• Nadett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először telefonon egyeztettük hogy az általam javasolt időpont jó-e Nadett számára is, majd a Vtr-en küldtem megerősítést. Első hívásomkor pár mondat erejéig megismertem Natasát is, akinek nagyon kellemes hangja továbbra is vonzóvá teszi a helyet ahol várnak minket, ráadásul a páros felállás nagyon csábító.
  • Megközelítés:

    A Marina part a Duna Plázához közeli részén van a szalon. A BKV-val is jól megközelíthető, de én autóval érkezve a GPS pontos navigációjával hamar oda találtam. Parkoló helyet is könnyen találtam 3-4 perc sétányira, tehát nagyon közel. A parkolás most nem fizetős.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, a lakás szép rendezett, a fürdő jól felszerelt ,minden van ami a higiéniához kell. A szobában francia ágy, szoba inas, halk zene és a vendéglátóm, úgyhogy minden tökéletes.
  • Lány külseje:

    Nadett egy csodás lány, szőke, rövid, oldalt tüsi hajjal. Nagy fekete szemüveggel hangsúlyos szempillákkal, csókra csábító ajkakkal. Aranyos cicijei igen érzékenyek, ha érzékien közelítesz hozzájuk. Bőre finom, feszes de puha bársonyos tapintású, popsija csodásan gömbölyödik, ezért minden vágyad, hogy simogasd, cirógasd. Alakja sportos, szerintem tökéletes, vágyaim kapuja pedig simára borotvált és nagyon jó ízű és illatú. Testét ízléses tetoválások ékesítik, ami jól áll az egyéniségéhez.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor cipő le és bevezetett budoárjába, ahol egy nagy és diszkrét, az akciózáshoz megfelelő keménységű francia ágy, szobainas, szék és zene eszközök, ill. kellemes fények fogadtak. Mindenek előtt bemutatkoztam és átadtam kedvenc virágait és a hozott gyümölcsöket, amit szabadkozva ugyan, de kérésemre elfogadott. Ruháimat elhelyeztem a szobainason ill. a széken, közben a karanténos életről beszéltünk, majd kaptam egy finom, puha törülközőt és indultam fürödni. A fürdőben kád és megfelelő mennyiségű tusfürdő fogadott, ill a kád szélén a fröccsenő vizet felfogó üveg biztosította hogy ne árasszam el a fürdőt pancsolás közben. A szobába visszaérve megérkezett Nadett is és látva pőreségemet gyorsan hozzám öltözött, így máris csodálhattam sportos szexi alakját és rohantam hozzá hogy érezhessem is a gyönyörű testét. Simogatással és csókokkal fogadta közeledésemet amit én is viszonoztam és elkezdődött az érzéki simogatások, csókok kavalkádja, melyből csak hosszú percek múlva bontakoztunk ki. Ekkor kedvesem megkérdezte hogy mi a tervem, masszázs majd kényeztetés, vagy fordítva, de az én masszázs mellőzésére vonatkozó javaslatomat szívesen tolerálva megindultunk a francia ágy felé, ott elheveredve, cirógatással indult az érzékek élesztgetése.
  • Levezetés:

    Csókokkal kezdődött amik finomak, érzékiek voltak és megtapasztalhattam fürge nyelvének játékosságát, érzékiségét, melyeket viszonozva csodás kezdése volt az ezt követő puszilgatásnak melyekkel beborította és végignyalta testem, míg leért a már éledező szerszámomig és elkezdte annak kényeztetését. Lágyan bő nyállal nyalta a golyókat, körbe szívogatva, vissza-vissza térve mindkét golyó érzékenyen el lett varázsolva, majd fel-le járatta nyelvét a szerszámon, csókolta, szívta, ízlelgette míg a tetejére ért. Megtalálva makkom nyelves csókkal illette, majd körbe nyalogatva egyszer csak bekapta és nyelvét pörgetve rajta fokozta élvezetem. Hogy fokozza élvezetem elindult a rúdon lefelé, majd felfelé és fokozva a tempót, tekergetve farkam hamarosan teljesen eltüntetett szájában, mennyei élvezetekhez juttatva e sorok íróját. Álltam a sarat, de hogy ne legyen végem túl hamar, kértem hogy cseréljünk, ami kedvére való volt és így végig csókolva a csodás nyakat, ciciket, hasat, köldököt (óvatosan mert csikis), megtaláltam a csodás puncit és érzéki csókokkal körbe csókolgatva, szopogatva, lágyan belenyalva jutottam érzéki, nedves barlangjához amiben kéjesen elmerülve múlattuk az időt. Lassan megéreztem mi az ami leginkább tetszik ténykedésemből és kedvünkre nyalakodtam, amikor szólt a kedves hogy most Ő jön, cseréltünk és Nadett felül kerekedvén lelkesen dolgozott a családi ékszeren, míg én simogattam ahol elértem, hátát, combjait, fenekét, melleit, majd becserkésztem punciját és kéjünket fokozva hevesen cirógattam a drága nedves ékszert. A drága közben egyre intenzívebben hajszolt a csúcs felé, ami szorgos ténykedésének köszönhetően hatalmas vulkánként terített be mindkettőnket. Visszatérve e világba letörölgettük egymást és ölelkezve, összesimulva beszélgettünk, élvezkedtünk. Kérdésemre hogy mit szólna még egy kényeztetéshez, megkaptam a jóváhagyást és ismét lelkes nyalakodásba kezdtem. A kedvező fogadtatást ritmikusan emelkedő csípője jelezte, majd nemsokára egyértelműen Ő adta a tempót és a combjainak satujába szoruló fejem jelezte hogy kedvesem öröme is bekövetkezett, míg az öröme hevességétől feszülő combjai ellazultak, simogattam ahol értem és utána kiflibe összebújva pihegtünk, beszélgettünk időm lejártáig, majd öltözés és egy pár forró csók után utamra engedett.
  • Elszámolás:

    A megbeszélt rózsaszálakat érkezésemkor az asztalra tettem, hogy a későbbiekben a hangulatot ne zavarja meg.
  • Összkép:

    Nadettben egy nagyon kedves, szép nőt ismertem meg, aki lesi kívánságaimat és hatalmas energiákkal azonnal teljesíti is azokat. Szépsége, temperamentuma lenyűgözött, barátnős hozzáállása isteni élményben részesített és a nap hátralévő részében a hatása alatt voltam. Köszönöm a lehetőséget és a csodás élményt.
Happy Massage