• Pema kisasszony

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor mutatta az oldal, hogy elérhető, akkor... valóban elérhető is volt. Elsőre felvette, telefonon megbeszéltük a részleteket, egy órával későbbre beszéltük meg a találkozót.
  • Megközelítés:

    Telefonban pontos eligazítást kaptam, de a GPS is könnyen odatalált. Parkolni egyszerűen és ingyen lehet a ház előtt. BKV-t nem figyeltem.
  • Helyszín:

    A helyszín egy emeletes, kertes ház. A vendégvárós szoba diszkréten van kialakítva, teljesen korrekt ággyal, a berendezés kissé régies beütésű. A fürdő megfelelő, csend és nyugalom volt.
  • Lány külseje:

    Amikor megnézem a képeit, kialakul bennem egy benyomás arról, hogy milyen lehet a hölgy élőben. Általában nem olyan. Néha nagyon nem, néha kicsit nem. Pema kisasszony esetén viszont 99%-ban ilyennek képzeltem, egyedül a hangja nem passzolt (kicsit mélyebbre számítottam). De az arca, a mimikája, a teste, mintha csak a fotókról léptek volna le. Szóval, akinek a hirdetés alapján tetszik a hölgy, az nem fog csalódni élőben sem.

    Egy egyrészes ruhában fogadott, ami alatt lényegében nem volt semmi. Mivel a kisasszony a hirdetésében magázódott, ez nekem megtetszett, így a találkozó idejére kértem, hogy tartsuk is meg ezt a közlési formát. Ezen jót kuncogott, de nem volt vele problémája, úgyhogy magázódtunk végig.
  • Action:

    A program masszázzsal indult, (klasszikus svédmasszázst kaptam, érezhetően tanulta, és nem gyorstalpalón) hasra feküdtem, Pema pedig rám ült. A kezei a megfelelő erősséggel dolgoztak az izmaimon, és közben ügyelt arra, hogy a punci és/vagy a melle valahogy mindig hozzám érjen. Masszázs közben jót beszélgettünk, majd utasítást kaptam a fordulásra. Az ő kényeztetésével kezdtünk, a mellei pont tenyérbe illőek, és a bimbók is jól reagálnak az ingerlésre. Óvatosan haladtam lefelé, és nem kezdtem azonnal nyalakodni, hanem a belső combjait cirógattam kissé, állítása szerint ez tetszett neki eléggé. (Egyébként a hölgy nagyon vokális, azonnal közli, ha jó úton jársz.) Aztán a nyelvemmel a csiklója felé vettem az irányt, amit szintén pozitívan fogadott, néha picit igazgatta a fejemet, amikor kissé "célt tévesztettem". A visszajelzései nagyon izgatóak voltak, néha a hajamba túrt, és a diszkrét sóhajtozás is arra sarkallt, hogy mihamarabb benne legyek, úgyhogy védőfelszerelést húztunk, és misszionárius pózban kezdtünk szeretkezni.

    Itt derült ki igazán, hogy Pema egy igazán magabiztos nő, nem szégyenlősködött, kereste a szemkontaktust, a kezeivel pedig folyamatosan simogatta a hátam, vagy markolta meg a fenekemet és úgy húzott magába, de még lábait is átkulcsolta a derekam fölött. Erős késztetést éreztem, hogy ne is váltsunk pózt, hanem így fejezzük be, de győzött a jobbik eszem, és kipróbáltuk hátulról is, majd lovaglásba váltottunk. Fantasztikus látvány volt, ahogy a mellei a szemem és szám előtt ringatóztak, Pema pedig az ujjaival dolgozott a csiklóján, egyre hevesebben vettük mindketten a levegőt, és nem sokára elmentem, pár másodperccel később ő is.

    Ami szintén nagyon pozitív volt, hogy a tisztálkodásba nála nem csak az tartozott bele, hogy a védőfelszerelést semlegesíti, hanem hogy a rajtam maradt olajat is óvatosan letörölgette, utójátéknak ez tökéletes volt. Elköszöntünk, majd kikísért a kapuig.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálak mennyiségét még a telefonban megbeszéltük, ezt a részt a találkozó elején le is rendeztük, több szó nem esett róla.
  • Összkép:

    Pema kisasszony igen egyedi. Mind a stílusa, mind a vendéghez való hozzáállása eltér attól, amit a többi hölgynél tapasztaltam. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy ez miben nyilvánul meg, mert vannak más szolgáltatók is, akik jóval kedvesebbek az átlagnál, vagy nagyon vendégközpontúak, de Pemánál ezek összhatása valami különlegeset alkot.
Happy Massage