• lilike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    telefonon, azonnal felvette, a telefonban kedves volt, ezért is gondoltam, hogy őt választom a következő alkalomra. Mindent érthetően elmondott, a hangja nagyon aranyos kislányos volt és mindent leegyeztettünk aznap reggel, délután már tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    a 13. kerületben egy újabb építésű lakóparkban dolgozik Lilike, mivel autóval mentem így rögtön a társasház mellett tudtam parkolni, nem igazán volt gond, az utca is nagyon hosszú, GPS a ház elé navigált.
  • Helyszín:

    ahogy elmondtam a lakás egy új építésű társasház, nagyon jól berendezve, kb 50m2-es és Lili egyedül rendel, így a légkör is nagyon meghitt volt, könnyű volt ellazulni. A fürdőszoba normál méretű, mosott törölközőkkel, tusfürdőkkel felszerelve, minden igényt kielégít. A tetthelyen (nappali) egy nagy kanapé, ahol könnyen el lehet férni, tele párnákkal, nagyon kényelmes volt.
  • Lány külseje:

    Lili a képeknek megfelelő alkatu, szép kerek cicikkel, szép bőrrel és nagyon kedves hozzáállásal fogadott, egyáltalán nem éreztem meglepettnek vagy feszültnek magam, ami csak ritkán szokott velem megtörténni. Lilike hajában melírozott szőke tincsek vannak. Egy fekete átlátszó bodyban fogadott, és "ott" nem volt borotválva, amiért aranyosan elnézést kért, de nekem nagyon tetszett így is, pont így tetszett, izgalmasabb mint a teljesen csupasz :). Talán egy szexibb ruhának jobban örültem volna, de nem beszéltünk meg semmit, így ez nem számít hibának.
  • Action:

    Fürdés után a szobában Lili már az ágyon várt, szóltam neki, hogy a TV-t kapcsoljuk le, mert úgy jobban rá tudok hangolódni. A cicijét simogatta, és hívott hogy kezdjük el az akciót, "kapd be a cicimet" felszólítással egyértelműen jelezte, hogy mit szeretne :D.
    Szereti ha a cicjét izgatják és a bimbóját nyalogatják, láthatóan felizgult tőle, így aránylag hamar elkezdődött az akció először egy csókkal és natúr franciával ami nagyon kellemesen esett. Több csók és franciázás után gumit húzott és elkezdtünk misszionárius pózban szexelni, amit láthatóan és hallhatóan élvezett is, a többi póz igazából lényegtelen, az aktus maga fantasztikus volt, az eddigi kalandjaim közül a legjobb. Teljesen barátnő feelingje volt az együttlétnek, ami ilyen esetekben nálam nem túl gyakori. Lilin semmilyen stresszt, vagy kedvetlenséget nem tapasztaltam, de a nappaliban hamar meleg lett az akció hatására, ez annyira nem volt kellemes, de aztán Lili intézkedett, így már mindjárt rendbe jöttek a dolgok.
    A végén a szájában ért véget az együttlét, amit átlagon felülinek vagy inkább pazarnak neveznék, ahhoz képest, hogy először találkoztunk. Ezek után tisztálkodás és egy kis beszélgetés történt, amiből kiderült, hogy nemsokára költözni fog Pestről, amit sajnálok :(!
  • Elszámolás:

    Fürdés után történt, majdnem ki is ment a fejemből, de az előre egyeztetettet adtam, nem volt semmi probléma.
  • Összkép:

    Lilit, amíg még Pesten rendel, bárkinek tudom ajánlani, az én első alkalmam nagyon kellemesen alakult, egyáltalán nem volt feszültség, sőt, mintha már sokadszor találkoztunk volna. Nagyon közvetlen és kedves volt Lili, mintha a barátnőmnél lettem volna. A környezet, a lakás és az aktus is szuper volt, megérte az összeget. Ha úgy alakul biztosan visszamegyek még, hogy mikor az még kérdés :D.
Happy Massage