• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez alkalommal először üzenetben kerestem meg, melyre reagálva felhívtam telefonon hogy pontosabb időpontot tudjunk megbeszélni, szerencsére nagyon rugalmas volt és másnap reggel tudtunk is találkozni.
  • Megközelítés:

    Szokásomhoz híven saját gépjárművem hátán érkeztem meg a szentélyhez, ahol rengeteg szabad parkolóhely várt.
  • Helyszín:

    A helyszín - mint korábban - az alkalomhoz megfelelő kis szerelmi kuckó ahol minden megtalálható a kellemes együttléthez illetve a higiéniához. Tiszta fürdő, sok tusfürdő, dezodor, szájvíz stb...
  • Lány külseje:

    Tia külseje semmit sem változott a legutóbbi találkozásunk óta - ugyanolyan gyönyörű, szexi, mosolygós és nagyon nagyon kedves. Ő a tökéletes SZERETŐ.
    Szolibarna bőr, vörös haj, gyönyörű szemek amikkel sokkal szebb mint a képeken.
  • Action:

    Megérkezésem után bekísért a szobába ahol megkínált üdítővel pár szót beszélgettünk mielőtt elmentem zuhanyozni. Tisztálkodás után visszaérkeztem a szobába, ahol Ő már meztelenül várt a maga csodálatos valójában. Nem kellett egy szót sem szólni egyből tudtam, hogy mi a dolgom. Először az ágy mellett fedeztem fel csodás testét. Hanyatt döntöttem az ágyon ahol folytattam a tökéletes testét magamévá tenni. A forró édes puncikájához érve elidőztem és megmutattam neki, milyen az én francia tudásom. Imádtam minden percét amíg csak nyalakodtam nála, melyet Ő is nagyon élvezett. Ezt követően Ő is megmutatta hogy tudja viszonozni a kedvességet amit kapott. Nagyon jó volt ahogy kényeztetett. Mielőtt komolyabbra fordult volna a dolog kértem hogy húzzunk óvszert és az ölembe pattant. Lágyan, lassan mozgatta a csípőjét. Nem is bírtam volna sokáig ezért pár perc múlva kértem hogy cseréljünk és hátulról szeretném behatóan tanulmányozni amihez nem volt ellenvetése. Kiélvezve ezt a látványt a szép kerek fenekét és az érzést ahogy éreztem magam benne...leírhatatlan, ezért az élményért mentem vissza és megyek vissza hozzá legközelebb is!
  • Elszámolás:

    A felejthetetlen élmények megszerzése után szolidan elhelyeztem a szekrényen.
  • Összkép:

    Tiánál már nem először jártam, de az biztos hogy nem is utoljára. Minden egyes percét élveztem. Gyönyörű nő, aki nagyon kedves, figyelmes. Maradandó élményt kapok tőle minden alkalommal amikor megfordulok nála - függőséget okoz!
Happy Massage