a combja belső feléhez is.
    Lassan emelgetni kezdte a csípőjét, a készenlétbe helyezkedő farkam dörzsöltem a popsijához, miközben visszatértem a hátához, hogy végre azokkal a csodás cickókkal is foglalkozzak. Mellkassal is felemelkedett kicsit, így végre elértem őket is, és kis plusz olajat véve finoman, de jól megmarkolásztam, mialatt a megemelt fenekén csúszkáltam farokkal és a tojásokkal. Végén már annyira megemelte, hogy bűnös gondolataim támadtak, de ez nem az a hely ugye. Ebben a pózban még jobban magamhoz húztam, átöleltem, hogy jobban érezzem őt, és a nyakát csókoltam.
    Kértem, hogy forduljon meg, meg is tette, és a mellekkel kezdtem a tevékenységemet, markoltam, nyomkodtam őket, és kicsit a nyakát és az arcát simogattam, hogy csók hiányában azért legyen egy kis "kedvesség". Meg amúgy is.
    Aztán a számba vettem a melleit, gyengéden szívtam, szopogattam, és a kezemmel gyúrtam őket közben, és mindvégig halk, de idővel egyre hangosabb sóhajok hagyták el Nellit. Uhh, tényleg csodálatos mellei vannak, aki hozzám hasonló, annak receptre írnám fel őt. Bocs az áradozásért, de ez van.

    Közelebb helyezkedtem hozzá, kézzel kezdett kényeztetni finoman, amolyan előjátékként, aztán lejjebb helyezkedett és a szájába vette. Lassabb, barátnősebb a technikája, kezezés nem volt, és pornós dolgok sem, de nem is arra izgulok, úgyhogy nekem így jó volt. Feltérdelt elém, és lehajolt, francia és kézimunka felváltva, én a melleivel játszottam és a (teljesen sima) punciját simogattam. A szájában az ékszereket éreztem időnként és sokkal inkább hozzáadott az élményhez, mint elvett belőle.
    Én imádom, ha egy lány csinálja nekem, de elélvezni sosem tudok tőle, úgyhogy a francia+kézimunka dolgot folytattuk felváltva, melleit fogdosva vagy csak a látványra hagyatkozva, míg végül a kezével értem el a csúcsra.
    A kézimunkája kellemes, csinálja lassan, gyorsan, különféle technikával, úgyhogy szerintem mindenki megtalálja nála azt, ami beválik neki.
    Kérdeztem a végén, hogy hova szabad élvezni, visszakérdezett, hogy hova szeretném. Én szájba még sosem mentem el, ezért oda kértem, amire rábólintott (arcra nem szereti, oda nem lehet).
    Felálltam elé, ő közben térdelt, a farkamat bevette és így vertem bele a szájába, aminek egy részét közben oldalra kicsorgatta, majd a végén az egészet a lepedőre engedte. Hát ilyen jót talán még nem is élveztem életemben...

    A legvégén még kicsit feküdtünk egymás mellett, simogattam őt meg minden. Mondjuk az egész másfél óra alatt pár mondatot beszéltünk csak, de hát ilyen az, amikor két csöndes ember találkozik.
  • Elszámolás:

    Szerintem az új átlag alatti, régi átlag feletti picikét, ha jól emlékszem, hogy mennyi a régi átlag. De az újnál kevesebb kicsit. Ár-érték arány 5-ös.
  • Összkép:

    Nem tudom azt mondani, hogy az eddigi legjobb élményem, de kicsit úgy érzem, hogy talán mégis. Persze, lehetne szakszerűbb a masszázs, lehetne kicsit beszédesebb, de annyira szép, és - amennyire lehet - őszintén önmaga. Annak ellenére, hogy a csók nem volt lehetséges most, ami nekem az egyik legfontosabb, még így is olyan és annyira erotikus és maradandó élményben volt részem, amiben eddig nem.
    Nem a szokásos volt, hanem egyedi, mint ahogy Nelli is az.
Happy Massage