• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Enikő korábban az általam egyik legjobban vágyott hirdető lányként volt elmentve a kedvenceim közé aztán eljutottam hozzá és ez a lelkesedés részemről mit sem lanyhult azóta sem! 
    Telefonon hívtam és így fektettük le jelen randink időpontját amit már alig bírtam kivárni. 
    A randi egy része már maga a bejelentkezés is, mert Enikő kellemes orgánuma által megindul bennem egy nagyon izgató érzés ami természetesen majd a randi során csúcsosodik ki. 
    Hamar megbeszéltük az időpontot és mindenki tette a dolgát tovább aznap. Én pedig már csak az órákat számoltam visszafelé. 
  • Megközelítés:

    A Marina parton található utcába érkezve ezúttal nem kellett időt töltenem a parkolódíj rendezésével mert még mindig ingyenes a parkolás, de ami igazán fontos: van is parkolóhely! Rendezett, tiszta környék. 
  • Helyszín:

    A lakás részben tükrözi Enikő személyiségét. Mindenütt tisztaság fogad a legnagyobb rendben. Néhány kiegészítő a saját kreativitását és a két szép kezének munkáját dicséri. 
    A fürdőszobában minden megtalálható mi szem-szájnak ingere. Több népszerű márka egész sorozata is ott sorjázik a polcokon. A szobában egy igen nagy és kényelmes franciaágyon akciózhatunk, mely stabilan képes ellenállni az igénybevételnek s mindezt hangulatos fények közt . Szemben tükrös szekrény amiben élvezet volt nézni néhány jelenetünket. 
    Klimatizált lakás de még nem jött el a kánikula ideje,így nem volt rá szükség. 
    A nappaliban itallal kínált, és annak elfogyasztását követően váltak izgalmasabbá az események.
  • Lány külseje:

    Enikő megjelenéséből olyan magas szintű harmonikus elegancia sugárzik ami csak kevesek sajátja. Amire azt mondják, hogy "Erre születni kell! ". Céltudatos, határozott, okos és művelt hölgy. Nálam a  tetszési index esetében a pazar külső mellett releváns faktor a magas intellektus, ami az ő esetében felteszi a koronát a külcsínnek a belbeccsel együtt teljes egészet alkotó összkép meggyőző mivoltára. 
    Csakis saját készítésű fotókkal hirdet amik retusálástól mentesen láttatják megnyerő formáit és ráadásul a jelen valóságában. Szerencsés alkat, mert amióta ismerem nem igazán változott a megjelenése, csak a haja hossza vagy árnyalata változott esetenként. 
    Vékony és kecses nyaka számomra mindig nyakékszer modelleket juttat eszembe. Vékony karjai, kézfejei és az ujjai ugyanazt a meggyőző igényességet és eleganciát hordozzák mint amit már fentebb említettem és mindehhez egy igéző szépségű zöld szempár társul ami a vöröses árnyalatú hajával együtt pazar megjelenést kölcsönöz neki.
    Az általa fogadóöltözékként választott koktélruhák -színtől függetlenül-  mindig betalálnak nálam és klasszikus értékeket közvetítenek. 
  • Action:

    Ajtónyitás után két nagy öleléssel üdvözöltük egymást, aztán a két puszi sem maradhatott el. 
    Enikő figyelmes vendéglátóként lesegítette a kabátomat és a fogason el is helyezte rögtön. 
    Itallal kínált, mely a melegből érkezve igazán jól esett. A figyelmessége meg pláne! De nála ez alap. 
    A nappali kanapéján kínált hellyel ahonnan egy kis beszélgetést követően elviharzottam a fürdőbe felfrissíteni magam és ahová ő is követett. Egy-egy adag szájöblítővel viccesen koccintottunk üvegpohárral aztán rendesen megkergettük a szájunkban. A türcsit már Enikő hozta utánam és mutatta a szokásos helytől eltérően elhelyezett tusfürdőket mert nem találtam őket első blikkre. 
    Itt már piros színű fehérneműben tündökölt előttem és a kádban állva a fickós lelkesedésemnek köszönhetően a farkam önálló életre kelt Enikő látványa által. 
    Elegáns léptekkel hagyta el a vizes helyiséget én pedig villámgyors törölközést követően ismét a nappaliban álltam előtte. 
    Lágyan dús hajába túrtam, és az ajtó előtt állva csókolózni kezdtünk. Valódi, nyelves, izgalmas csókjai közben kezeimmel a háta mögött a melltartójának kapcsait egyetlen mozdulattal kioldottam, és hanyag eleganciával a mellettünk álló asztalka szélére dobtam. Csókját élvezve a popsijába markoltam két kezemmel és magamhoz öleltem,ő az én hajamba túrt, aztán beléptünk a hangulatos szobába és a selyemtakarós ágyra telepedtünk. 
    Itt került le róla a piros csipkés alsó, majd a dereka alá egy kispárna. Újabb csókra kúsztam fel hozzá, majd lefelé tartva a bimbóit izgattam nyelvheggyel, aztán tovább haladva elértem a combjai közé. Körbecsókoltam lábai és combjai belső felét a nagyajkait sem kihagyva, aztán jöhetett a kedvenc, a nyalakodás. 

    Nyelvem csúcsa tollpihe módjára érintette a punciját míg Enikő a fejét a párnáján pihentette aztán néha lejjebb és mélyebben kalandozott amire egészen halk sóhajokkal reagált. 
    Egy kicsit ő is segített kézzel a jobb hozzáféréshez, és itt a fenekét alulról tenyereimbe támasztva éreztem,hogy már tocsog a nedvességtől. Oldalt mellé helyezkedtem, megcsókoltam ,majd alkaromat a puncija felett átvetve markoltam bele a popsijába miközben izgalmának nedvét az alkaromon éreztem. 
    A hátamra fordultam, Enikő oldalról helyezkedve fölém jött, és egy lassú,érzéki franciázás vette kezdetét.
    Kéz nélkül indítva, kellemese a rúdon végighaladva, azt kézzel kissé lenyomva,majd kérésem szerint kicsit a kezét is használva hozott teljesen erektált állapotba, amihez az átélt látvány és az éteri hangulat hatására már vajmi kevés kellett. Itt még fokoztam az élvezetem ahogy egy kis 69-ezésre megkértem és békaperspektívából is magamévá tettem a látványt (is). :) 
    Gondosan felgumizott, majd felülről ült rám lovaglópózban,így a csinos melleit cirógathattam kedvemre. 
    Oldalt kinéztem az ágyvég irányába és a szemközti tükörben láthattam Enikő vékony derekát és a csinos popsiját amint a farkamon lovagol. 
    Kértem a misszibe váltást amit aprócska igenlő hangokkal nyugtázott, és a párnát újra a dereka alá helyezve,majd bokáit a kezeimbe fogva és tartva kezdtem újra eltűnni rózsaszín szirmai között. Fölé helyezkedtem, s bal kezemmel a fejét tartva lassú mozdulatokkal hőmérőztem a még mindig izgatóan nedves puncijában és ajkaink újra egymáséit csókolták,nyelveink egymást kergették. Dús hajába túrtam ujjaimat és egyre gyorsabban kezdtem kefélni, majd térdre emelkedve, lábait magasba tartva folytattuk, s ekkor Eni testén végigfutottak a gyönyör hullámai. Egészen lassan mozogtam még kicsit, aztán komótosan oldalsó pózba helyezkedtünk, hogy farkam ismét nedves résének rejtekébe nyomuljon. Lábát magasba emeltem, majd egy idő után leengedte azt,és 
    összezárt combjai között kezét is felfedeztem. :) 
    A hátát, a nyakát simogattam,masszíroztam és éreztem amint hüvelyizmai meg-megfeszültek s ez nagyon izgató volt számomra (is). 

    Doggyba kértem magunkat, aztán hívogatóan pucsító puncijába merültem, amihez még szélesebbre nyitott combokkal asszisztált. Kecses és nyúlánk derekát átfogva ,majd kezeim a csípőjén nyugtatva éreztem, hogy hamarosan érkezem. Gumi le, Enikő a hátára, én pedig kézimunka közben teleélveztem a hasát és a mellei alatt. 

    Tisztálkodást követően fogtam illatos krémmel hátának masszírozásához amit a nyakszirtjéig folytattam. Közepes erősséggel gyúrtam izmait és azt a végén kedvesen megköszönte s azt viszonozta is részemre. 
    Finom tenyerei ügyesen haladtak végig  a hátamon amint az illatos krémet bedolgozta. 

    Újbóli tusolást követően friss törölközőt kaptam,majd öltözés közbeni kellemes társalgást követően, két nagy puszival és öleléssel vettünk búcsút egymástól.  
  • Elszámolás:

    Az adatlapon is látható méretű csokromat egy kis ajándékkal együtt helyeztem a bárpultra és az nem mozdult amíg  nála voltam. Nincsenek extrák, minden túlzás nélkül maga az egész NŐ egyetlen hatalmas extra! 
  • Összkép:

    Enikő egy igazi ritkaság a hirdetők között a magas intellektusával, érzelmi és értelmi intelligenciájával és a kedves bánásmódjával. E belső értékei a  csábító megjelenésével párosulva a legütősebb hirdetővé tették számomra  az általam ismert lányok közül. Amennyiben csak a technikai felkészültségét kellene megítélnem, már azzal is nagyon előkelő helyet vívna ki nálam, de az előzőekben említett belső tulajdonságaival együtt igazán nyerő! 
     Én magam szeretek beszélgetni, de szex közben szinte alig teszem azt. Nála nincs is szükség instrukciókra, mert bámulatos mód fogja jeleimet és tudja mit szeretnék.  Érzéki szerető módjára bánt velem, így megint elmaradt egy kis vadabbul szenvedélyes, intenzív, hajhúzós együttlét amire remélem mihamarabb sort keríthetünk! 
Happy Massage