• Carmen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Carmennel telefonon egyeztettünk.Simán ment. Sajna már nem hirdet itt, VTR- -t nem használtuk.
  • Megközelítés:

    Parkolás gondolom , h nem egyszerű. Az Andrássy útról nyíló utcában van a helyszín. Földalattival tökéletes megközelíteni.
  • Helyszín:

    A lakás régi polgári, magas beltérrel. Több szoba is van, de nem lehet észrevenni, hogy fogadnak vendéget mások is . Teljes a diszkréció. Carmen szobájából nyílik saját fürdőszoba tusolóval és minden higiéniai szerrel ellátva. A szobában nagy francia ágy várja a hancúrozókat.
  • Lány külseje:

    Carmen alakja a fotóknak megfelelő. Pár éve ismerem, de a korából most is letagadhatna éveket. Koronából kiindulva a szépségkirálynői koronára is esélyes lehetne. Bájos arcát dús hajzuhatag övezi. Tutajos kék szeme vonzó,gyönyörű ajkai csókra vár. Cici, popsi nőiesen gömbölyödik. Karcsú dereka ölelni való.
  • Action:

    Utolsó mohikán lehettem szexpartnereként, már váltott a rózsaszín oldalra. Majd itt is meglátogatom, mert nagyon jó érzékkel csinálja a masszázst is. Fürdő után kedvesem kívánatos meztelen testével fogadott a nagy ágyon, hogy egy órára az enyém legyen. A korona miatt a csók kimarad sajna, de megértem, pedig nagyon finom édes csókja van! Helyette csókolom karcsú, pihés nyakát, majd lejjebb ruganyos, tenyérbe illő ciciket. majd leérek tinis puncijához. Hosszú, selymes combjait széttárja. előbb finoman csókolgatom kincsét. Majd egyre mohóbban nyalom. Nincs itt különleges technika , ahogy érzem forró punci nedveit, fejemet simogatja. Nincs megállás, csípőjét mozgatja, egyre jobban a számra tapad. Kezeim szorítva elélvez.Huu ez jó volt. Kis pihi után szájába veszi farkam . Rám tekintgetve látja, hogy nagyon élvezem bő nyálas franciáját . Majd bársonyos melleivel veszi kezelésbe, csúszkál merevedésemen.Érzem mindjárt végem, szólok nehogy össze legyünk spriccelve! Inkább gumit húzva forró, kéjes punijába mélyedtem el szemből. Már nagyon vártam az együttlétet. Élvezettel mozogtam benne, combomat fogva húzott magába. Jött a lila köd és gumiba,puniba szabadultak ki a srácok. Tisztálkodás után még egy jót beszélgetünk. Okos csajszi.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrát. Nagyon korrekt.
  • Összkép:

    Kielégülve, szép emlékkel búcsúztam Carmentől a lakás ajtajában.egy búcsú puszival. csók még mindig nincs. Várom a következő talit, de ez már masszázs lesz, remélem hamar visszatér, mint szexpartner. Korrekt úrhölgy Carmen, jó , hogy megismertem.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2020-05-26 09:20:37
Happy Massage