• Lyna Pompadour

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor felhívtam, köszönés helyett csak annyit szólt bársonyos hangon: "mondd, hogy most már jössz!" Örültem, hogy egyetlen találkozás után kapásból emlékezett rám, és ennek még akkor sem tudtam volna ellenállni, ha nem ezért hívtam volna :) Gyorsan meg is beszéltünk egy időpontot másnapra, a címet és egyebeket már tudtam.
  • Megközelítés:

    A Klinikák metróállomástól 2-3 percre van gyalog a tetthely, így aki tömegközlekedéssel érkezik, annak nagyon jó. A házszám nagy méretben ki van írva, nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Újabb építésű társasház, ennek megfelelően jó állapotú, igényes kívül-belül. A házon belül én nem találtam meg a lépcsőházat, így kevésbé lustáknak is a liftet ajánlom :) A lifttől már nem lehet eltéveszteni az ajtót. A lakás is szépen rendben van tartva. A baszoba nem túl nagy, de hát nem is táncmulatságra megyünk, a mi célunknak tökéletes. Az ágy helyén most egy nagyobb matrac van, de legalább olyan kényelmes, mint az ágy volt. Van szék és szobainas, ezekre lehet pakolni az átmenetileg feleslegessé vált ruhadarabokat. Külön figyelmességre vall, hogy a folyosón, a cipők helye mellett is van egy szék, hogy távozáskor kényelmesebben tudjuk a cipőt felvenni. A fürdőszoba szép tiszta, és minden van, ami kell, beleértve a szájvizet és a többféle tusfürdőt. Ha jól emlékszem, még egy lány rendel a lakásban, de ő vagy házon kívül volt, vagy teljesen észrevétlen maradt.
  • Lány külseje:

    A képek magukért beszélnek és nem hazudnak, így csak azért töltöm ki ezt a részt, mert a hölgyek szeretik, ha dicsérik őket :) Lyna egy igazi egzotikus szépség, mindene elbűvölő: imádtam a szemét, a mosolyát, a cicijét (ami szilikon, de nagyon szép és fogni is jó), a popsiját, a combjait, mindenét. Rájöttem, hogy legjobban a gyönyörű, hibátlan barna bőre tetszik. Egy köntösben fogadott, de ez elég hamar lekerült róla.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezéskor szájrapuszival üdvözölt, és már nem kellett egymásra hangolódnunk, ott folytattuk, ahol a múltkor abbahagytuk. Gyorsan rám parancsolt, hogy vetkőzzek le, én pedig nem akartam neki csalódást okozni (hát persze, csak ezért, he-he), így ledobáltam a gönceimet és siettem fürödni.
    A masszázsra ezúttal nem tartottam igényt. Ugyan Lyna nagyon jól masszíroz (ezt olvashatjátok a korábbi beszámolómban is), a fő erőssége az erotika, így aztán most ennek akartam szentelni minden percet. Egy ilyen lánnyal kell is rá az idő, sosem elég belőle!
  • Levezetés:

    Érkezéskor szájrapuszival üdvözölt, és már nem kellett egymásra hangolódnunk, ott folytattuk, ahol a múltkor abbahagytuk. Gyorsan rám parancsolt, hogy vetkőzzek le, én pedig nem akartam neki csalódást okozni (hát persze, csak ezért, he-he), így ledobáltam a gönceimet és siettem fürödni.
    Mikor visszatértem, Lyna ledobta a köpenyét, és kellemes meglepetésemre ezúttal nem is volt alatta semmi. Csókolózni kezdtünk, szenvedélyesen, nyelvesen, néha harapósan, annyira belemelegedtünk a dologba. Simogattuk, csókolgattuk egymást, majd Lyna elindult lefelé rajtam, és mire észbe kaptam, már a szájában voltam. Tudja, mi kell a férfinak, és ezt ki is használja. Néha csak a hegyét kapta be, néha tövig elnyelte, a nyelvével is ingerelt, a golyókat sem hagyta ki, még a kezével is rásegített, biztos ami biztos.
    Persze ő sem maradhatott ki a kényeztetésből, ezért felfeküdt hanyatt a matracra, kitalálva a gondolatomat. Tovább csókolóztunk, majd üdvözöltem a rég nem látott ikreket is. Ha még nem mondtam volna, nagyon jó őket kényeztetni, és ez Lynának is tetszik. Lejjebb vitt az utam, és végül természetesen a puncinál kötöttem ki. Nagyon finom, nekem is élvezet volt nyalni. Közben bedugtam egy ujjamat, aztán kettőt, Lyna pedig hangosan, sóhajokkal, nyögésekkel és szavakkal fejezte ki örömét. Amikor már nem bírta tovább, ő is besegített az ujjaival, és így élvezett el.
    Vendéglátóm kicsit megpihent, aztán folytatta az én kényeztetésemet. Lynáról tudni kell, hogy vannak spéci technikái, amiket eddig más lánynál nem tapasztaltam. Volt, hogy rám tolta a fenekét, a két gerezd közé szorította a farkamat és így mozgott rajtam. Különleges érzés, és a látvány sem utolsó közben. Utána visszavett a szájába, először a tükör előtt pucsítva, hogy egyszerre csodálhassam elölről és hátulról, utána pedig lefektetett és tovább folytatta hol a szájával, hol a mellével, közben néha a nyálát csorgatva rám. A végén úgy csináltuk, hogy én vertem (nem őt, hanem a farkamat), ő pedig közben a hegyét kényeztette a nyelvével és az ajkával. Így mentem el, méghozzá a szájába.
    Amíg Lyna kiment egy percre tisztálkodni, én megpihentem, rám is fért. A hátralevő időben beszélgettünk, ebben is remek partner. Sokat lehet nevetni vele, de művelt is, bármiről lehet vele csevegni. Időm végeztével gyors zuhany, öltözés, puszi és elköszönés, remélhetőleg nem hosszú időre.
  • Elszámolás:

    A rózsacsokrot utólag hagytam ott, előre nem is engedi. Az átlagnál valamivel nagyobb, de az élmény sem hétköznapi, ezért simán megéri.
  • Összkép:

    Legutóbb leírtam, de a mostani látogatásom még jobban megerősített ebben: Lyna olyan lány benyomását kelti, aki ha akarná sem tudná megjátszani magát. Szerencsére nem is kell, így a legjobb: őszintén átadja magát a közös élvezetnek, hogy neki és a vendégnek is jó legyen. Amikor elmentem, vissza kellett mennie az ajtó kulcsáért, és közben azzal "ijesztgetett", hogy nem fog kiengedni. Bár nem vettem be, de teljesen őszintén azt mondtam, hogy nem bánnám :)
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2020-05-26 20:30:09
Happy Massage