• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A történethez tartozik, hogy aznapra más terveim voltak, de úgy alakult, hogy B tervet kellett igénybe vennem.
    Kicsit szűkült a kör, meg a lehetőségeim is.
    Nem volt mit tenni, keresgélni kezdtem és találtam rá Dominikára, akit az elérhetősége kezdetén egyből hívtam, sikerült is vele egyeztetnem, s fél óra múlva már nála is lehettem.
    Részleteket megkaptam telefonban, ami a helyszínen sem változott.

    Még annyit, hogy a környékre tömegközlekedéssel érkeztem, s már azon felcsillant a szemem egy csinos hölgy láttán, s el is játszottam a gondolattal, hogy mennyire jó lenne, ha magamhoz húzhatnám. Nagyon hajazott egyébként ruhában Dominikára, s hajtott is a kíváncsiság, hogy a végére járjak a dolognak.
  • Megközelítés:

    Térkép bejelölése nagy vonalakban valós.
    Az új építésű lakóparkot könnyen meg lehet közelíteni mindenféle módon.
    Parkolással se lehet túl nagy gond.
    Bkv megállótól pár perc sétára kell számítani, de amikor ilyen formás popó billeg az ember szeme előtt, akkor szinte röpül az idő.
  • Helyszín:

    Nehéz kivetni valót találni, mivel modern lakóparkban van a rendelő.
    Valószínüleg többen rendelnek egy helyen, de ez csak az én feltételezésem.
    Szobában tatami a tetthely.
    Fürdőben is megvolt minden szükséges kellék.
    Ha valami építőjellegűt megoszthatnék az az lenne, hogy nedvszívóbb törölközőt kellene a közeljövőben majd beszerezni.
  • Lány külseje:

    Dominika formás alakú hölgy. Mivel ruhában is megszemlélhettem, így úgy is kívánatosnak jellemezném.
    Ahogy látom már másokat is abban a fogadóruhában várt, mint engem. Jól áll rajta az a piros és fekete combó.
    Bájos az arca, mosolygósak a szemei, kívánni való szinte minden porcikája.
    Közepesen telt cickói vannak, szép és természetes ívűek, nekem igazán tetszettek.
    Formás popsija jókora tenyérbe illőek, szépen tudja ringatni őket.
  • Action:

    Megérkezésem után, a kötelező körök letudását követően bekísért a tett helyszínére. Engedtem magam előtt menni, hogy gyönyörködhessek abba a formás hátsó fertályában, amit ruhásan is megszemlélhettem és vélhetőleg hamarosan a kezem ügyébe fog kerülni.
    Bent átbeszéltük a lehetséges forgatókönyvet, majd rendeztem amit ilyenkor illik, s irány a fürdő.

    Visszaérkezésemkor együtt léptünk be a tett helyszínére, majd ledobtam magamról a törölközőt, s igyekeztem volna Dominikát kicsomagolni a felső ruházatából, de megelőzött, s jobban is jártam így, mert talán még mindig ott csatolgatnám.
    Egymással szemben állva kezdtünk el ismerkedni. Én beletúrtam a dús hajába, ő meg elkezdett simogatni, próbáltam csókot lopni, de abból igazából csak szájra puszi lett, pedig nagyon húsos ajkai vannak, biztos élmény lehet amikor azokkal rátapad az emberre. Közben a kezeivel is rám fogott, s ajánlotta, hogy helyezkedjek el a tatamin, mert valamit szívesen bevetne. Hagytam, hogy megmutassa rajtam a tudását, s rám is helyezkedett, majd szinte egyből bekapta, amit kellett. Jó lett volna előtte kicsit komolyabb felvezetés, de az elmaradt, viszont a ténykedése végül így is tetszett. Elég intenzíven járatta magában, néha nyalogatta is, de azt többször is megtehette volna. Férfiasságom néha jó mélyre került a szájában, már-már éreztem a torka szorítását is. Úgy vettem észre, hogy gond nélkül eltűntette, amit kell. Hiányoltam viszont a szemkontaktot, biztos az is dobott volna még az élményen. Nem mondanám, hogy csúcsformában voltam, de Dominika a körülményeimhez képest elég jól feltüzelt. Kisvártatva azonban fel akart ruházni, de mondtam neki, hogy én még előtte szívesen megkóstolnám, ami szerencsére nem volt ellenére, s készségesen felajánlotta a következő pózt.

    69-be fordultunk, ami nem annyira a kedvencem, de azért megbirkóztam vele. Szépen rám pucsított, s megízlelhettem alsó ajkait. Finomnak tűntek azok is, de mire jobban belelendültem volna, addigra eléggé felajzott a kisasszony, s gondoltam beljebbről is meg kellene ismerkednem vele, így hamarosan kértem, hogy öltöztessen fel, s lovagoljon meg rendesen.

    Rám adta a védőst, majd mivel síkosítóra már nem volt szükség, így csak benyálazta az ujjait, majd megsimogatta magát, s már kísérletezett is a magába engedéssel. Nem volt egyszerű a behatolás, eléggé szűknek tűnt, s az is volt. Minden mozdulatát éreztem, szinte végig szorította a férfiasságom. Rendesen megjáratta magában, s nem volt finnyás, mondhatni adott az érzésnek. Közben csodálhattam és tapogathattam a számomra tökéletesnek vélt melleit, néha leheltem rá pár csókot, s adtam volna azt máshova is, de ott csak a pusziig jutottam el. Aztán erős vágtába kezdett, én meg adtam is alá a lovat, s nem volt mit tenni, kiengedtem magamból a felesleget.
    Letisztogatott, kis beszélgetésre is jutott még idő, majd időm lejártával búcsút vettem.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem, így is kérte. Rövidebb időre volt csak lehetőségem, igaz telóban ezt is beszéltük le, aztán a helyszínen szívesen hosszabbítottam volna, de már nem lehetett.
    A régi és az új között kell vele kalkulálni.
    A csók az nála inkább szájra puszi volt csak, igaz valószínűleg szimpátia függő is.
  • Összkép:

    Arányaiban véve elégedett lehetek a kapott élménnyel, mindenképpen jól éreztem magam. Beugró volt Dominika, de nálam jól teljesített.
    Viszont én jobban díjazom a fokozottabb hangulatot, ami itt annyira nem jött át. Közhelynek hangzik, de mint oly sokszor hallható, mindig kettőn áll a vásár.
Happy Massage