• Timi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mostanában nem tudok előre tervezni, így akkor telefonálok a kiszemeltemnek, amikor a dolgaimat elintéztem és a környékén járok. Timi esetében sem volt ez másképpen. A munkám végeztével felhívtam, de a próbálkozásom nem járt sikerrel. Pár perc múlva megcsörgetett, megbeszéltük a részleteket és egy órán belül már nála voltam.
  • Megközelítés:

    A főváros egyik legforgalmasabb csomópontjától pár perces séta után a kapuhoz érkezhetünk. Tömegközlekedés szempontjából könnyen megközelíthető a helyszín, és a parkolással soha nem volt még problémám. A ház mögötti utcában álltam meg egy árnyékos helyen, ráadásul a jelenlegi helyzetben díjmentesen. A hívással érdemes addig várni, amíg a főúton az autók tilos jelzést kapnak, mert a nagy zajban sokat nem lehet hallani a telefonban...
  • Helyszín:

    Régen épült társasház sokadik emeletén található az ingatlan. Mivel a költözést fontolgatja, ezért bővebben nem mennék bele a lakás bemutatásába. A célnak megfelel és amit mindenképpen megjegyeznék, hogy Timi adta a kezembe a legnagyobb textilt, amit eddigi látogatásaim során a lányoktól kaptam a fürdéshez.
  • Lány külseje:

    Arcos fotókkal hirdeti bájait és akinek tetszik a fényképeket nézegetve az a látogatáskor sem fog csalódni, mert a képek hűen tükrözik a valóságot. Kérésemnek megfelelően egy kis fekete ruciban várt rám az ajtó mögött, és az elengedhetetlen kis szemüvegében. A látványtól be is indult a fantáziám...
  • Action:

    A megbeszélt időben hívtam a kapuban állva, majd feljutásom után már nyílt is az ajtó. Köszönés után a szobába mentünk, ahol megszabadulhattam a ruháimtól. Tusolás előtt dumálgattunk, majd rápillantva az órára elindultam a fürdőszobába.

    Tisztálkodás után a bujaság birodalmában közelebb kerültünk egymáshoz és szenvedélyes csókba forrtak ajkaink. Nagyon szeretem Timi csókját és miközben ajkaival érinti a szám, nyelvével közben ízlelget, akkor mindig eszembe jut, hogy ez az egyik erőssége, amit csak az múlhat felül, amikor a szájába vesz és kényeztet.

    Hosszú csókcsata közben egy pillanat alatt megszabadított a derekamra tekert nedves textiltől, majd a kezébe került ágaskodó nemiszervemmel érzéki mozdulatokkal játszani kezdett. Tudja hová kell nyúlni és az előjátékával annyira fel tud húzni, hogy már csak az jár a fejemben, hogy a szájában akarok lenni.

    A ruha rajta maradt, majd az ágyra feltérdelt én pedig az ágy matracára állva vártam, hogy végre ajkai finom ölelésébe kerüljek. Sokáig nem váratott magára az élmény és a látvány, hogy a franciáját ismét érezzem. Keménnyé varázsolt péniszemet ujjaival körül fogta, majd egy pillanattal később már a szájában találtam magam.

    Szenvedélyesen magáévá tette bájdorongom. Finoman szívta a kéjrudam, miközben nyelvével a makkom nyalogatta. Jobb kezével néha érzéki mozdulatokkal besegített a játékba, bal kezével a testem, illetve a zsákom simogatta. Gyakran a szemembe nézett kényeztetésem közben és változatos francia tudását megcsillogtatta, amikor tövig elnyelt. Timi nyelvtudását csak magasztalni lehet, és amikor a varázsvesszőm ki-be járt ajkai ölelésében, s közben a szemüvegében a szemembe nézett, akkor eszembe jutott egy „titkárnős” élmény, amit már nagyon régen élhettem át Valakivel...

    Kedves vendéglátóm mindig ráérez hogyan jó nekem. Egész nap élvezném a nyelvleckéjét, de mielőtt elsült volna a fegyver inkább pózcserét javasoltam. Leültem az ágy szélére és a francia párnákat a földre helyeztem, hogy Timinek se legyen kényelmetlen a testhelyzet. Kezét bevetve kicsit játszadozott a nemiszervemmel, majd ismét a szájába vette. Az ágyon kényelembe helyeztem magam és a könyökömön megtámaszkodtam, hogy jól lássam mit művel velem ezen a rövidített órán.

    Ajkai finom szorításából nem akartam szabadulni, de rápillantva vendéglátómra csak azt láttam és éreztem rajta, hogy bizony élvezettel nyalogatja, szívja és szopja a hímvesszőmet. Biztos voltam benne, hogy imádja és kedvére van, amikor ajkaitól a pasik megőrülnek. Velem sem történt másképpen. Folyamatosan kifejtettem, hogy mennyire imádom, amikor a szájába vesz és örömöt okoz minden érintése.

    Timi nem kapkodta el az örömszerzést. Minden pillanatát kiélvezte, hogy a keményen ágaskodó férfiasságom birtokba vette, és soha ne feledjem, hogy mit művel velem találkozásunk alkalmával. Erre mondanák sokan, hogy tanítania kellene, de szerencsére inkább csinálja és a nála töltött félórában ismét bebizonyosodott számomra, hogy az orális játékokat magas szinten tudja.

    Sokáig nem is tudtam ellenállni a szájának. Nagy ejakulációval édes jutalomban részesítettem és szájában végeztem. Élvezésem után finoman kényeztetett tovább, kiszívott belőlem mindent és olyan fényesre tisztította ajkai érintésévél, nyelvének finom játékával a fegyverem, hogy nedves törlőkendőre már nem is volt szükségem.

    Timi szobájában van egy óra, ami olyan nagy számokkal mutatja a pontos időt, amit még a Holdról is lehetne látni, ha nem lenne besötétítve a szoba. Láttam rajta az idő múlását, így búcsút vettem tőle. Felöltözés után kaptam egy puszit, majd elindultam hazafelé.
  • Elszámolás:

    Az adatlapján megjelölte, hogy mikor milyen virágot és abból mennyi legyen csokorba kötve. Csak franciás játéknál változik a mennyiség, ami nekem tökéletesen megérte.
  • Összkép:

    Timi erőssége a francia nyelvtudása, és a finom csókja. Nagyon remélem és bízom benne, hogy még sokáig érezhetem és élvezhetem ajkai finom játékát, mert ilyen kikapcsolódásra annyira szükségem van, mint a levegővételre.
Happy Massage