• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Zsuzskával volt már néhány felettébb jól sikerült randink, ráadásul szinte napi kapcsolatban vagyunk(telefon,csevi,stb), így aztán nem okoz nehézséget a megfelelő időpont kiválasztása.
    Mivel volt nemrég egy kalandom, ahol szétszedtek,mint foxi a lábtörlőt,úgy éreztem, most nagy szükségem van Zsuzska aranyat érő kacsóira,hogy valamilyen szinten felépítsen romjaimból.
    Ezért aztán gyorsan elrebegtem Neki szívfájdalmamat, Ő pedig megértően közölte,hogy menjek,és helyre rak :-).
    Elhatározásunkat vtr segítségével pontosítottuk.
    Nem maradt más hátra,mint várni a percet,hogy kedvenc masszlánykám kezei közé kerüljek.
  • Megközelítés:

    Zsuzska szentélye belvárosban,a Nyugati pályaudvar közelében található.
    Tömegközlekedés szempontjából kimeríthetetlen a lehetőségek tárháza,bár a repülőgép,és a kishajó,mint megközelítési eszköz kicsit problémás lehet. A többi járművel való érkezés is csak minimális sétát kíván,bár a nyugati aluljáróval vigyázni kell,mert van olyan sorstársunk,aki imád ebben a labirintusban eltévedni :-)
    Autóval érkező urakat gps ház elé irányítja. Parkolás ebben a vírussal telt időben grátisz,viszont most nehezebb,mint békeidőben.
  • Helyszín:

    Rendben tartott társasház felsőbb szintjén találjuk a napközit,hová lift repíti fel a kalandort.
    Lakás kimondottan massz-szalonként funkcionál,belül két szint található.
    A lenti részen van a Hölgyek pihenőhelyisége, és egy masszoba, az emeleten további két,jól felszerelt foglalkoztató szobát találunk.

    Fürdő gazdagon ellátva mindenféle jóval,kádban tusolhatunk,a kifröccsenő víznek dupla zuhanyfüggöny állja útját.
    Tusfürdő választék bőséges, törölköző puha,jó nedvszívó.
    Itt szoktuk még írni,hogy van szájvíz pohárkákkal,dezodorok, kézfertőtlenítő,száraz kilépő.

    Masszobában illatmécsesek,szekrényke a kellékekkel,sólámpa található.
    Ruháinkat kényelmesen elhelyezhetjük.
    A testet megújító masszázst tatamin,vagy masszpadon kérhetjük.
    Egyszóval minden feltétel adott egy kellemes kikapcsolódáshoz.
  • Lány külseje:

    Zsuzska egy, a negyvenes éveiben járó, elbűvölő kisugárzással megáldott érzéki Hölgy.
    Nemrég meghosszabbítatta gyönyörű ,égővörös haját,így most hajkoronája igézően omlik alá, formás keblein megállapodva.
    Útközben bekeretezi bájos arcát, csillogó zöld szemét,csókra álló száját.
    Kívánatos, karcsú alakja könnyen a vizslató tekintetek kereszttüzébe kerül,jól szabott, formás ikrei láttán összecsordul a nyál a szánkban.
    Végigpásztázva szép popsiján, formás,kívánatos lábain,mindig frissen borotvált , illatos kincsén könnyen eszét veszti az ember,hogy igen, ezért a csodanőért érdemes férfinak lenni!
  • Erotikus masszázs:

    Érkezéskor a megszokott telefonos bezsilipelés,majd lifttel fel az x emeletre,ott még egy próbatétel a folyosó ajtónál,aztán máris Zsuzska ajtajánál toporogtam.

    Ajtó tárult, szemeim meg egyből kocsányon csüngtek, amint megláttam Kedvesünket.
    Nem olyan régen, mikor új fotókat töltött fel, viccből rákérdeztem,hogy dominás szerkóban nem akar képet csinálni,és tett is fel egyet.
    Na, most ebben a kis szexis cuccban várt,bőszen hadonászva valami pálcával.

    Beléptem, és miután már el tudtam makogni két egyszerű mondatot is, átadtam Kedvesemnek a hozott kedvenc édességet a benne elrejtett szerény rezsi támogatásommal együtt.
    Gyors kézmosás+fertőtlenítés rituálé után máris követtem a lépcsőn fölfelé házigazdám csábosan ringó popsiját,miközben nagyokat nyeltem, bámulva az előttem vonuló formás idomokat.

    Tetthelyre beérve gyorsan leszórtam a gönceimet, majd törcsivel a kezemben gyorsan elrobogtam lecsapatni az út porát.

    Visszatérve a foglalkoztatóba, ledobtam a törcsit,átöleleltem Kedvesemet,majd miután fogadó ruháját lesimogattam róla,pálcáját gondosan elrejtettem,nehogy még valami ártó szándékkal jöjjön felém :)), megkértem,hogy helyezze magát kényelembe a masszpadon.

    A felmelegített olajat tenyerembe öntve lelkesen végig simogattam Zsuzska minden porcikáját, természetesen kínosan figyelve a szakszerűségre, időnként finom benyúlásokkal fűszerezve a kényeztetést,amit páciensem egy-egy hangosabb kacajjal jutalmazott.

    Miután kellően ellazítottam,helyet cseréltünk,és én kaptam egy nagyon kellemes átmozgatást. Hátamat gyúrta hol kézzel,hol térddel,de a lényeg az,hogy minden egyes mozdulata nagyon jól esett...
  • Levezetés:

    Lassan abbahagyta a jóleső dögönyözést,és elkezdte formás ikreit beolajozni. Természetesen lelkesen igyekeztem én is segíteni,hogy egyenletesen legyen az a fránya olaj elosztva...

    Majd vissza hasaltam a masszpadra,Tündérkém pedig elkezdte a várva várt felvonást.
    Olajtól csillogó kebleivel csúszkálni kezdett rajtam,fel-le,közben éreztem, hogy Kispajti egyre nehezebben viseli ezt a kényelmetlen hasonfekvést,de szerencsére ezt észrevette csinos vendéglátóm is,és engedélyezte a megfordulást.

    Fordulás után először a mellkasom részesült a jóból, majd Zsuzska lassan elkezdett lejjebb csúszkálni,amit bűntársam kitörő örömmel üdvözölt.

    Kedvesem szépen kívánatos ikrei közé szorította vezéremet,és kényezteteni kezdte, időnként apró csókokkal üdvözölve a kupolát is.
    Nem szerettem volna túl gyorsan bevégezni,ezért kértem,hogy picit én is hadd kedveskedjek amatőr,de annál lelkesebb idegennyelv ismeretemmel.
    Engedelmesen hanyatt feküdt,én pedig csókváltás után elindultam a számomra oly kedves Déli irányba, persze iránytű nélkül.:-)

    Először Zsuzska formás kebleit köszöntöttem,vidáman pörgetve nyelvemet a keményen felmeredő bimbókon, gyömöszölgetve a kívánatos halmokat, majd tovább indultam eredeti célom felé.

    Megérkezve a Csodák Völgyébe, alaposan szemügyre vettem az elém táruló illatos kelyhet, majd lassan körbe csókoltam a combok belső felét, a simára borotvált szeméremdombot, közben mintegy véletlenül érintve a hívogató szerelemnyílást.

    Majd nyelvemet óvatosan a lüktető,nedves résbe süllyesztettem,mire Kedvesem érezhetően megremegett.
    Ezt észlelve élénkebb nyelvmunkába kezdtem,kitapintva legérzékenyebb pontját,és kitartó nyelvcsapásokkal igyekeztem fenntartani az érdeklődését.

    Ha nem is tudtam Zsuzskát csúcsra juttatni,de érzésem szerint jól esett neki a ténykedésem.

    Kedvesem szépen visszavette a kezdeményezést, gyengéden hanyatt lökött,és széoen visszatért magára hagyott játékszeréhez.
    Először szépen beolajozta rudamat, majd érzékien simogatni kezdte,időnként kezét lecsúsztatta a tojástartóhoz is.

    Majd lassan keblei közé vette vezéremet,időnként pajkos nyelvét körbejáratva a makkon.
    Hirtelen azt vettem csak észre, hogy Kispajti szinte teljesen eltűnt Kedvesem ajkai közt,amit meglehetősen élvezett is a kis gazember.
    Zsuzska kizáróan folytatta a kényeztetést, amitől szinte már a világűrben jártam,mikor éreztem, hogy a gyerkőcök mocorogni kezdtek
    Szóltam , hogy mindjárt végem, erre még jobban gyorsított,és hagyta, hogy örömöm ajkai közt érje.

    Kedvesen megvárta,hogy visszatérjek az űrből, majd szépen letisztogatott, és kicsit még hozzám bújt, ami nagyon jól esett.
    Ezután gyors zuhanyzás,öltözés, majd egy kávé elfogyasztása után egy újabb fantasztikus élmény birtokában távoztam.
  • Elszámolás:

    Csokor mérete átlagos,egy osztályon felüli élményért cserébe. Nagysága megtudható bővebb infóból,telefonon,adatlapon. Zsuzska egy nagyon korrekt,sokmindenre nyitott Hölgy,élmény minden egyes Vele töltött pillanat.
  • Összkép:

    Ez alkalommal is nagyon szenzációsan éreztem magam csinos vendéglátóm társaságában. Teljesen feltöltődve, újjászületve indultam Tőle tovább. Azt hiszem, igazán jó döntés volt az első látogatásom Nála,mert nemcsak egy kiváló masszőrt,hanem egy csodálatos Nőt ismerhettem meg benne. Nem véletlen iránta a töretlen rajongásom.
    Kedves Zsuzska!
    Örülök a mai találkozásunknak,elmondom századszorra is,hogy varázslatos kezeid vannak, fantasztikus volt a randink,egyre jobban össze csiszolódunk.
    Köszönök mindent !
Happy Massage