• Tia

 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Stivie-m !:)

  Nagyon szépen köszönöm a beszámolót ! :) Nagyon jól éreztem magam és örülök hogy megismertelek téged :) Szívesen latlak és varlak legközelebb is :)

  Csokollak

 • Egyeztetés:

  Már régóta szemeztem Tia hirdetésével. VTR-en keresztül kértem időpontot, 2 nappal előtte, azonnal visszaigazolta hogy rendben.
 • Megközelítés:

  A megközelítés, odatalálás az okostelefon korszakában nem okozhat problémát. XIV. kerület hivatalosan Alsórákos. A ház előtt szerintem mindig van szabad hely, ha mégsem akkor 30 méterrel arrébb.
 • Helyszín:

  A ház négyemeletes panel, első emeleti felújított kis lakása. Modern, ízléses berendezéssel teljesen rendben van. Fürdő igényes, zuhanyzóval megoldva. Rend tisztaság mindenütt.
 • Lány külseje:

  Tia egy jócsaj. Tartottam a művészi beállított képek, az arckitakarás és a valóság közötti különbségtől, de belépve a lakásba minden kétségem elmúlt. Rendkívül csinos, arca helyes, szeme igéző és van egy állandó hamiskás mosoly amitől azonnal véged van.
 • Action:

  Megérkezés, üdvözlés után a szobába invitált, ahol lerakhattam cuccaimat arra a sarokban lévő valamire. Elsőrandis zavart mosoly, szemkontaktus, flört, kissé bénázós pillanatok közben vetkőzés, majd irány a fürdő. Készséggel mutatott mindent, majd szinte már védjegyének számító hamiskás mosollyal mondta, ha végzek a fürdőben, várni fog. Úgy is volt. Kezdetben csak csodáltuk egymást, majd szép lassan az ágyra heveredtünk. Pillantások, érintések kíséretében lágy franciába kezdett. Finoman, lassan, szinte művészien táncolt nyelvével a "bohócon". Kellő előjáték után kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan, finoman ereszkedett, nem engedtem hogy hirtelen huppanjon. Óvatos finom mozdulatokkal indítottam, közben csodás mellei virgonc táncot jártak. A "hamiskás mosoly" vissza, visszatért, így kellő inspirációt kapva magasabb sebességi fokozatba kapcsoltunk. Kis idő után szemből éltem át miden földi jót. Apró csókok el-el csattantak, pillantásai plusz energiával töltöttek fel. Kipróbáltuk milyen ha hátulról csodálom gyönyörű popóját. Megállapítást nyert, hogy már nem éltem hiába. Ismét lovagló pózba fordultunk és egy heves derby-t lenyomva, ló és lovasa célba ért. Megszabadulva az idegen anyagoktól, az ágyon úgy fekve, hogy láthassuk egymást, még sokáig beszélgettünk, "mindenről is". Érezvén az óra elteltét, újabb tusolás, öltözködés, fájdalmas búcsúzás.
 • Elszámolás:

  Távozásom előtt elhelyeztem a komódon, amit egy homokórával súlyoztam le. Nem kértem extrát, mégis extra élményben volt részem.
 • Összkép:

  Tia ragaszkodik hozzá, hogy új VTR bejelentkezést előzzön meg egy telefonbeszélgetés. Nálunk ez elmaradt és ki is beszéltük rendesen, jókat derülve. Ennek köszönhetően sikerült olyan spontán randi jellegűvé ez a találkozás. Én, csak kellemesen, de szerintem Tia sem csalódott bennem. Volt abban a pillantásban és abban a mosolyban olyan, ami biztos visszatérésre ösztönöz.
Happy Massage