• Lara

  • Beküldte:
  • Lara reagálása

    Nagyon köszönöm kedves szavaidat :) Szép napot ! Puszi , Lara

  • Egyeztetés:

    Flottul ment ,sajnos előző este ,nem vette fel bár irta hogy elérhető mig rájöttem hogy telefont cseréltem és ha nem allitom be, privát számot ir ki hiváskor.
    Jó kis lecke volt ,szerencsére rájöttem,picit későn.
    szóval 1 óra múlva fogadni is tudott.
  • Megközelítés:

    A 2 kerület ,békeidőben autőval nem könnyü parkolni de most nem messze a tetthelztől találtam üres helyet.
    BKV is jár metró is van gyalogos távon belül.
  • Helyszín:

    Viszonylag újépitésü társasház ,luxuskivitelezésü,a bejárattől kezdve minden,lift,a lakás nemkülömben.
    Amerikai konyhás nappali ahol francia ágy leledzik,hely van lepakolni,tiszta fürdőszoba ,millió tusfürdővel szájvizzel pihe puha türcsivel.
  • Lány külseje:

    Bármit is mondanának, korát meghazudtolva, 10 évet simán letagadhatna,bár tény, hogy idősebb a kiirtnál ,de nagyon kedves hölgy. Pozitiv kisugárzása van a haja rövid per pillanat ,nekem tetszik mindenképpen, a teste a képeknek megfelel,szilikon cici de nagyon természetes a fogása ,a puncija simára borotválva .
  • Action:

    Picit hamarabb érkeztem mert nem volt forgalom pont kiment valaki igyhát beosontam de aztán a folyosón dekkoltam amig elkészült,s akkor kinyitva az ajtót beinvitált.Frisen fürödve egy türcsibe takarva. Egy kettő ledobtam a ruháimat és elvonultam a fürdési procedúrát megejteni,felfrissülve ,mindketten már várt Lara a franciaágyon ahol elkezdtem kényeztetni,a cicikkel kesdve majd lassan a mézédes puncihoz is lejutottam ,biztatott hogy jől csinálod baby ,csak igy rajta mig egy hatalmasat élvezett.
    Ekkor egy kis pihi után átvette a szerepét, egy nagyon finom kezezés mentes franciát produkált amit órákig el birtam volna viselni de hát robbanás közeli állapotban lévén kértem a VV amit gyorsan applikált is majd rákérdeztem a popsi lehetőségre amire azt mondta bár picit nagyobb mint gondolta volna de próbáljuk meg úgyis lett sikositás majd szabályosan tolta rá magát a farkamra ami simán belement mert ugye a vastagság a döntő nem is a hoszz.Elkezdtünk egy viharos popsi szexet,nagyon kéjesen nyögdécselt biztatott b..l meg erősebben még még még amig el is ért a vég .Hagyott lenyugodni tisztogatás majd egy jó kis dumcsiba fogtunk.
    Az idő sajna repülni kezdett ezért javasolta a második kört ami döcögősen indult mert kifacsart alaposan,de aztán felálltam majd ő letérdelt elém és igy már sikeresebb lett az izgatás ,mocskos szavakkal biztatott aminek meg is lett hatása majd kézi vezérléssel meg lett a második orgazmus ami szájacskájában illetve az arcán landoló spermával ért véget-
  • Elszámolás:

    Garantáltan megéri pláne ha a popsi szexet is beszámoljuk, luxus körülmények között,lebonyolitva.Teljesen korrekt a végén rendeztem a popsi szex miatt,mert ezt nem beszéltük meg az elején.
  • Összkép:

    Melegen ajánlott kategória ,rugalmas vendégcentrikus,kedves ,biztos még felkeresem ,korrekt minden amit csinál,szerintem nem munkaként fogja fel és ez látszik is minden cselekedetén.
Happy Massage