• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Drága Gyakorlatlan!

    Nagyon köszönöm a beszámolódat!
    Megtiszteltetés, hogy ennyi gyönyörű lány közé beválasztottál és eljöttél hozzám!
    És jelentem, nem vagy gyakorlatlan! A neved nem fedi a valóságot!:)) No,de viccet félretéve, örülök, hogy találkoztunk és remélem nem utoljára!
    Csók Zsantill

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam mert éppen zölden villogott az oldalon hogy "onlány". Hát mit ad Isten fel is vette. Kibeszéltük amit ki kell, a "bővebben telefonon" dolgokat, mit szabad/szeret mit nem. Egy órával későbbre meg is beszéltük a találkozót. Minden kérdésemre választ kaptam és úgy éreztem, hogy jól megleszünk majd. Nagyon szimpatikus volt számomra a telefonban.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, parkolás éppen ingyenes az automata szerint szóval ingyen. A ház előtt találtam parkolóhelyet. BKV-val a 32-es busszal érkeznék mert Örs vezér tere felől jönnék, a többi irányból passz, fejből. Szerintem a Béke tér kellemes séta távban van (legalábbis nekem). Szóval aki oda eltalál annak "simaliba"
  • Helyszín:

    Új építésű ingatlan egyik szép lakása, több szobával. Sokadik emelet, már liftes kategóriába esik szerintem, ezzel is utaztam. Lifttől hamar ott voltam és már résnyire nyitott ajtó várt igencsak gyors és diszkrét bejutás a lakásba. Belül két szobát láttam masszázságy(pad?) és a földön tatamis mindkettő, ha jól kukkoltam be a nyitott másik éppen üresen állóba. Tatami mellett tükör a falon körben led világítással adják meg a hangulatfényt. A tatami kifejezetten kényelmes volt. Ruháknak szobainas van, amire lehet pakolni. Függönnyel leválasztott rész ami mögött barátnője rejtőzött. A fürdő kádas - zuhanyfüggönyös megoldással működik, és ugyanaz a rövid zuhanycső (valószínű hogy csak "Ogreségemnek" rövid, minden embernek jó lesz:)) van mint minden új lakásban:) Tiszta jóféle törülköző van az első és második zuhanyhoz a szobába készítve. Volt kényelmes óvszer! Kilépéskor cipőkanál és egy vázának nézhető puff, amire a ha megfáradtál az óra után, remeg a lábad és már nem tudod állva felvenni a cipődet akkor ülve is abszolválhatod. Jó kis hely, nekem tetszett
  • Lány külseje:

    Zsantill nagyon szép Nő! A képein látható lyukacsos testharisnyában(?), magas sarkúban és tangában nyitott ajtót. Hosszú szőke haja végig lófarokba volt kötve. Arca nekem kifejezetten tetszett. Nagy barna szemei vannak, amiket nem tudtam, nem nézni. Szép szilikon cicijei vannak, teljesen jó fogással és szép mellbimbókkal. Bőre mindenhol finom sima volt. Kivétel ez alól a fazonosra meghagyott puncija, ami kifejezetten szexy ritkaság manapság. Kezein lábain szép manikűr pedikűr volt. Egyben van, megfordulnál utána az utcán szerintem. Ha jól láttam, akkor azon kevés hölgy egyik akin nincs tetoválás
  • Action:

    A liftből kilépve hamar a már résnyire nyitott ajtónál voltam amit óvatosan kopogtatva kitárta Zsantill, az ajtó mögött bújva. Megörültem, mikor megláttam milyen szép Nő Is várt rám. Puszival üdvözöl mutatta, hogy cipőt le és a szobába vettük az irányt. Beérve rendeztem a rendezni valóakt, vetkőzés közben kicsit eltűnt mikor visszatért kaptam törülközőt és mehettem is a fürdőbe egy folyosócsekk és a barátnő szomszédszobába bezárása után.

    Visszafelé éppen a függöny mögött társalogtak, a szoba előtt megvártam és hamar jött is és bezárkóztunk a szobánkba. Gyorsan megszabadul a szexy hálós testét borító egybe ruhától és a magas sarkútól. Állva ölelkeztünk kicsit, majd a tatamin elnyúlva folytattuk egymás cirógatását. Én-Őt, Ő-Engem közben beszélgettünk, ismerkedtünk, egymásra hangolódtunk. Néha-néha közben a melleit a számba vettem egy csókra, majd folytattuk a "simit". Kenyérre kent, ezt tuti levette:) Elvoltunk így egy ideig. Majd elkezdtem mozgolódni, aminek az lett a vége, hogy hanyatt feküdt. Kicsit csókolgattam a nyakát mellit, egy-egy szájra puszi megesett közben, mígnem lehúztuk a bugyiját is. Elém tárult a nagyon szép puncija kis pamaccsal a tetején. Beköltöztem a lába közé, élvezettel nyalogattam finom punciját. Közben párszor összekulcsoltuk a kezünket, melleit felnyúlva a simogattam vagy a hajam túrta fülem arcom simította. Jó ideig így voltunk, mígnem jelezte, hogy folytassuk másképpen, leginkább Ő nekem okozna most örömet.
    Hanyatt vágtam magamat a tatamin. Tökéletesen csinálja számomra. Semmi pornós vadulás durvulás, szeretett a szájával. Be-be csúszott a mellei közé is párszor, aminek a végén az ajkai közé érkezett. Egyszer csak próbált mélyre engedni, ezt meg is éreztem, mondtam is hogy ez nagyon jó érzés volt és ha lehet akkor ilyet még csináljon:). Csak mosolygott meg szabadkozott, hogy nem megy mélyebbre de ez is tök jó volt. Párszor meg is próbálkozott még vele, míg a szájával kényeztetett. Többször végigcsókolta szépen lassan, a tövétől a makkomig. Szerintem legalább addig, ha nem tovább élveztem ahogy szájával csinálja mint ameddig én nyalogattam a punciját.

    Felültem és egy puszi után szemébe nézve kértem, hogy szeretkezzünk. Felpattant óvszerért amit megkaptam kinyitásra. Kezébe adván, megtartva neki felgumizott és kérdezte, hogy szeretném? Missziben kiegyeztünk, neki is ez a kedvence állítása szerint. Hanyatt dőlt és a lábai közé helyezkedtem. Lassan behatoltam a szűk meleg puncijába. Szép lassan mozogtunk. Az elején volt mikor mélyebbre akartam tolni vagy gyorsítani akkor a combjaival összezárt picit, lehet még korán volt ehhez (bocsi ha fájt:S). Ez később abbamaradt és teljesen behatolhattam, és a hangja is megjött Zsantillnak. Sokat gyönyörködhettem a szép szemében miközben mozogtam benne. Többször összenéztünk a tükörben is. Szerinte szexy látvány voltunk. Egészen a végemig így maradtunk. Izzadtam rendesen, gyorsabb lassabb tempóban dugtam. Meg is törölgetett a kéznél lévő papírtörlővel szex közben, ez nagyon édes volt:) Talán egy 10-15 percnyi szex után mikor éreztem, hogy elélvezek, a fülébe súgtam, hogy bele fogok élvezni. Ő meg csak mondta hogy "Gyere, Gyere..". Már élveztem is tele a punciját (gumiba!). Teljesen kielégültem, ráborultam. Jó pár percig még így voltunk. Nem tudom, hogy direkt vagy akaratlanul, de rá-rá szorított a farkamra míg benne voltam és pihegtem. Ez kellemes volt, ölelt simogatott közben.

    Lassan szétvalltunk és kb. melléroskadtam. Mellém feküdt és simogatott tovább, egy két puszi is lehetett. Arcunk egymáshoz közel szemeink csukva orrunk összeért eszkimópusziban és így cirógatjuk egymást. Tiszta chill volt ez a kis levezetés a végén, egy jó(szerintem) szex után. Kiment tusolni, addig mondta, hogy csak pihizzek nyugodtan. Mire visszatért már szabadkoztam is az idő miatt, de megnyugtatott, hogy még egy gyors zuhany belefér csak nyugodtan. Tus után, öltözés közben kis folyadékpótlás és dumcsi, ki merre kb. stb. Kikísért az ajtóig cipó fel, puszi és vissza a valóságba.
  • Elszámolás:

    A telefonban elhangzottak szerint, az elején a kis komódra helyeztem miután a szobába értünk. Zuhanyból visszatértem után megköszönte és jelezte, hogy kivitte. Engem ez nem különösebben zavart. amúgy is otthagytam volna:)
  • Összkép:

    Zsantill egy nagyon kedves teremtés, jól éreztem magam vele. Részemről, mindenképpen ajánlott az összebújást, cirógatást, simogatást kedvelő, nem csak "kefélni" megyek vendégek számára. Testileg kimerülten (minden téren:)), máshogy feltöltődtem. Nagyon jó érzéssel léptem ki az ajtón.
Happy Massage