• Szyszyke

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Szyszyke reagálása

    Kedves Anfield!

    Köszönöm Neked ezt a beszámolót de még inkább azt hogy meglatogattál és megismerhettem kedves és nem mindennapi tényleg egyedi szemelyiseged !
    Megleptél a beszamoloval pedig mint említetted nem szoktál írogatni :) ami nálam egyáltalán nem baj hisz teljesen más a cél a kezelés során :)
    Láttam a hozza fűzött 2 kommentet igen valóban nem túlságosan kitárulkozo az iras és nagyon sok részletet sem tartalmaz DE valószínű az egyéb titkokat és finomságokat meg hagytad magadnak emléknek és nem adod ki magadból !
    Köszönöm a mindennapos érdeklődésed és tényleg egy kivételes vendég vagy !
    Örülök hogy a vendégem voltál és várlak vissza !
    Sokszor Puszillak !
    Millió csok !
    Forró ölelés !
    ❤️❤️❤️❤️❤️

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetésem Szyszykével mondhatni egy kicsit hosszúra sikeredett. De, hogy így történt, ez csak is az én hibámnak róható fel. Beszéltünk egy párszor telefonon, majd üzenetek formájában tartottuk a kapcsolatot. Míg egy hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam, és megbeszéltük személyes megismerkedésünk időpontját.
  • Megközelítés:

    A lX. kerület számomra kedves és szép emlékeket adó utcája, hisz középiskolai éveimet egy pár sarokkal arrébb töltöttem. A parkolástól kicsit féltem, de nem kellett volna, ezért az autómat a Corvin negyed parkolójában állítottam le, majd egy megállót mentem villamossal. A gps persze, hogy oda vinne!
  • Helyszín:

    Egy régi bérház, most már társasház emeletén található Szyszyke birodalma. Az igényeimnek tökéletesen megfelelt. Rend, tisztaság mindenhol. A fürdő sem lóg ki a sorból, a tusfürdők széles választéka megtalálható, puha törülköző, szájvíz, stb. A szoba hangulata pedig bizalmat áraszt egyből.
  • Lány külseje:

    Szyszyke egy nagyon bájos, kedves, cserfes hölgy. Amint megpillantottam, egyből éreztem, hogy egy kellemes és meghitt másfél órának nézek elébe. Képeinek tökéletesen megfelelő hölgy nyitott nekem ajtót.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs, amiben részesített, nagyon kellemes, érezhetően tanulta és folyamatosan képzi magát ebben az irányban. A kezelést olajjal végezte, ami testem minden pontját érintette, és nagyon üditőleg hatott. Közben beszélgettünk, ismerkedtünk. Meg kellett állapítsam, hogy mindamellett, hogy egy nagyon csinos és bájos hölgy, ezen felül művelt és nagyon tájékozott. Így nem okozott gondot bármiről eszmét cserélni. A masszírozása pedig csak fokozta azt az érzésem, hogy nagyon kellemesen fog eltelni első randevúnk. Részletesen sajnos nem tudom leírni, hisz nem értek hozzá, mit és hogyan csinált, csak azt tudom megerősíteni, hogy kezei alatt egy kicsit megfiatalodtam.
  • Levezetés:

    Az egyeztetésünk során abban állapodtunk meg, hogy kétszeri kényeztetés lehetőségét választanám. Így a masszázs előtt és után is a mennyekbe repített. Ha nem baj, akkor csak a masszázs utánit próbálnám körbeírni. Miután megfordultam, már volt egy kis elképzelésem, mi következhet most, hisz nemrég már tapasztalhattam azt, hogy Szyszyke mit tud adni az erotika világában. De, mit is ér az elképzelés, ha egy olyan hölgy a partner, aki fokozni képes a fokozhatatlant. A lábaim közé térdelt, majd belocsolta ágyékomat olajjal, és finom, lágy érintések vették kezdetét a péniszemen. Húzott, csak húzott, én pedig őt nézve és simogatva vártam, vajon mi jöhet még. Egy olyan kéj, ami minden férfi álma. Hisz ajkai közé vett, és egy isteni francia vette kezdetét újra. Felhúzott, majd egy kicsit visszavett, majd ezt eljátszotta egy párszor, míg kegyelemért fohászkodtam, ami meghallgattatott, és a édes ajkai között ért a vég újra.
  • Elszámolás:

    Tudtam a lehetőségek tárházát, ezért úgy készültem, hogy a legmagasabb opciót választom, amit egy borítékban helyeztem el, egy kis ajándékkal összekapcsolva.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Felüdülve, vidáman távoztam. Köszönöm ezt az élményt Szyszyke.
Happy Massage