• Pami

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Igen drágám én kezdtem??? Naaa jóóó tudod ezért mi fog rád várni :D xdd :)))
    Köszönöm szépen írásod;) természetesen várlak máskor is, szuperül éreztem magam veled!
    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Pénteken VTR en keresztül írtam rá, nemsokára jött is a válasz a "zöld" jelzéssel hogy az általam javasolt időpontban szabad, mehetek nyugodtan. Az adott nap reggelén még megerősítettem hogy számíthat rám.
  • Megközelítés:

    VTR egyeztetés után megkaptam a pontos címet. Autóval GPS pontosan az adott helyre navigálni, most a parkolás is ingyenes. Szerintem BKV val sem nehéz eljutni hozzá.
  • Helyszín:

    A megbeszélt időpont előtt néhány perccel telefonon hívtam, megkaptam a bejutashoz szükséges instrukciókat az uj építésű házba, a pontos emelet, lift, lakás beosztást. A lakás tiszta, rendezett, a fürdőszobában minden megvan ami kell, és tisztább mint egy gyógyszergyár "tiszta" helyisége. A szoba ahova Nancyy invitált, megfelelő méretű, tatamival, sajnos a méret miatt nem nagyon fér el más, de a célnak tökéletesen megfelelő.
  • Lány külseje:

    Nancyy az ajtóban várt. Miután becsukta, akkor láttam meg teljes valójában a tüneményt. A képek nem hazudnak, talán csak abban, hogy élőben még gyonyorubb. Fekete kis köntösben és fekete bodyban fogaodott, őrjítően nézett ki benne, legszívesebben már ott rá vetettem volna magam, de erős önuralommal megálltam. Egy dolgot rontottam el, puszit akartam adni, de a helyzetre való tekintettel erről most le kellett mondani, de nekem már eszemet elvette, és csak azután kaptam vissza, amikor eljöttem tőle.
  • Action:

    Miután beinvitalt a szobájába, levetkőztem, ő hozott nekem vizet, és csokit. Megmutatta a fürdőt, ahol ahogy csak tudtam siettem, nem szerettem volna az időt húzni. A szobába visszaérve masszázzsal kezdtünk, beszélgettünk mindenről, okos, értelmes, vicces nő. Kellemes masszázs után elkezdett "felkeszíteni". Kényelmesen elhelyezkedtem a tatamin. A lábam közé terdelt, beolajozta a gyönyörű melleit, és csúszkálva simogatta a verem egykorút. Isteni érzés volt. Mivel az elejétől kezdve rá hagytam az események irányítását, tökéletes döntés volt, mert mindig érezte hogy mikor kell váltani. A csúszka után szájjal kezdett el kényeztetni, bonyállal, cuppogósan, a golyókat sem kihagyva. Isteni finom volt, majdnem be is végeztem, szóval kicsit vissza kellett fogni Nancyyt. Váltottunk 69 be, így én is nyalakodhattan egy kicsit, istenien finom puncija van, közben simogattam nagy kerek fenekét, melleit, és amit értem. Miután konstatálta hogy harca készen allok, gumit kaptam, és el is kezdtük a kedvenc pozíciójában, doggyban. A falon lévő tükör, és ahogy szélesen elém feküdt, feltolta a fenekét, ki nem hagytam volna hogy ne merüljek el szűk puncijában. Eszméletlen jó volt hátulról, nem is bírtam sokaig, főleg úgy hogy még kezével is simogatta a golyókat. Hatalmasat lőttem a gumiba. Gyorsan elszaladt tisztálkodni, majd engem is megtörölgetett. Kaptam ezután egy szuper masszázst, és rengeteg kedvességet, felhőtlen perceket.
    Felöltöztem, viccelődtem még vele indulás előtt, elköszöntem, és bezárult az ajtó, de nem örökre, az tuti.
  • Elszámolás:

    A bővebb információ között minden le van írva, miután felöltöztem szépen letettem a kis szekrényre.
  • Összkép:

    Kár lett volna kihagyni. Mondom ezt úgy hogy még mindig a hatása alatt vagyok, pedig eltelt már néhány óra. Most hogy már megismertem, biztos vissza fogok menni hozzá, főleg ha fogad újra, mert egy kicsit sok voltam már a végére, nem igazán tudott koncentrálni, lyukat beszéltem a hasába, és incselkedtem, de ő kezdte ;)
Happy Massage